...
... posljednji red, te dvije recenice, Kinik nece nikad razumjeti ...

Ne zelim da razumem.
Mili bogo, pa to kao da sam otvorio neki glossy magazine for ladies sa pink-savetima za 'profi' sminku!
>> ... Profesionalno šminkanje korak po korak: pored proverene šminke, nabavi adekvatne četkice (pljosnatu četkicu za senku, kosu za precizno nanošenje, dvostrano ogledalo) ...
- potrebna šminka: Prajmer / Podloga / Korektor / Senke / Ajlajner / Maskara / Obrve / Konturisanje / Bronzer / Hajlajter / Rumenilo / Karmin / Fiksator ... <<
Samo jos jedan od bezbroj ispraznih magazina za macho-pishetala.
Vidi ti samo ovo mrsomudjenje:
>> ... “I’ve decided to conclude that the BMW is a sublime motorcycle and the Norton is a sublime experience. What do you think?” ... <<
Burp!
Ja razumem da neko opise prirodu, mesta pored kojih se vozikao (pa i to uz povecu rezervu), no smarajuci opisi kako je brisao ulje koje curi / zatezao lanac / kupovao neku skalameriju u gvozdjari? WTF!
Samo poprilicno tuzan fetisizam likova koji kao da se neprestano oprastaju od mladosti. A i to se nesto oteglo.
PS.
Jednostavno - patetika na nivou fuzbaljersko-navijacke, kad se neko usled viska osecanja zagrcne oko voljenog kluba.
Moz misliti - dileme: 'british crno-zlatno', ili 'bawarsko maglicasto-sivo'!
Kako je rekao jedan drugi mamlaz: 'svi mi imamo crvena i bela krvna zrnca!'
...