Jump to content


Photo

Muskarci ili vibrator?Da li zene mogu bez muskaraca?


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
6 replies to this topic

#1 Sparta

Sparta
  • Members
  • 4 posts

Posted 12 July 2011 - 15:34

pitanje je za zene

#2 mrd

mrd
  • Members
  • 18,143 posts

Posted 12 July 2011 - 16:17

Spoiler


#3 Impromptu

Impromptu
  • Members
  • 57,443 posts

Posted 12 July 2011 - 17:18

Spoiler


Ma kakav Toni....

Spoiler



#4 Sparta

Sparta
  • Members
  • 4 posts

Posted 21 July 2011 - 13:22

sta nijedna nema misljenje o ovome?

#5 Sparta

Sparta
  • Members
  • 4 posts

Posted 06 August 2011 - 23:27

Muškarci ili vibrator?

Tek u skorijoj istoriji se o ženskoj seksualnosti priča otvoreno i smatra se podjednako važnom kao i muška. Više i detaljnije istražujemo žensko telo, otkrivamo tajne tačke i centre za zadovoljstvo o kojima pre nismo imali mnogo informacija. Danas vibrator možete kupiti na svakom ćošku a oni su i bolji u postizanju orgazma nego poneki muškarci.





Vibratori nisu opterećeni sopstvenim penisom

Vibrator samo daje i ne žuri da je dovede do vrhunca kako bi on došao na red. Ne zanima ga sopstveno uživanje i neće požurivati ženu. Tu je samo zbog nje.

Nikada se ne žale na njen miris

Kako se muškarci brinu o svojim penisima, tako žene brinu oko vaginalnog mirisa. Činjenica da ne mirišu kao ljubičice nikako nije od pomoći. Mnogi muškarci bi se požalili na miris čak i kada je čista. Igračke nikada neće pomenuti njen miris. Međutim, ni njihovi testisi ne mirišu kao ruže. Genitalije oba pola su veći deo vremena upakovani u pantalone i znoje se i na kraju dana mirišu kao, genitalije. Ako niste ljubitelj kunilingusa, u redu je. Ali nikada nemojte praviti problem oko toga kako ona miriše, kakvog je ukusa jer će teško moći da bude sa vama nakon toga.

Vibratori održavaju ritam

Pritisak i ritam moraju da budu konstantni ukoliko želite da žena bude zadovoljena. Vibratori se nikada ne umaraju niti menjaju ritam nakon dubokog uzdaha/izdaha. Mnogi vibratori su programirani baš onako kako žene žele. Kada jednom otkrijete koji joj se pokret ili serija pokreta dopada, sa time treba i nastaviti. Ako naglo menjate pokrete ili stil, ona nikad aneće postići orgazam. Svaki put kada vam kaže šta treba da uradite, to i uradite. Nekim muškarcima žene ništa ne govore, pa neka se zapitaju da li rade sve što treba, da li im partnerka postiže orgazam.

Njen vibrator ne moli za seks

On uvek čeka da ona poželi i nikada je ne prekida u poslu, obavezama ili spavanju. Nakon napornog dana ona dolazi kod njega da bi uživala kada ona želi. Sa druge strane, vibrator će trajati duže od bilo koje veze.

Seksi igračke ne mogu da zamene intimnost

Nezavisno od toga koliko sa njima možete biti zadovoljene, one nikada ne mogu da zamene intimnost između dvoje živih partnera. Zbog toga treba da pazite na nju i da ne dozvolite da se vrati vibratoru kada joj jedom već objasnite da ste vi prava stvar.

#6 visnja

visnja
  • Members
  • 2,145 posts

Posted 17 August 2011 - 17:07

Iskreno receno, nikad ne bih menjala muskarca za vibrator, bez obzira sto je u prethodnom postu toliko hvaljen. Ipak je sex sa muskarcem potpun.

#7 Tasha11

Tasha11
  • Members
  • 15 posts

Posted 02 October 2011 - 15:37

Iskreno receno, nikad ne bih menjala muskarca za vibrator, bez obzira sto je u prethodnom postu toliko hvaljen. Ipak je sex sa muskarcem potpun.


slazem se potpuno. imam i jedno i drugo, al vibrator je najcesce zapostavljen :)