Koja oba?Verovatno je glupo pitanje ali gde se menja skin,ne mogu da nadjem?I neki tamni skin,crno-sivi bi bio sjajan.Ovo belilo ubija,moracu da nosim naocare za sunce kad citam forum....Stoji redni broj stranice, evo sad proverio na oba skina. Na ovoj temi pise 2 pages, kliknes na to i on ti otvori polje za unos stranice koju zelis.

Nova verzija IPB-a
Posted 03 January 2011 - 23:20
Posted 03 January 2011 - 23:20
Stoji redni broj stranice, evo sad proverio na oba skina. Na ovoj temi pise 2 pages, kliknes na to i on ti otvori polje za unos stranice koju zelis.
Proradio mi net, sad sam usao preko kompa.
Mnogo je bolji i pregledniji ovako, a to je upravo ono sto mi se ne svidja. Stara verzija se otvarala isto i na kompu i na telefonu.
Sad kad se udje preko fona deluje nekako okrnjeno, nepotpuno i ne postoji na dnu redni broj stranice (koji se ulasnom preko kompa normalno vidi).
Nadam se da su to samo sitni propusti koji ce biti ispravljeni kad se forum definitivno ispegla.
I nesto mi sljasti...mnogo bele boje na sve strane. Neka podloga u sivkastoj nijansi (kao u staroj verziji) ne bi mozda bila losa.
Posted 03 January 2011 - 23:25

Posted 03 January 2011 - 23:25
Koja oba?Verovatno je glupo pitanje ali gde se menja skin,ne mogu da nadjem?I neki tamni skin,crno-sivi bi bio sjajan.Ovo belilo ubija,moracu da nosim naocare za sunce kad citam forum....
Donji levi ugao CleanCut promeni u IP.Board

Posted 03 January 2011 - 23:27
I meni se čini da je bledunjavo - ali ne malo, nego mnogo.Malo je bledunjavo, [licni utisak ]
Iako imam perfektan vid, nisam u stanju da pročitam tekst u postovima sa uobičajene distance. Jednostavno, sama boja slova u postovima, ali i boja slova nickova, topika i ostalih značajnih ispisa je vrlo loša (bleda u odnosu na pozadinu i nema dovoljno kontrasta koji bi olakšao čitanje) - za razliku od avatara i džidža-bidža ikonica.
Na ostale promene ću se lako navići - ali ovaj problem "bledila" nije estetski, nego funkcionalni.
U svakom slučaju, pozdravmljam i poštujem želju za osavremenjivanjem i poboljšanjem performansi foruma, te ću ovde završiti svoju "kritiku" .
Posted 03 January 2011 - 23:38

Kao i onaj deo na desnoj strani...Recent updates , pa ispod "What's on your mind ?"

Ono u donjem desnom cosku svakog posta da se udari glas + ili - , kao na komentarima kad se citaju vesti u Blicu ili na B92 je simpaticno.
Lepo je sto postoji opcija biranja drugog skina, ali ne vidi se skoro nikakva razlika. Ne bi bilo lose da drugi skin bude neka totalna kontra ovom...na primer da se napravi inverzija bele i plave boje. Pozadina plava,a tekst beo...ko Winamp recimo...nesto na tu foru

Posted 03 January 2011 - 23:40
Iako volim plavu boju , forum me sa ovom nijansom asocira na onaj prokleti Facebook
![]()
Kao i onaj deo na desnoj strani...Recent updates , pa ispod "What's on your mind ?" <_< K'o na Facebook-u...skroz nepotrebno.
Može da se skoni, samo na one strelice i nestane

Edited by zoe Bg, 03 January 2011 - 23:40.
Posted 03 January 2011 - 23:47
Može da se skoni, samo na one strelice i nestane
Aha,ok...sklonio sam

Thanx
Posted 04 January 2011 - 00:06
U levom gornjem uglu ti je nik sa foruma. Kliknes na njega i otvaraju ti se te opcije. Nisam siguran gde je tacno, jos to nisam izucavaoono sto mi mnogo nedostaje je my controls. lista prijatelja, i sve sto je uz to islo. da li to negde postoji u novoj varijanti, al ja ne vidim?

Pise u prvom postu na ovoj temii gde su mi stare poruke?
Posted 04 January 2011 - 00:14
Odlična fora kada se koristi komp. na poslu.
edit: ne "svetli" onaj simbol pored nicka, ali ja pišem a i gore levo mi piše da sam prijavljen ??????
Edited by Prag 011, 04 January 2011 - 00:16.
Posted 04 January 2011 - 00:25
Pise u prvom postu na ovoj temi
Aha znaci kad srede pojavice se, moja greska.
Posted 04 January 2011 - 00:36
Salim se, ali nama matorima ima da prodje par dana dok naucimo da koristimo novi interface.

Posted 04 January 2011 - 00:54
Eto opet novi softvare, nauci nikad kraja.
Salim se, ali nama matorima ima da prodje par dana dok naucimo da koristimo novi interface.
To ste samo ti i komšija Prag

Posted 04 January 2011 - 01:28

ps. ovo sto je mnogo sporo nadam se da je zbog tranzicije
Posted 04 January 2011 - 01:59