Jump to content


Photo
- - - - -

Da sam krala, krala sam


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
199 replies to this topic

#196 Mashinovodja

Mashinovodja
  • Members
  • 2,454 posts

Posted 26 October 2011 - 20:02

Svetlana Ceca Ražnatović prati dešavanja koja se odvijaju na Kosovu i veoma burno raguje zbog toga,piše Puls.
- Ceca je jako potrešena zbog situacije na Kosovu i zbog svega što se dešava srpskom narodu tamo. Moli prijatelje koji su iz okoline Kosova da joj javljaju da li se situacija menja nabolje i osuđuje svu nepravdu koja se tamo odigrava. Slala je poruke u kojima je pokazala koliko je velika Srpkinja i koliko se brine i nervira zbog Srba na Kosovu- kaže dobro obavešten izvor.

Slala je poruke, ali kintu nije poslala. Biće da je to zbog narukvice koja je sprečava da ode do najbliže pošte i uplati lovu.

#197 Φίλιπ Βλαςακ

Φίλιπ Βλαςακ
  • Members
  • 1,233 posts

Posted 26 October 2011 - 21:55

Ceca je jako potrešena zbog situacije na Kosovu....

:puke:

#198 muras

muras
  • Members
  • 11,247 posts

Posted 28 October 2011 - 09:25

Arkanov major dogovorio sa Cecom lažnu hipoteku za vilu na Topčideru

Svetlana Ražnatović nikada nije pozajmila novac od Vojislava Đurkovića, saznaje “Blic”. Major Arkanovih “Tigrova” iz Bijeljine sa pevačicom je skovao plan kako bi ona, stavljajući hipoteku na vilu u iznosu navodnog duga, prevarila državu i umanjila vrednost blokirane imovine, kojom je garantovala da će platiti kaznu zbog nelegalne prodaje igrača.

Pevačica i Đurković su decenijama u dobrim poslovnim odnosima, a to dokazuje i činjenica da je svakog meseca dobijala novac od iznajmljivanja nekretnina u Bijeljini, koje je Đurković posle ubistva Željka Ražnatovića Arkana preveo na ime Svetlane Ražnatović.

U prilog ovom planu, kojim su sklopili poznata pevačica i nekadašnji major Arkanove garde, ide i to što se Svetlana Ražnatović nije žalila na prvostepenu presudu kojom joj sud stavlja hipoteka na vilu u Ljutice Bogdana zbog nevraćenog duga prema Đurkoviću.

Ovaj nekadašnji major Srpske dobrovoljačke garde, juče nije želeo da komentariše prodaju prve etaže od oko 140 kvadrata kuće Svetlane - Cece Ražnatović u beogradskoj Ulici Ljutice Bogdana.


ce se nagodimo...

#199 Karinjo

Karinjo
  • Members
  • 1 posts

Posted 04 January 2012 - 00:28

Nasa ceca nece valjda :D !!

#200 muras

muras
  • Members
  • 11,247 posts

Posted 04 January 2012 - 14:40

...Tradicionalni godišnji trofej "Shit of the Year" prešao je u ruke majci, kraljici, udovici, fudbalskoj menadžerki, zatočenici, drugarici Ivice Dačića, vlažnom snu svakog smrtnog političara u srbijanskim bespućima povijesne neozbiljnosti - jednoj i jedinoj...

Dijalektika netaknutog uma

Ja sam veoma samokritična, naročito prema sebi.

/Svetlana Ražnatović, pevačica, osuđenica i mislilac, Press, 24. jun