Jump to content


Photo
- - - - -

PRAVILNIK PDF-a


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
No replies to this topic

#1 nlavrnja

nlavrnja
  • Members
  • 31,992 posts

Posted 12 May 2011 - 12:03

Prvo, obavezno procitajte pravila foruma na http://forum.b92.net...tion=boardrulesi http://forum.b92.net...ost__p__2321242


Interna pravila na PDF-u Fudbal:

- Forumasi cesto ostavljaju sve na temi kluba zakoji navijaju, umesto na odgovarajucim, trudite se da pisete na pravoj temi. Postovi koji ne odgovaraju temi, bice brisani.

- Ne postoji “nas forum” i “njihov forum”. Prvo, to su teme, a drugo, ovo je PDF za ljubitelje fudbala, te je svako slobodan da pise na bilo kojoj temi, dok ne provocira. Teranje sa teme je zabranjeno i kaznjivo.

- Ne pisite velikim i boldovanim slovima. Ponekad se nesto moze istaci na taj nacin, ali kontinuirano pisanje (ili pisanje celog posta) na ovaj nacin nije dozvoljeno.

- Ako pisete o necemu sto je u ranijem periodu vec izazivalo prepucavanje ili cenite da do toga moze doci, pisite na odgovarajucoj temi (“Keza i co. vs Zvezdini navijaci”)

 

- Kada ostavljate link na neku vest potrudite se da tekst sa tog sajta iskopirate u quote, a link mozete ostaviti ispod samog teksta. Ovo je obavezno za sve linkovane vesti sa domacih sajtova, dok ce se ostavljanje linkova bez teksta sa stranih sajtova tolerisati. Ostavljanje linkova ka navijackim sajtovima i portalima clanova foruma bez teksta tog clanka ce se strogo kaznjavati.

- Ako imate nesto da pitate moderaciju, pitajte na odgovarajucoj temi (“PDF Fudbal”) ili moda na PM, nemojte trolovati postojecu temu. Znaci, post “Zasto ste mi obrisali post” ne ostavljati na temi sa koje je obrisan, vec na gore opisan nacin.
 


Edited by Baros, 06 March 2015 - 14:17.