Jump to content

Photo
- - - - -

Dunav osiguranje

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
5 replies to this topic

#1 stivstivo

stivstivo
  • Members
  • 6 posts

Posted 24 September 2011 - 09:09

Koliko vremena treba da se iszvrsi isplata stete posle prijave, za koliko vremena u proseku dunav osiguranje isplacuje stetu.

#2 SRBeen

SRBeen
  • Members
  • 6 posts

Posted 05 October 2011 - 16:30

Da li je auto kasko ili auto odgovornost u pitanju? Da li je procenitelj slikao auto? Ako je sve zavrseno sto je trebalo, onda max 2 nedelje, a u praksi to bude i brze.

#3 NightHunter

NightHunter
  • Members
  • 13 posts

Posted 10 November 2013 - 14:17

moje najtuznije iskustvo sa Dunav OD...

saobracajni udes u kojem nisam kriv, ali procena ko na sabackoj pijaci ako ne i gore e to je slika DUNAV osiguranja !!! nikada Srbija nece biti EU pa ni kada udje u zajednicu, prvo mora da se menja narod i postojeci zakoni... u nekoj normalnoj zemlji sve bi bilo reseno za 3-4 dana ali kod nas nikada, proslo je vec 2m a bojim se da ce do resenja proci i 19 godina, takav je ovo narod, ma turci su nam bili zakon !! ne razumem to osiguranje narocito DUNAV, pa moj dan nema tablice ni cenu, ovih dva meseca je svaki dan propusten i zakinut - da je drzava prava DUNAV bi za 3-4 dana doterao meni nov tj. neostecen istovetan auto a ne da se mesecima natezemo oko stete koju oni meni nikada platiti ne mogu, a neka oni posle jure krivca za udes da nadoknadi sve troskove nastale oko udesa !! pa mi smo zemlja katastrofa i nemam reci. Jedino resenje za manje saobracajnih nezgoda je da krivci placaju sve troskove i da se nadoknadi u potpunosti osteceni, jedino u tom slucaju kada vozac sedne za volan razmisljace sta i kako radi tj. kako vozi a ovo sto sada vlada u Srbiji je cista policijska drzava...

#4 NightHunter

NightHunter
  • Members
  • 13 posts

Posted 16 November 2013 - 00:20

evo kako to rade normalni ljudi u svetu googlajte: www.intactinsurance.com

pa uporedite to sa lopovima iz Dunava, sto ne znaci da su druge kuce bolje

sve je to kod nas na isti lopovski kalup...

#5 NightHunter

NightHunter
  • Members
  • 13 posts

Posted 26 December 2013 - 10:25

13 plata... "DUNAV" OD - sramota,
moze im se kada su oteli od nas kojima duguju !!

#6 Ibiza

Ibiza
  • Members
  • 1,487 posts

Posted 26 December 2013 - 11:10

..

Edited by Ibiza, 27 December 2013 - 02:10.