Najsrecnijie mesto u Srbiji
Posted 01 April 2012 - 19:31
Eagles, 'Hotel California'
>> ... Some dance to remember, some to forget ... <<
...
Posted 02 April 2012 - 02:29
Premda, uz Jagodinu,mogao bi da konkurise i Bor: rudarska industrija se zahuktava,
gradi se nova topionica, dobili su svog lokalnog "Bidzu ili Badzu ili Palmu" olicenom
u tzv. Sosi ( aktuelnom generalnom direktoru RTB-a), izgradjeno je 3-4 kruznih tokova,
dobili su i zooloski vrt ( sa belim lavom koga nema "... can ni velika Moskva" ), izgradice
valjda i aerodrom uskoro...
Vazi li jos ona stara ..." selo moje lepse od Pariza" ?!
Posted 02 April 2012 - 13:02
Znacajni deo svog detinjstva, pedesetih, sezdesetih i sedamdesetih, proveo sam u tom gradu - voleo sam Jagodinu jako, deda i baba su ziveli preko puta suda, znao sam ljude...
Pre 1-2 godine bio sam ponovo u Jagodini i vratio sam se duboko depresivan - to je grad koji se "poseljacio" u najgorem smislu te reci.
Posted 02 April 2012 - 14:49
Jagodina?
Znacajni deo svog detinjstva, pedesetih, sezdesetih i sedamdesetih, proveo sam u tom gradu - voleo sam Jagodinu jako, deda i baba su ziveli preko puta suda, znao sam ljude...
Pre 1-2 godine bio sam ponovo u Jagodini i vratio sam se duboko depresivan - to je grad koji se "poseljacio" u najgorem smislu te reci.
Cela Srbija se " poseljacila" ... na zalost
Posted 11 April 2012 - 01:59
generalno poznatiji kao konan.Najopasnije je Varvarin.
Posted 30 April 2012 - 12:20
Posted 18 August 2012 - 16:39

Posted 03 September 2012 - 12:45
Kragujevac definitivno. Niti je veliki grad, niti mali. Sve ti je na dohvat ruke, a ljudi mnogo vole da bleje po kaficima i dzabalebare cim zavrse sa poslom, prosto ti milina da prodjes gradom...
Uvek imas gde da izadjes, izlazi se uvece aktivno od cetvrtka do nedelje - show !!!
da li moze da se bleji i van kafica, besplatno?
da li jos uvek ljudi vise negde i piju pivo napolju itd?
Posted 05 March 2013 - 01:35
Tesko pitanje.....mozda Jagodina ili Indjija
Posted 13 August 2013 - 15:03
Meni deluje da ljudi svuda kukaju, a u svakom gradu svi kafici puni...kafenise se od jutra do sutra, pa ne deluje da je bas lose.
Posted 14 September 2015 - 01:04
Najsrecnije mesto u Srbiji je aerodrom Nikola Tesla, jedni su srecni zato sto entopija u Srbiji tezi maksimumu a drugi su srecni zbog nostalgije.