Jump to content

Photo
* * * * * 1 votes

NCAA liga

• Please log in to reply
4701 replies to this topic

#31 add me on xvideos

add me on xvideos
  • Members
  • 26,655 posts

Posted 04 March 2011 - 18:55

• 0

#32 albiongate

albiongate
  • Members
  • 71 posts

Posted 06 March 2011 - 00:03

@ Albiongate
da li znas nesto vise o crnogorcu vucevicu

Vrlo mlad je debitovao u prvoj ligi SCG (sezona 2005/6) u dresu Mornara i cak je uspeo da se upise u strelce. Sto nije mala stvar za 16-godisnjaka. Tada je bio mnogo nizi (oko 195) i igrao je na poziciji krila. Odrastao je u Svajcarskoj i u Belgiji gde mu je otac (Boro bivsi igrac Bosne) bio trener. Posle Mornara, otisao u SAD na preporuku Nikole Dragovic koji je tada igrao za UCLA. Mnogo je porastao dok je igrao za Stoneridge Prep (jedna od boljih Prep School kad je kosarka u pitanju) i navikao se da igra pod kosem. Od kada je u NCAA pojacao je telo. Ako ne bude lock-out, bice sigurno u NBA ligi dogodine. Ocekujem da bude prva zamena za tandem Pekovic-Dragicevic u reprezentaciji CG na EP u Litvaniji.

Edited by albiongate, 06 March 2011 - 00:05.

• 1

#33 awojobi

awojobi
  • Members
  • 829 posts

Posted 06 March 2011 - 01:30

fredette 38 poena
  • 0

#34 Dzep

Dzep
  • Members
  • 6,006 posts

Posted 07 March 2011 - 23:56

Da li je neko video sta radi Deebler?

U poslednje dve utakmice ima šut za tri poena 17-20 ja mislim... izvinjavam se ako grešim, ali poenta je da je čovek neverovatan šuter... slučajno nabasam na utakmicu Ohio - Wisconsin (što je takođe jako čudno gledao sam isto tako slučajno i prvu gde je Wisconsin porazio do tad neporaženi Ohio) i imam šta da vidim - čovek je objasnio.

Podseća na JJ Redicka, samo se nadam da će i u NBA nastaviti ovako... mora doći u NBA, greh bi bio da takav šuter ne uspe
  • 0

#35 Tank

Tank
  • Members
  • 28,411 posts

Posted 08 March 2011 - 22:52

realno, free agent, pa ako se negde ubaci preko letnje lige.
  • 0

#36 Ridjis

Ridjis
  • Members
  • 37,708 posts

Posted 10 March 2011 - 19:10

8 Kemba Walker

Две утакмице заредом сам гледао овог момка и јако ми се допао. Биће сигурно у топ10 а вероватно једини бек испред њега биће Ирвинг. Ако не заврши у НБА овај играч би могао да буде добро решење за ККП
  • 0

#37 zuluf

zuluf
  • Members
  • 958 posts

Posted 10 March 2011 - 19:31

Ако не заврши у НБА овај играч би могао да буде добро решење за ККП

:D Ma kakvi, uzece ga na draftu sigurno.

Edited by jovanm, 10 March 2011 - 19:36.

• 0

#38 Ridjis

Ridjis
  • Members
  • 37,708 posts

Posted 10 March 2011 - 20:00

:D Ma kakvi, uzece ga na draftu sigurno.

Па узеће га Posted Image
  • 0

#39 Tank

Tank
  • Members
  • 28,411 posts

Posted 10 March 2011 - 20:12

Две утакмице заредом сам гледао овог момка и јако ми се допао. Биће сигурно у топ10 а вероватно једини бек испред њега биће Ирвинг. Ако не заврши у НБА овај играч би могао да буде добро решење за ККП

upravo je ubacio za pobedu protiv pitta u 1/4 finalu big easta. a naravno da ce biti draftovan.

a kako partizan shutira ove sezone, bolje neka pojure dieblera :D

Edited by Ivan[Sonics], 10 March 2011 - 20:12.

• 0

#40 Beonegro

Beonegro
  • Members
  • 21,452 posts

Posted 11 March 2011 - 10:30

Vrlo mlad je debitovao u prvoj ligi SCG (sezona 2005/6) u dresu Mornara i cak je uspeo da se upise u strelce. Sto nije mala stvar za 16-godisnjaka. Tada je bio mnogo nizi (oko 195) i igrao je na poziciji krila. Odrastao je u Svajcarskoj i u Belgiji gde mu je otac (Boro bivsi igrac Bosne) bio trener. Posle Mornara, otisao u SAD na preporuku Nikole Dragovic koji je tada igrao za UCLA. Mnogo je porastao dok je igrao za Stoneridge Prep (jedna od boljih Prep School kad je kosarka u pitanju) i navikao se da igra pod kosem. Od kada je u NCAA pojacao je telo. Ako ne bude lock-out, bice sigurno u NBA ligi dogodine. Ocekujem da bude prva zamena za tandem Pekovic-Dragicevic u reprezentaciji CG na EP u Litvaniji.

Siguran si da će proći u NBA? Ja mislim da nije bez šansi, ali mi je nešto vjerovatnije da ne prođe, nego da prođe. Tanak je u odbrani za tamošnje uslove (mada ne bježi od kontakta), tanak je atletski i malo je izgubljen između pozicija 4 i 5. Klasičan pick u drugoj rundi je obično neki "specijalac" sa izuzetnim fizikalijama ili izuzetnim šutom, mislim da većina franšiza neće obratiti preveliku pažnju na njega, jedino ako mu se baš nešto poklopi da zainteresuje ekipe tipa Bostona ili San Antonia.

Mislim da bi za evropsku košarku bio bomba, ali nisam ubijeđen da je profil igrača kakve traže za NBA.
  • 0

#41 Ridjis

Ridjis
  • Members
  • 37,708 posts

Posted 12 March 2011 - 21:02

Кемба Вокер Posted Image
Његов Јукон 4 вечери за редом игра утакмице и он опет стави поред тога 30 поена, и ај то него је прави вођа на терену, разиграва, скаче, краде лопте, поставља саиграче...
Једина мана за НБА могу да му буду "димензије", мада кад је Џамар Нилсон могао да се задржи што не би овај одиграо и нешто значајније
  • 2

#42 Nemanja 91

Nemanja 91
  • Members
  • 639 posts

Posted 14 March 2011 - 00:08

pratim prvi put malo ozbiljnije ovaj ncaa preko espn-a... moze li neko da me upozna sa propozicijama takmicenja??? koliko sam zakljucio postoji mali milion univerziteta rasporedjenih u 20ak konferencija. Svako igra tokom sezone sa svima iz svoje konferencije i protiv par ekipa iz drugih. Sada igraju zavrsne turnire za titule unutar konferencija ??? a uskoro krece cuveno martovsko ludilo gde se igra za zvanje najboljeg u celoj Americi? e sad kako se odredjuje kojih 64 ce se takmiciti ? neka ukupna tabela ili sta? zato sto vidim da su u nekim konferencijama po 6-7 poznatih,jakih univerzitea a negde sve same anonimne ekipe....
Od igraca mi se jako svideo vec spominjani Kemba ( moze u KKP :D) ! Sulinger iz Ohaja potpuno dominira pod kosem, Smith iz Duka je vrhunski asistent a njegov saigrac, Singler cini mi se, me neodoljivo podseca na Jana, likom i konstituciom... Tekme su jako zanimljive,gotovo sve na jednu-dve lopte...malo smara napad od 35 sec. ali dobro...i da, na koliko im je trojka i kada se sutiraju 2 bacanja, a kada 1 za 1? Hvala !
  • 1

#43 Tank

Tank
  • Members
  • 28,411 posts

Posted 14 March 2011 - 00:29

pratim prvi put malo ozbiljnije ovaj ncaa preko espn-a... moze li neko da me upozna sa propozicijama takmicenja??? koliko sam zakljucio postoji mali milion univerziteta rasporedjenih u 20ak konferencija. Svako igra tokom sezone sa svima iz svoje konferencije i protiv par ekipa iz drugih. Sada igraju zavrsne turnire za titule unutar konferencija ??? a uskoro krece cuveno martovsko ludilo gde se igra za zvanje najboljeg u celoj Americi? e sad kako se odredjuje kojih 64 ce se takmiciti ? neka ukupna tabela ili sta? zato sto vidim da su u nekim konferencijama po 6-7 poznatih,jakih univerzitea a negde sve same anonimne ekipe....
Od igraca mi se jako svideo vec spominjani Kemba ( moze u KKP :D) ! Sulinger iz Ohaja potpuno dominira pod kosem, Smith iz Duka je vrhunski asistent a njegov saigrac, Singler cini mi se, me neodoljivo podseca na Jana, likom i konstituciom... Tekme su jako zanimljive,gotovo sve na jednu-dve lopte...malo smara napad od 35 sec. ali dobro...i da, na koliko im je trojka i kada se sutiraju 2 bacanja, a kada 1 za 1? Hvala !

ukratko - imash 31 konferenciju (sportski najjache su BCS konferencije, shto je termin iz fudbala, u pitanju su ACC, Big East, SEC, Big 10, Big 12 i Pac 10) chiji pobednici (pobednici konferencijskih turnira sem u sluchaju ivy league-a gde se turnir ne igra) se kvalifikuju direktno na turnir (od ove godine 68 timova, do sad 65), ostalo bira selection committee na osnovu rasporeda, tj. jachine protivnika, vrednosti pobeda, itd. svake godine ima nekih neverovatnih snubova (timova koji su popushili za mesto), ove godine su to colorado, virginia tech i alabama recimo. mislim da je ovo najjednostavnije moguce objashnjenje :) usput, ako ti neshto oko ove jachine rasporeda nije jasno, svaki tim pre pochetka konferencijskog rasporeda u sezoni ima i van-konferencijski raspored, pa timovi iz slabijih konferencija mogu neshto preko toga da izbore.

shto se tiche igracha - nolan smith je najbolji strelac i asistent ACC-a, odlichan je, da. singler samo po izgledu podseca na veselog, bolji je u svim (meni bitnim) kosharkashkim elementima :) trojka je 6.32m, a oko bacanja - za sedmi, osmi i deveti faul u poluvremenu, ako nisu pri shutu, je li, se shutiraju 1 za 1, a od desetog na dalje po dva.
  • 6

#44 gorance

gorance
  • Members
  • 2,209 posts

Posted 14 March 2011 - 04:07

ako sam ja dobro video, ima blizu 400 skola u toj prvoj diviziji koledz basketa,a postoji i druga i treca divizija, sa znatno manjim brojem klubova
ranije zaista nisam pratio koledz basket (nisam ni imao gde), par puta je bese 3eci kanal prenosio final 4 i to je to

espn je zakon za one koji vole ovu vrsta basketa, mada nisam mnogo gledao tokom reg dela sezone jer me jako nervira sto imaju po milion ali milion tajm auta na mecu, svaki minut prekid, pa reklame, covek zaspe na nekom od tih prekida...zato je bolje da gledas snimak gde sve stane u 80-90 minuta :kece:

od kada je edin poceo da prenosi basket na areni, sada pazljivije slusam na kojem je univerzitetu neki amer bio

mars - old dominion, myles-xavier, young-new mexico
jerrels-baylor za ostale ne mogu da se setim

dakle, ima dosta dobrih igraca prakticno na svim koledzima, mali broj zavrsi u nbu, vecina u evropi, aziji, na tajlandu, filipinima itd
a neki batale basket nakon studija i rade ono sto su ucili

sad se setih, onaj odlican suter iz gran kanarije (kerol valjda) bio na juta univ, valjda je tamo bio i drca, sad u zvezdi

a video sam da u northwesternu ima neki mitrovic....verovatno neki nas
  • 0

#45 Tank

Tank
  • Members
  • 28,411 posts

Posted 14 March 2011 - 13:02

par ispravki, jaycee carroll je utah state, drcha je utah. a young je new mexico state :)
  • 0