...a u tenisu to znaci "dobicu te u tri seta".neko ko se razume u kosarku ce shvatiti da ta tri prsta znache-trojka,tri prsta koje svaki sudija na kosharkashkoj utakmici digne bar 30 puta..i ne..to ne rade samo srbi..

Posted 14 September 2010 - 23:47
...a u tenisu to znaci "dobicu te u tri seta".neko ko se razume u kosarku ce shvatiti da ta tri prsta znache-trojka,tri prsta koje svaki sudija na kosharkashkoj utakmici digne bar 30 puta..i ne..to ne rade samo srbi..
Posted 14 September 2010 - 23:51
...a u tenisu to znaci "dobicu te u tri seta".
Posted 15 September 2010 - 00:02
ma sve ja to znam...zamolicu te da ispratish pochetak priche i izjavu potkrepljenu slikom
Posted 15 September 2010 - 00:05
neko ko se razume u kosarku ce shvatiti da ta tri prsta znache-trojka,tri prsta koje svaki sudija na kosharkashkoj utakmici digne bar 30 puta..i ne..to ne rade samo srbi..
Posted 15 September 2010 - 00:06
pa tricu...evo ti lijepo covjek gore objasnio.Šta znače?
Posted 15 September 2010 - 00:06
ma sve ja to znam...
nego zasto zasraste "bisere" kosarkaskim i inim troprstasenjem?
Posted 15 September 2010 - 00:11
ne govorim o kosarci nego uopste...kao sto rekoh, znamo valjda svi sta znaci tri prsta u komsiluku. jbg mozda se radi o predrasudama ali svaki put kada neki srbin podize tri prsta ja to razumem ko - jebo vam mater svim nesrbima u komsiluku
zamolicu te da ispratish pochetak priche i izjavu potkrepljenu slikom
Posted 15 September 2010 - 00:16
Šta znače?
jebo vam mater svim nesrbima u komsiluku
Posted 15 September 2010 - 00:17
Posted 15 September 2010 - 00:28
ne govorim o kosarci nego uopste...kao sto rekoh, znamo valjda svi sta znaci tri prsta u komsiluku. jbg mozda se radi o predrasudama ali svaki put kada neki srbin podize tri prsta ja to razumem ko - jebo vam mater svim nesrbima u komsiluku
moze neki split topika, da ne trolujemo i dalje ovaj plemeniti topik
Edited by djnemanja, 15 September 2010 - 00:30.
Posted 15 September 2010 - 00:29
OK, tebi deluje tako, meni ne, to je subjektivna percepcija.
(Ne verujem da kada Djoković pobedi nekog Uzbekistanca i podigne 3 prsta, misli ovo što si ti napisao)
Inače, nemam pojma šta znače 3 prsta, znam samo da je taj pozdrav popularizovao Vuk Drašković '91 na mitinzima protiv Miloševića, a kasnije je postao opšte prihvaćen kod Srba.
Posted 15 September 2010 - 00:33
Posted 15 September 2010 - 00:43
Posted 15 September 2010 - 00:50
Posted 15 September 2010 - 00:55
mrzi me da kopam po netu, ali budite sigurni da svaku sliku koju budem pronasao gde se srpski vojnici ili paramilitarci posle neke osvojene teritorije u bosnu, kosovu ili hrvatsku, ili sliku gde ispod cizme srpsko vojnika ili paramilitarca imas mrtvog hrvata, alabanca ili bosanaca - obavezno u tim slikama ti "junaci" imaju podignuta tri prsta. valjda nije toliko tesko razumeti taj animozitet nesrba protiv tri prsta