Onda za tebe ne postoje ZENE vec samo ZENA.

Posted 20 June 2003 - 20:02
Posted 21 June 2003 - 23:28
I ja sam bio tamo, samo mi nije jasno gde ste igrali?E, sad bio sam na nekoj zurci sinoc (Sinergija 03) i tamo je bilo podosta lepih devojaka, a muski su bili u vecini. Bilo mi je samo do zabava igranja zezanja i caskanja... Priso sam jednoj izuzetnoj mladoj dami kao dzentlmen i poceli da pricamo neobavezno! Posle toga smo odigrali jednu igru i nastavili da pricamo...
Posted 22 June 2003 - 16:07
Posted 22 June 2003 - 21:32
Posted 27 June 2003 - 11:29
Posted 27 June 2003 - 15:16
Ako nasa Pametnica izgleda kao sto joj je slicica onda je razumljivo da feministicke ideje na ovom forumu mozemo cuti bas od nje!
Posted 29 June 2003 - 21:54
Elem, pridjem ti ja jednoj hostesi... nije ono što mislite, nego je fino upitam gde je Show room ili kako se već zvala prostrija sa stotinjak računara gde smo mogli da isprobamo novi Language pack. Tek će ona: - PIČI samo pravo, pa pitaj preko puta.hostese i one drolje oko kojih su se tipovi sa tompusima i viskijem od 12 god. starosti muvali? Devojka jeste realna, ali onda smo mi ugrozena kategorija! Gospodo, zene jesu stoka (approx. 95 percent) jer im vise ni intelekt ni lepi maniri ne predstavljaju zadovoljstvo! 4.5 posto su iskompleksirane i njihov mehanizam funkcionise na principu "daj sta das" i one su mnogo bolji ljubavnici od vecine! E dosli smo do 0.5 posto - moja omiljena kategorija; zrelije lepotice ili srednjea kategorija (po fizickom izgledu) sa intelektom za izvoz, po mogucstvu dve do 5 godina starije od muskarca koji bi da ih osvoji! U ovoliko malo sve sam reko!
Posted 30 June 2003 - 09:38
Posted 30 June 2003 - 09:54
Posted 30 June 2003 - 20:30
poenta je nametnuti i poneku letnju intelektualno neopterecujucu temu na ovaj forum.
Posted 30 June 2003 - 20:41
NE znam sta da napisem. Samo cu se nasmejati.E moj Paune, nisam znao da si pichkica! Za ono sto stoji u private-u i sto si priso hostesi samo da pitas gde je Hands on Lab! (nije ono sto mi milsimo; a otkud zans sta mi mislimo)
Odgovor: sve su zene razlicite! Razlicitost zena je dobar motiv za pravljenje organizacija tipa Zene u Crnom i slicno! Od onih "istih" zena koje sam napomenuo u prethodnom replay-u ne videh nijednu u takvim organizacijama, vec takve koje vole da mudruju i ispituju nas "glupe" muskarce na ovakav nacin!
Objasnjenje: posto ste toliko razlicite, u mogucnosti ste da pravite odlicnu propagandu idejama protiv muskog dela populacije (muskarci su isti pa i nije neka steta da poginu u ratovima jer imaju bolje performanse a zene ce da vode odgovarajucu politiku; muskarci su od prirode nasledili najmanju celiju - spermatozoid sto je i u skladu sa njihovim sposobnostima u zivotu dok zene imaju najvecu mogucu JAJNU CELIJU; heterogenost zenskog roda je pomogla evoluciji u raznovrsnosti ljudske populacije na Planeti....)! Znas sta bre, muka mi je od takvih proseravanja! Zato pametnice pamet u glavu i odrasti! Vidim da citas Platona - alal vera, pohvalno! Mozda ce on da ti pomogne da sazris!
Иначе Тесла је био апсолутно у праву кад је решио да сам себе кастрира јер је увидео потенцијалну опасност од жена!
Posted 30 June 2003 - 20:48
Hajde sada ponovo da obartimo paznju na reci.E moj Paune, nisam znao da si pichkica! Za ono sto stoji u private-u i sto si priso hostesi samo da pitas gde je Hands on Lab! (nije ono sto mi milsimo; a otkud zans sta mi mislimo)
Odgovor: sve su zene razlicite! Razlicitost zena je dobar motiv za pravljenje organizacija tipa Zene u Crnom i slicno! Od onih "istih" zena koje sam napomenuo u prethodnom replay-u ne videh nijednu u takvim organizacijama, vec takve koje vole da mudruju i ispituju nas "glupe" muskarce na ovakav nacin!
Objasnjenje: posto ste toliko razlicite, u mogucnosti ste da pravite odlicnu propagandu idejama protiv muskog dela populacije (muskarci su isti pa i nije neka steta da poginu u ratovima jer imaju bolje performanse a zene ce da vode odgovarajucu politiku; muskarci su od prirode nasledili najmanju celiju - spermatozoid sto je i u skladu sa njihovim sposobnostima u zivotu dok zene imaju najvecu mogucu JAJNU CELIJU; heterogenost zenskog roda je pomogla evoluciji u raznovrsnosti ljudske populacije na Planeti....)! Znas sta bre, muka mi je od takvih proseravanja! Zato pametnice pamet u glavu i odrasti! Vidim da citas Platona - alal vera, pohvalno! Mozda ce on da ti pomogne da sazris!
Иначе Тесла је био апсолутно у праву кад је решио да сам себе кастрира јер је увидео потенцијалну опасност од жена!
Edited by pametnica, 30 June 2003 - 20:48.
Posted 30 June 2003 - 23:35
Posted 01 July 2003 - 08:52
Posted 01 July 2003 - 11:46
Koliko vidim samo ti imas utisak da popujem. Ne znam sta da ti kazem. Sta da kazem osobi koji u svojoj glavi ima ideju o svetskoj teoriji zavere od strane zena?Добро је да си схватила да Спотрски Журнал НИЈЕ књижевно штиво! Питам се само колико ти је времена било потребно да то схватиш и после колико прочитаних бројева! Између осталог, не читам новине те врсте нити играм кладионицу! Бавим се мало конструктивнијим стварима! Сто се твог риплеја тиче ни ти ниси процитала мој - нисам ставио ниједан твој цитат па с тим у вези, да си мало паметнија видела би дубљи смисао моје тезе! Можеш да се смејеш до миле воље, али сама себи сто те мајка за мало није паметнију родила! Ма шта ја то радим, бре! Полемишем ту са неком недозрелом балавицом (године нису важне) која мисли да је посисала сва весла и продаје памет на нету! Имаш ли ти човека поред себе (јадан он!) или више волиш секе? Ајде, иди мало играј се с другарицама! Крај!
Господи са овог сајта се извињавам због тешких речи према СЛАБИЈЕМ полу (за оне сентименталне)!
Пишите Ћирилицом!
Edited by pametnica, 01 July 2003 - 16:01.