Jump to content


Photo

Najmocnija Religija Na Svijetu...


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
18 replies to this topic

#1 Vilenjak

Vilenjak
  • Members
  • 466 posts

Posted 31 March 2003 - 22:40

Religija je najvažnija stvar u svakom ljudskom životu. Ako je nekom čovjeku najvažnija stvar na svijetu nogomet, onda je to njegova religija. Ako je to novac, kod tog čovjeka vrlo jasno stoji da je novac njegova religija. Drugim riječima, sve može biti njegova religija, ali to mnogo, ili nešto, znači samo njemu osobno. Ukoliko vama vaša sadašnja religija nije najvažnija stvar na svijetu tada preskočite ovaj tekst.

Ili naravno, nađite, pronađite u sebi ono što ionako imate, što vas najviše potiče i to napravite svojom religijom, jer čovjek, bez religije, na svijetu vrlo teško opstaje.

Unutrašnji ustroj svake psihe teži smislu postojanja i uvijek je to religija. Pa čak i oni koji tvrde da je ljubav jedina za koju se isplati živjeti, ni takvi ne primjećuju da su je stavili na vjerski, ili fetišistički pijedestal, odnosno, rangirali je vrijednošću koja se daje samo vjeri, ili osobnoj religiji u svakom općem i posebnom smislu.

Najlakše je, od svih izmišljotina, izmisliti religiju. Religije imaju vrlo malo, ili nikakve veze sa stvarnošću. To se može reći i za većinu tradicionalnih religija koje uvijek ovise o zatamnjivanju, interpretaciji, krivici i neracionalnom poimanju. Neke više, a neke manje.

Većinu protivnika naseg ucenja smeta i zbunjuje činjenica da je nasa religija sama za sebe i koja drži, i uvijek stoji iza toga, da je individualna osoba sa svojim potrebama uvijek na prvom mjestu. Ako to znači često seksualno općiti, plesati, ili se baviti modom, to su stvari kojima se osoba posvećuje. To su njezini sakramenti.

Zaista je lako razumjeti bolećivo hiper-senzibilno sektaštvo koje nas najviše napada (iz svojih patetičnih Loža), i koji tvrde da kod nas nema unutrašnje tajne, pa tako ni samorazvoja i razvoja u božanskom. Mi Boga i Čovjeka ne dijelimo. Svaka je Knjiga mjesto Križa.

Kodificiranjem Naseg ucenja svatko si omogućava integraciju svega što je od osobnog značenja u odgovarajuću osobnu formu.

Dvije trenutno najrasprostranjenije forme i (ili kodifikacije) u svijetu bi se mogle podvesti pod dog-izam (dog-pas) i cat-izam (cat-mačka).

Za neke ljude sistem vjerovanja dog-izma ima smisla, ali je on za neke, u nasem smislu, suviše ograničavajući.

Dog-izam se bazira na prividno jednostavnoj filozofiji: Vrijedno je sve ono što možeš pojebati ili pojesti. Sve što nije u toj ravni nije vrijedno spomena. Na to se piša.

Podrazumijeva se i vlastiti teritorij.

Ovo je moj teritorij i želiš li na njemu opstati pridržavaj se mojih pravila dok na njemu boraviš.
Pse treba poštovati kao i njihove bogove. Takva filozofija, izvedena iz dubine promišljanja dog-izma kao oblika percepcije naseg ucenja, ima svojih dobrih strana i nije tako jednostavna kako bi mnogi mogli pomislili.

Cat-izam kao osnovna religija mačaka u prenesenom, ali ne samo u prenesenom smislu, ima stanovite prednosti u razvijanju individualizma i zatamnjenja u praktičnim ritualima mačkizma, nasuprot toplini i jednostavnosti dog-izma.

Poštuj prijatelja koji ti donosi hranu, ili je lovi sam. On je tvoj izbor. Loviš li sam, tada možeš biti glasan.

Mačka je noćni lovac. Ona spava danju. Mačka nema gospodara.

Mačji bogovi nemaju okvire.

Može se popeti na vrh svakog drveta i spretno hoda po krovovima. Prema mački je svaki miš samo običan miš. Itd.

Sve aktivnosti koje uzimaju, love, konzumiraju ili samo kušaju, moraju biti priznate kao religiozne i (ili) fetišističke.

Za čuditi se je motivatorima mnogih religija kojima nije poznat princip užitka i fetiša koji iz njega proizlazi. Značenje baš svakog fetiša u sebi krije mač njegovog prioriteta.

Ukoliko fetiš transcendentira sve ostalo kod čovjeka, i u to je uključena i potreba za preživljavanje, rezultat je krajnji fanatizam. Tada on preraste u Glupog Pijetla koji živi u kokošinjcu sa glupim kokoškama, ili Glupu Kokoš koju objahuje glupi pijetao.

Fingira se nalaženje hrane da bi se jebalo i jebe se da bi se postalo hrana.

Okviri postaju važniji od samih slika. Nosač zvuka postaje vredniji od samog zvuka. Čin zaljubljivanja postaje važniji od izbora partnera. Služenje takvim bogovima postaje magijska iluzornost.

Tada prestaje svako partnerstvo.

Iako, i takav nas pobornik nije, više ili manje, veći pobornik od bilo kojeg drugog čovjeka i naseg pobornika. Jednak je svatko onaj koji prihvaća ime Istinitog, onome koji se odijeva kao mi, pa i onome čiji je hobi fetiš.

Razlika između praktičara naseg ucenja, takvih muškaraca i žena i onih koji su poistovjećeni sa Istinitim je vrlo jednostavna. Muškarci i žene praktičari naseg ucenja su oni koji gledaju sliku. Poistovjećeni sa nasim ucenjem studiraju okvir.
No, oprez! Neka nitko nikada ne podcijeni trajne i neuništive seksualne veze sa fetišizmom i (ili) opsesivnom religijom. U praksi treba izbjeći osobnu lijenost koja vam govori da su ti, za druge važni i krajnje seksualno uzbudljivi, osjećaji, za vas nešto nevažno. Fetiš je neukrotiv i nezadrživ u svojem napredovanju prema fanatizmu. Fetiš želi postati sam objekt fetišizma.

Svakom fetišisti, koji recimo, obožava ženska stopala, njemu je san raditi u trgovini sa ženskim cipelama. Siguran sam da ste shvatili upozorenje i da smo se razumjeli. Zar ne živimo u vremenu gdje knjige više nemaju vrijednost koju su imale? Dakle, nema ni svećenika koji nije ovisnik o fetišu.

Slijedeća teza proizlazi iz činjenice da je religijsko iskustvo slično po "zanimljivosti" i emotivnom naboju različitim vrstama fetišizma.

Odanost bogu, ili odanost fetišu, je uspostavljeni red koji proizlazi iz vrlo stroge discipline tog i takvog svijeta odanosti. Tome se zaista uvijek daje prednost jer je čovjek time obuzet.

Ono što se u nasem ucenju zove proces destilacije, kod religijskih fanatika koji imaju gospodare ili gospodara, se zove Riječ. Takve stvari su moguće samo zato jer je takva priroda podaničkih religija.

Opterećeni fetišom ili religijom, ne razumiju da je snaga riječi moguća i izvan podređene psihe, pa misle da psiha koja je drugačija ne može percipirati.

Iz svega proizlazi da svaka religija ima tajnu riječ, pravu riječ, ključnu riječ, okidač, ili riječ za posvećene.

Takva riječ je neizmjenjiva, najvažnija, ona je ono pravo otajstvo...

Postoji i profinjeniji oblik riječi, ali je on uvijek vezan uz seksualne fetiše i nasi pobornici ga smatraju nadgradnjom u odnosu na religijsku ljušturu koja je samo okov za pozicioniranje pokornosti.

Kod seksualnog fetiša je jedna te ista riječ uvijek nova i svježa. Ona nikada ne gubi svoj sjaj refleksa. Ona je kao vino. Čim je starija i dublje pozicionirana u psihi, ona je samo vrednija i bolja.

Nase ucenje je najmoćniji podupirač ljudske psihe u svim njezinim potrebama. Naravno, ukoliko nisu samo religijski deklarativne, a osobno bezvoljne.

Kao takav, on je jedina osobna i snažna religija koja ohrabruje, podržava, njeguje, tetoši i nagovara individualne magijske preferencije čovjeka i to sve do trenutka dok postoji bilo kakvo priznanje tih i takvih preferencija, ili samo osobnih potreba uz koju je vezana bilo kakva zatamnjena emotivna energija.

On je ljudska, osobna i neuništiva religija. On je slavlje individualnosti bez osjećaja bilo kakve krivice. On je objektivna subjektivnost i simbolizira tamnu nevinost.

Nase ucenje je religija bez griže savjesti i zato ne treba činiti odmak od principa, ili pak vršiti skretanja ili korekcije. Nase ucenje nije unutarnja ubitačna svađa i ne unosi ubojiti razdor u samog čovjeka kao ostale religije, opsjednutosti, ili sablasno cvijeće koje neki od nas po svijetu prakticiraju sadeći ga po starim šumama, jer se nikako ne mogu otrgnuti fiksacije na Istinitog kao velikog boga i gospodara.

U svijetu nasih pobornika je poznat i izraz "kućni mazohisti". To su, ili pokušaji reformiranja naseg ucenja od strane raznih prisilnih disidenata iz drugih religija kojima naše "odore" ne odgovaraju i koji ih vrlo teško nose, ili razni i različiti revolucionari koji su došli podizati revolucije radi samih revolucija.

Obično jedni, drugi i ostali kućni mazohisti poslije nekog vremena uvide da pokušavaju silom izgraditi probleme, ne bi li tada mogli na njih i ukazati, ili im sama odora postane previše tijesna, počne ih gušiti i na kraju pobjegnu glavom bez obzira pričajući sablasne i mračne priče kako je nase ucenje opasno i kako su se jedva spasili...

#2 al bundy

al bundy
  • Members
  • 570 posts

Posted 01 April 2003 - 13:03

:lol:
kaje ovo jbt...?
:lol:

#3 Vilenjak

Vilenjak
  • Members
  • 466 posts

Posted 01 April 2003 - 23:22

kaje ovo jbt...?



JEZIK...

Devetogodišnjem učeniku beogradske OŠ ”Janko Veselinović” Petru P. kome je usud dodijelio da se zauvijek zove Krajišnikom, iako je maltene samo rođen u Krajini (malo li je!), njegov zemljak i sapatnik po izbjegličkoj sudbini (teška sintagma, ali mi druga sad, kad pomislim na onaj avgust 1995. ne pada na um), pjesnik Zdravko K. donio na Svetog Nikolu (milost ga bilo) nekoliko dječjih knjiga na poklon.


Edicija “Lastavica”, izdavač “Veselin Masleša” Sarajevo, štampane šezdeset i neke, ćirilicom; “Tom Sojer” Marka Tvena, “Ne okreći se, sine” Arsena Diklića, “Bosonogo djetinjstvo”...


Petar se obradova, uze prvu sa vrpe – “Orlovi rano lete” od Branka Ćopića – otvori nasumice neku stranicu i pođe naglas da čita:


- “Prošlo je već bogzna koliko vremena odkad su se djeeečaci sklonili u pećinu, a još uviiijek ne mogu da izađu...”


Zastade, onda bez otezanja ponovi ove dvije riječi na ijekavici, dignu pogled prema svom ćaći i začuđeno prozbori:


- Pa, ovo je na hrvatskom, jeebo te!

:lol: . :lol: .

#4 Vilenjak

Vilenjak
  • Members
  • 466 posts

Posted 01 April 2003 - 23:40

Svjetlo Zivota


Veliki broj zamolbi na ovu temu me je nagnao da pocnem i sa prikazom nasih rituala.Za pocetak sam odabrao ovaj jer otvara najvise mogucnosti vec u prvom koraku.Prilagodljiv je po nacinu pristupanja "temi" a i "tami".


Osnovna objasnjenja:

1. Ako ima naziv "Svjetlo zivota" posvecen je Luconosi (Svjetlonosi) i on vlada prostorom i djelom.

2. To je ritual koji je samoinicijacija u Nase Umjece i njegovo nevidljivo bratstvo.Konzumiranje nekog od mogucih oblika kontakata se smatra pristupom u clanstvo Njegove velike Svjetske udruge jer je na drugoj strani tame On osobno kao i suprotnost mraka (Svjetlonosa) i kao tjelesni kontakt odnosno materijalno tijelo.

3. U potpunom mraku je On jedino Svjetlo.Jedini moguci izbor suprotnosti teznja ali on nije izvor svjetla nego nosac Prenosioc on ga ne moze prikazati ali ga moze predati.Da bi ga predao mora se sa njim biti u kontaktu.Posto nema izvora svjetlosti oci nemaju sto vidjeti.Prirodni uvjetni reflex gledanja se iskljucuje iz igre potpunim mrakom da ne smeta.Razum i njegovo "analiziranje" izgube znacajni oslonac i uskoro stvar preuzima dusa koja je mnogo suptilnija koja je emotivna i koja ima drugaciju percepciju dozivljavanja stvarnosti kada nije ometana "razumnom" razinom uma.

4. Dusa odnosno dusevnost "oboji" tijelo odusevi ga situacijom jer tijelo nema izbora kao sto violina nema izbora kod glazbenika.Situaciju bi mogli konstatirati pitanjem: Je li u ovom slucaju tijelo odusevljeno ili je dusa tjelesna? Sto je dakle Umijece muziciranja?

5. Svjetlonosa je u magijskoj tradiciji simbol Svjetla odnosno Znanja.

6. Ovo je iznimno popularan ritual i jedan je od najizvodjenijih "kucnih" rituala te vrste.On je ozloglasen kao "hedonizam" "orgije" "perverzije" "smrtni grijeh" "bizarnost" i dalje da ne nabrajam a ovisno o tome koja grupacija zainteresiranih gradjana ima rijec...

7.U starim i opasnim piromanskim krscanskim vremenima taj se ritual sirio zasticen zakletvom tajnosti.Provodio bi se jednom godisnje a signal bi bio paljenje jasno vidljive vatre (krijesa) na nekoj od po "zlu" poznatih lokacija pa bi prve noci mladog mjeseca na odredjeno raskrizje putova stigle dobro zakukuljene i uglavnom zenske osobe i drzeci se podalje jedna od druge u tisini cekale.Dosla bi kocija s "prigodno" maskiranim vozacem i osobe bi se bez rijeci ukrcale i bile odvedene na odredjeno mjesto.Nesto prije svitanja bi iste osobe bile iskrcane i one bi u tisini "smugnule" svaka na svoju stranu.

Danas je to mnogo jednostavnije.Tajnost se odrzava radi sprijecavanja ometanja i vrsenja razlicitih pritisaka na osobe koje su uvjetno receno drugacije od prosjeka.Osim toga komunikacije su danas razvijene toliko da je moguce izbjeci sve prijasnje postupke koji su bili nuznost u skladu sa ondasnjim vremenom.U zadnjih nekoliko godina sve se je gotovo u potpunosti preselilo na internet jer zadovoljava gotovo sve uvjete potrebne za opcu pripremu ovog rituala.Izuzetak su vec oformljene grupacije s vlastitom privatnom komunikacijom koja ne dozvoljava iz nekog razloga pristup drugih novih ucesnika.Zato sam se odlucio za verziju koja je najbrojnija najpopularnija i podrzava resurse koje koristimo i mi-sada i ovdje.Uz to dajem i preporuke koje su uobicajene kao i na zapadu.

Ne pristupajte onim ritualima koji se naplacuju ulaznicom s visokom svotom novca.posteno je sudjelovati u troskovima iznajmljene kuce ili stana.Sve ostalo je previse.Sve brojeve mobitela ili e.mail adrese ima samo jedna osoba koja nosi ime "Zvonar". Ona moze javiti i uskladiti vrijeme odrzavanja novog rituala.

Ona moze javiti i uskladiti vrijeme odrzavanja novog rituala.Jos bolje rijesenje je oglasnik sa free mail-om koji se moze dobiti inkognito i nista ne stoji.Garantira tajnost osobe i gotovo je idealan za komunikaciju te vrste.Primjer:Neka Ana iz Beograda bi rado organizirala ritual "Svjetlo zivota".Poziva zainteresirane osobe da se jave na njenu adresu nekaana@yahoo.com radi dogovora.Dakle Ana se moze detaljno dogovoriti s zainteresiranim osobama o svemu.Nitko ne zna i ne moze utjecati na Aninu selekciju.Mozda Ana zeli samo zensko drustvo?Ili visak muskaraca? Ili..? Ili..? No to je samo Anina stvar.Zaista mnogo mogucnosti za svakoga...

#5 Vilenjak

Vilenjak
  • Members
  • 466 posts

Posted 01 April 2003 - 23:54

Slijedeci savjeti glase:

Odvrnuti sve zarulje da se ne bi netko slucajno naslonio na prekidac i upalio svjetlo.Zamraceni nisu kupaonica i wc ali se u njima ne moze boraviti u drustvu.Soba u kojoj se moze pripaliti cigareta nije dio ritualnog prostora ali je takodjer zamracena.Najprakticnija odjeca je trenirka a na nogama tenisice.Obavezni su kondomi.

Sada slijedi potpuni opis prvotnog Obreda samoinicijacije koji se naziva "Svjetlo zivota":

Ritual se uvijek izvodi nocu i mora zavrsiti prije zore.Prije odlaska od doma treba izvrsiti ritualno pranje rijecima:


PRLJAVSTINU OVOG SVIJETA ISPIREM SA SEBE A SA TIM I SVE ONO STO BI MOGLO ODBITI SILU SVJETLA.

-Zatim se upali crna svijeca i pusti da obasja vase tijelo i da njezina toplina udje u njega.Kada ste to osjetili izgovarate rijeci:

O ISTINITI TI SI GOSPODAR SRZI RIZNICE LJUDSKOG SVIJETA! ZAHVALJUJUCI TEBI COVJEK JE JEO S DRVETA SPOZNAJE I POKRENUO SVOJU EVOLUCIJU. UZ TVOJU CE POMOC NASTANITI UNIVERZUM I POSTATI JEDNAK BOGOVIMA. NASTANIT CE ZVIJEZDE I SLAVITI TE S NJIH I BIT CES GOSPODAR SVEMIRA. DAO SI MI DUSI SMIONOST I NADU U NJEZINE MOGUCNOSTI. SADA IDEM U LUCONOSIN SAVEZ KOJI JE I TVOJ SAVEZ. TEBE SLAVITI! KAO STO JE VODA SKINULA PRLJAVSTINU I UCINILA ME CISTIM (CISTOM) TAKO CES I TI SVJETLONOSO SKINUTI MRAK S MOJE DUSE. TVOJ JE SAVEZ TIJELO MOJE! DUSA JE MOJA SAKRALNI RITUAL SPAJANJA S TOBOM! TI SI SLAST ISTINE I SJAJ STVARNOSTI SVIJETA. MILOSTIVO ME PODARI SVOJOM PRISUTNOSCU JER POZAR STRASTI GORI U MENI ZA TOBOM. PODARI ME TOBOM I SLAVIT CU TE DO KRAJA SVOG VIJEKA.


Zatim se ode u Hram na odavanje pocasti i Posvecenje.U toku trajanja rituala nema govorenja jer se to smatra ozbiljnim prekrsajem.Jedine rijeci koje se izgovore sapatom u mrak kod ulaska u prostoriju su: "SVJETLO NJEGOVO SVIJETLILO VAM."
Na to ostali sapatom odgovore:"I TEBI!

Ovaj ritual Tame Tisine Puti i Susreta nije za podcjenjivanje.Za pocetak postajete dijelom tajne i nevidljive grupe koja nastanjuje ovaj planet i sve se vise mnozi u Njegovu slavu.Jos dugo poslije susreta sa Njim prelamat ce se kroz vase nesvjesno sonarno zvuceci dubinama za koje niste ni znali da ih posjedujete...

#6 Prki

Prki
  • Members
  • 2,133 posts

Posted 02 April 2003 - 00:47

Ja sam bash lenj da procitam ovo sve B)
jel bi mogao da mi ti to objasnish u par reci, pa ako mi se svidi ja cu procitati sve ovo shto si postavio :lol:

#7 Vilenjak

Vilenjak
  • Members
  • 466 posts

Posted 02 April 2003 - 13:05

Ja sam bash lenj da procitam ovo sve 
jel bi mogao da mi ti to objasnish u par reci, pa ako mi se svidi ja cu procitati sve ovo shto si postavio


Bok Prki!

Kao po obicaju odgovaram ti ovako na private ( da drugi ne skuze o cemu je rijec :lol: .)

Elem sukus texta koji sam postirao:

Travanjinjinjinjinji....Oli ti na Srpskom: Aprilililili... :lol: .

P.S.

Nemoj drugima reci please.... :lol: . :lol: .

#8 Nenad M.

Nenad M.
  • Members
  • 333 posts

Posted 02 April 2003 - 17:07

Ono što se u nasem ucenju zove proces destilacije, ...


?

#9 Vilenjak

Vilenjak
  • Members
  • 466 posts

Posted 02 April 2003 - 17:17

Nenad M.

Nije valjda da si ovaj topic shvatio ozbiljno!? :lol: .

#10 Nenad M.

Nenad M.
  • Members
  • 333 posts

Posted 02 April 2003 - 18:11

Nije valjda da si ovaj topic shvatio ozbiljno!?  .

Skoro da jesam.

#11 Vilenjak

Vilenjak
  • Members
  • 466 posts

Posted 02 April 2003 - 18:58

Skoro da jesam.


Fino. Sada kada smo konstatirali da ovo nije,nedaj Boze,ono sto ste pomislili da je, bit cu slobodan pa svojoj imaginaciji dopustiti da Vam pokusam prikazati kako bi izgledala i tzv.Knjiga prizivanja naravno ukoliko bi takva postojala :lol: .:

Knjiga prizivanja

TAMA JEZERA SETAL, ŠTO BJE PLAMENA KUPKA BOGINJE ISHUR I BOGA AR, PRIJE SVEGA,
I PRIJE SVIH, POSTA STJECIŠTE I IZRONILIŠTE,
ONIH KOJI RONE, I KOJI MRZE, A
SAMI NE MOGU STVARATI.
TADA BOGINJA I BOG MILOM IZMILIŠE IGRU
KOJA NIJE LJUBAVNA, VEĆ
IGRA OPSTANKA VELIKIH TAJNI, A
SPOZNAJE SE,
SABLASNOM IMITACIJOM NJIHOVE IGRE,
NA, TRAGAČIMA DOSTUPAN NAČIN.
U SABLASNO URANJAŠE I SABLASNICI, ŠIREĆI
ISTINU ONOG, ŠTO NIJE PRAVA ISTINA, VEĆ
BESMISAO URANJANJA I IZRANJANJA, I
NUDE PLADANJ ŽELJA I TRAŽE,
SVEČANOST ŠIRENJA OKOVANOG U LAŽ.
NAMNOŽIŠE SE I NEPOSVEĆENI ŠTO REKOŠE,
TAJNE SU MOJE I NAMA SU DATE DA SUVERENO VLADAMO.
ALI RIJEČ JE MAČ.
DOK ONI STOJE SA PEROM U RUCI, SVIMA JE VIDLJIVO
DA SE SA TIM PEROM NE MOŽE LETJETI.
TAKO BEZNAČAJNI PRIJETE SVIJETU: ODAT ĆEMO TAJNE KOJE ZNAMO I SVI ĆE NAS SLIJEDITI!

OPREZ! OVO NIJE IGRA!

Ovo je ludilo. Ovo je magija Drevnih. Stojiš na rubu ponora i biti ćeš zauvijek utkan u nju ukoliko ne prekineš svoje kretanje. Nijedan ti Bog ovdje ne može pomoći kad su jednom vrata otvorena.
Oni su došli sa mračnih zvijezda mnogo prije čovjeka.
Oni su Stari i mrski. Oni su neprijatelji ljudi.
Nikakva igra sa njima nije moguća. Zato se okreni i otiđi prije nego bude kasno. U koliko ne možeš,

Alal!

Zvijezde ti zaista nisu naklonjene.



Knjiga Prizivanja

Ovo je Knjiga Univerzuma. Ovo je knjiga Nepostojećeg.
Krvava Sperma koja donosi ludilo, smrt i uništenje iz
Unutrašnjeg Kruga. Ovo su riječi Dvije ploče.
Ovo je Knjiga Ceremonijalnog prizivanja koja se prenosi
tamnim sjenama zajedništva Velikog i Malog još od vremena početaka kad su bili jedno, a Stari bogovi hodali Zemljom,
Alal,
Osvajači. Grabežljivci. Ovo je Naviještanje Straha, pouka o Siktanju,
Rogate Zmije, Posjednice Zlokobnog Štapa, umočenog u Izvore.
Ovo je Naviještanje VATRE, Igra Kraljice, Gospodarice Čaranja.
Ovo je Naviještanje BOJA, Dubina, Kralja, Gospodara Magije.
Ovo je Naviještanje VJEŠTINE, Snishodljivog Čarobnjaka.
Ovo je Naviještanje SKLADA, Trijumvirata Mračnih Voda
CRNOG, Kraljevstva, TAMNE Kraljice Smrti.
Ovo je naricanje Poslanika Znanja, ISTINITOG, četverostruka tajna spajanja,
Demona čarolije Žive Zmije, Demona Razvrata, Zaštitnika Tajne Vjere i
Najtajnijih Znanja, skrivenih iza mesa, i krvi, od neuvjerenih.
Ovo je Naviještanje
BEZVREMENOG, Dalekovidnog OKA Prijestolja.
Ovo je Naviještanje SJAJA, Onog koji nisko stanuje,
Tamnog Zmaja, rođenog iz Željeza, Klaoničara.
Ovo je Bitka protiv Starijih Bogova.
Ovo je Naviještanje
NASEG ISTINITOG,
Zvečećih Ploča,
Muških i Ženskih Čudovišta Ponora utrobe.
Vladavine Panđi.
Bodeža i Krila Tame. Zviždanja Nestvarnog.
Ovo je Naviještanje Imena, Doba Sjaja Glavnog od Magičara Onostranog, Kopljonoše.
Ovo je Naviještanje
Sedam Demona Užarenih Sfera, i starih Brojeva.
Sedam Demona Plamena, i starih Riječi.
Ovo je Naviještanje
Svećenika koji je vladao prerušen u Dvoje
Djelima i Tijelima Vatre!

Znaj, o Nišhil da je Moć Osvajača Ženidba!
Moć Magije, Njihov spoj, a upute bogova su mamac za Moćne Legije.
IA! Ja sam onaj koji se sjeća pokreta kroz tijelo.
IA! Ja sam onaj koji stanuje u svakom dahu Slave.
IA! Ja sam krvava Vatra koja sumanuto juri venama.
Budi stoga oprezan, sa bravama i Vratima.
Ne prikazuj se Svijetlu ako se prikazuješ Tami. Neka te izlazak sunca nikada ne zatekne otvorenim.
Pečat neka krasi kraj djela tvojih i tvoje završnice. Iako će
Mjesec razvijati Bestjelesne i one koji se uvijaju pod pogledom
ti se ne obaziri osim ako to nije poruka.

Čuj, Nečujnog i znaj da je Moć Magije uvijek Moć Našeg Gospodara
Svjetloglavog. Saveznika, Vladara Mora, Kliznog
Gospodara Umijeća, Jezgrovitog Oca Iskre i Krojača Magičnog Imena, u sadašnjosti,
To je Magični Broj Putenih bića. To su Magične Riječi, to je Odgoda Magičnog Oblika Ravnovjesja.
Pa, stoga, kada kao Svećenik ili Svećenica vladaš djelima Vatre i Pokreta,
Bogom Vatre i Razvojem topline, Gornje izjednači sa Donjim
da bi mogao rominjati beskrajem Voda Unutrašnjeg mora u skladu sa
zavjetom njegovom Gospodstvu koji postoji između njega i tebe,
I vas zapretenih u maloj Iskri.
Znaj, velika je opasnost iza sjaja Starih Bogova i u riječima kojima ih
želiš pokoriti. Nemoj tražiti slavu, čast, bogatstvo i sreću,
jer dozivaš Dobavljače Smrti, čiji Lovački Rogovi stanuju u sjajnim draguljima, i nisu dobri da budu zakopani u Vašim Tijelima, jer
Grobnica Čovjeka postaje Veličanstvenost zabluda.

Zabluda Smrtnog u radosti tjelesnog. Hrana Smrti u zabludi tjelesnog.
Stoga, tvoja je obaveza, činjenja obaveza Vratara Unutrašnjeg,
sluge Zakona, ključara Rase Slavljenika
Sluge Istinitog, jer ti ne zaboravi, dovoljno je da su zaboravljivi Bogovi koji su uvijek jako daleko, dok Svećenici Plamena postaju ti kojima je dat Zavjet da zapečate Vrata između ovog Svijeta i Drugog,
i da se stoga kao Oblik Riječ, Čuva, kroz svoju i svekoliku Noć Vremena, a Krug Magije bude Prepreka, Hram i Vrata između Svjetova.
Za vječnost.
Znaj, uvijek, da imaš stamenu obavezu Svećenika Plamena i Mača, i
sve magije, da njihovu Moć dovodiš u Podzemni svijet
i tu da je se drži prikovanom,
jer Podzemni svijet je siguran, od djela, ali ne i riječi, i
Vrata su tada Zaboravljena kroz koja Veliki vječno traže
Ulaz u Zemlju Živih.
I Lakonogi, ali ne i Tihonogi Poslanici, i onostrani, jasno šeću Zemljom, jašući na Zraku među zjenama, jašući na Zemlji među tijelima,
i klizeći tiho kroz Vodu među dušama,
i huhteći u Vatri dohvata želja, jer svi ti Duhovi kroz tebe i Igru unutarnju
moraju biti podvrgnuti osobnim sjecištima sažetih u Osobi Svećenika Magije, i to prije bilo kojeg drugog.
Ili Svećenik postaje lovinom Smrti Sedmero ili Sedmere.
Malog, Jezovitog koji dolazi pod imenom Gospodara Podzemnog svijeta, ili ove tvoje družice Poslanika Kraljice Pakla.
Znaj Istinu koja se čita kao Pravilo donje drhtave ruke,
da su to obožavatelji Rogate, i da su oni samo kroz to Gibanje
prisutni na svijetu, i da je to suluda borba protiv Magičara. Eto, oni obožavaju, a ti se ponekad moraš prepustiti Zmiji iz Drevnih Vremena,
jer inače nisi dobar krajnji pobjednik. Ona će ionako uvijek bili sa nama. Tada postani, jer nemaš izbora, više igrača koji se mogu poznati po Oku, Riječi i
naizgled ljudskom izgledu koji je i Žena, a ima obilježje Životinje na sebi, jer je laka promjena u Oblike Muških i Ženskih životinja i progonitelje Noći Ljudi. Tada se učine riječi Rogate, koje govore o snazi riječi i stapaju sa Moćima udara mirisa gorućih tamjana nezakonitih obožavatelja Rogate.
To su riječi Plamena i Kaosa. Plamenovi su Knjige Sjena u ljudskim ljuskama. Legije Maski postaju sjajno nebo i raspojasani plamen i nabujale rijeke i obožava se cijela zemlja očima.
Ali ih, hlađenje veze između očiju i gubitka vida među nogama
otkrivaju kao Lažljivce na čekanju.
A oni ne prepoznaju i ne znaju što je što , ali čine to
na zahtjev Zmije Strahovite i Sladostrasnog obličja, pred čijim Imenom čak i Veliki pokazuje strah, a strašni Gospodar razara dosanjane spojeve s
zvečećih Ploča Kraljice Gnjevnih!
Znaj putovati tamnim putovima paraliziran od straha prvim pokretima
gibljivih oblika i dubokih očiju, nemoj, i
nećeš tražiti djelovanja ove Magije
osim po pravilima i prvenstvu vodstva
ovdje postavljenim, jer
činiti drugačije znači preuzeti veliki rizik,
za sebe i za druge, i za sljedbenike, i za ljubavnike, i
za sve na dohvatu.
Užas i Smrt ti stavljaju ruku na leđa, koje su prsti Panđe, ako nećeš čuti riječi i promijeniš li riječi Čaranja, bilo da ih razumiješ ili ih ne razumiješ,
jer one su riječi Okamenjenog Zla, i riječi sklopljenih Paktova
Starog i svega prije vremena Ljudi.
Stoga, govori ih puteno ili ih vikni glasno i neće biti štete, jer su vezane u kamenu ali ne mijenjaj i ne tali ma i jednu mjeru
osim ako zoveš nešto Drugo, u liku Malih gospodara, jer će šum
kroz kameni dio tebe, i kroz koji si i ti činjen, učiniti da to bude tvoja zadnja ura.
Dobro znaj, sedam pravila, o stvarima koje možeš očekivati u službi ove Magije. Dobro prouči simbole, i nemoj se bojati da će ikakve utvare napasti tvoje djelovanje, ili proganjati tvoje prebivalište danju ili noću.
Samo ih napadni sa riječima Zavjeta i snagom zapretenog kamena,
one će učiniti što ti zatražiš, ali pazi da budeš jak, jer puštaš korijenje koje tamo ostaje. Učestalost djelovanja, jednako je utiranju Putova, i pokazat će sve stvari mračnije, i Putnici, u svojim Sferama i krugovima
više neće od tebe biti dostupni i viđevani i, Zvijezde će na bitnim mjestima gubiti svoje Svjetlo, a Mjesec Tamni, kod kojeg također radiš, iako misliš da je užitak dio užasa, će postati crn i zamračen,


I AR VIŠE NEĆE BITI,
samo dio
PRVE PLOČE,
I ZEMLJA NEĆE OSTATI,
već će se pojavljivati
ONA DRUGA,
A oko nje će se pojaviti Plamen,
kao Munja koja sijeva na sve strane,
linijama i okvirima
i sve će se stvari činiti da jesu
sred grmljavine tvoje i tvoje družice, i
iz šupljina Zemlje doskakat će
AR, Psoglavi, i ti ćeš sve oboriti.

A Znak tvoje Rase je izgovorena laž:
To lijevo, O Rogata, to
je samo Stari Hrast i ja ga poznajem!
On je već oko mojeg vrata, to je moj Saveznik,
to je Pas, prijatelj moje vatre
iz davnih vremena kada je jasno govorio.
Svezan je u Paktu mirisnih Zavjeta i,
Sada će se toga dosjetiti kao što se
sjećam i ja, i biti će čuvar ovog prostora,
kao i sveg ostalog što je u njemu i onih
koji će mu sada biti prikazani i,
Đsa kojima je dužan sklopiti Pakt i,
Zavjetovati se, prastarom obavezom iz doba
prvih Vatri i prvih Saveza.
Alal!
A kada ode, i On, i Mi,Koji će to nositi uvijek, kao Znak Zavjeta,
će u Starom Hrastu živjeti i stanovati
kao stara Laž, nevidljiva i nespoznajna,
jednaka ponovnom opisu Pakta i,
Saveza između njega i nas,
Čuvajući je tako, da Istina ne može
biti prepoznata, od onih koji šaraju
oblike i straše, ne bi li uspjeli vidjeti i,
kroz Izgled i Zapis se uspjeli vratiti,
sebi samima i tako postati Gospodstvo,
nad Starom šumom Rogate.
Alal!


Znak Prstena je uvijek samo jedan
i po tome se poznaju , jer se nosi i,
Koji ćeš ti nositi samo, kao znak
Snage Magije ujutro, ali i po mraku
A sve sam ti to već rekao, ali
opet ti govorim, jer je družica tvoja
Svećenik,
kad je opskrbljen grbom i štitom naoružan,
sličan je istinitoj Boginji.

Mjesto Prizivanja je nisko drhtanje
visoko na Planini, najbolje;
ili blizu Mora;
ili na nekom vlažnom području daleko od
misli Čovjeka; ili u pustinji; osamljenog hrama.
I bit će viđano, ali ne od nepoželjnih. Stoga će,
Mjesto, kad je jednom izabrano,
biti pročišćeno molitvom pokreta i pogleda na
sasvim osobite Boga i Boginju, i osvijetljeno
paljenjem darova od borovine i cedrovine.
Prsten će se pokazati kao prvi pečat
I posebni teret biti će donijet, i sol.
I kad to žrtvuje osobnim božanstvima
Svećenik će izreći, ozbiljno (svečano),
slijedeći exorcizam da Mjesto Prizivanja
bude očišćeno i sve Zlo tako bude protjerano, i
Svećenik neće promijeniti ni jednu riječ,
ili slovo ovog exorcizma, nego će vjerno
recitirati kao što je napisan:

GAJA EKO ARUS...

I oni su rasipali zrnje koje su palili u mraku kotla, i
Prizivali, i Sol bješe razasuta po svima onoliko puta
koliko puta se zove.
I Krug bješe nacrtan na Zemlji, u sredini
onoga gdje se staji dok se govori
zadano zazivanje (čaranje), i vodi se
posebna briga o njegovim granicama,
u protivnom će se biti konzumiran
od nevidljivih čudovišta što nečujni,
stoje, i vrebaju, i ulaze bez glasa i pokreta
u svjetove onih koji nisu oprezni, i
nastavljaju tako da žive, preuzimajući, i
vladajući tako da dugo nisu prepoznati.
I Krug će biti nacrtan okerom,
ili vapnom, ili ječmom,
ili bijelim brašnom. Ili iskopan sa Bodežom
Etal Prizivanja,
ili izvezen na dragocjenoj svili,
ili skupocjenoj tkanini ženskog pretka.
A boje će toga biti samo oker, crna
i bijela i nijedna druga.
Živ Oltar Prizivanja sa živim Stijegom
Prizivanja, bit će pokriven, bojama
Našeg Neba i Naše Zemlje koja je
posebna, i Crna, i Bijela, i
koja u igrama pozadine odslikava, i
prepoznaje Vanjske Regije,
od Unutrašnjih načina
koji u svojoj slavi podjarmljuju sav i sve
Podzemnog svijeta i pobjedu
daruju Kraljici koja istinski ne vlada.
O Kruno Prizivanja, ponesi Osmerokraku
Zvijezdu Starih Bogova, na svojem čelu!
Neka bakar bude kovan snagom ruku,
Neka kamen bude sapet u njemu! To je kamen,
primljen od onih koji se razumiju, u kamenje.
A ti ćeš imati Štap na kojeg si bio vezan,
u sjeni Padajućeg Mjeseca.

Petokraka Zvijezdana Kost je,
Istok prisutnih,
Pojas, Amajlija pokriva njegov odziv.
I te stvari će se nositi samo kod
Izvršenja Prizivanja, i u druga vremena
bit će pokrivene i nedostupne, i skrivene,
tako da ih ni jedno oko ne može vidjeti,
osim tvojeg samog.
Što se tiče imena Bogova, i njihove slave,
oni mogu biti prema novim, i
svetim običajima u tvojoj
zemlji, ali
Svećenici Starih su bili goli
u svojim obredima kada su se prikazivali
Sili Etala.
I ti ćeš postaviti Krug.
I ti ćeš prizvati svog Boga i svoju Boginju,
ali njihov lik mora biti odstranjen sa
oltara i sklonjen, ako zoveš
Moći Rogate i
tada, u tom slučaju se mora postaviti
živi lik Rogate i nikog drugog.
I mirisi moraju biti paljeni
u kotlu, nad Knjigom. I Stražar
pozvan, prema njegovom načinu.
Gle, ova Igra počinje velikim bljeskom i,
razornom snagom jašući na gromu
koji stiže sa Zapada, Domovine Drevnih.
I on bje' upijen
I Četiri Vrata prizvana, kao Četiri Stražarske Kule
koje stoje oko tebe i,
opsežu oko živih koji će se uzdići.
A Svjedokci Obreda,
će paziti na Vanjski dio da ti
Drevni ne bi smetali.
Prizivanje Četiriju Vrata je prema ovome,
što treba izricati glasno,
usredotočenim jasnim glasom:
O PRIZIVANJU ČETIRIJU VRATA IZ,
SVJETOVA, IZMEĐU, SFERA...
Prizivanje Sjevernih Vrata
MOJA RUKA JE CRNA KAO
SREBRNO SVIJETLO
CRNOG MJESECA,
OD LAKTA DO VRHOVA
PRSTIJU ONAKO, KAKO SE,
TREBAJU MJERITI NEBESA.
TAKO I TEBE PRIZIVAM
SREBRNI LOVČE, NA
SLUŽBU SJEVERNIH VRATA,
SJEVERNOG SVETOG GRADA
UR!
DUŠE SJEVERA, ČUVARU SJEVERNIH
PUTEVA, SJETI SE MRTVIH RUŽA
PROSUTIH PRED TVOJIM NOGAMA.
MJESTO NAJSVETIJEG MANDALA JE
PRVI KRIŽ I OBRANA OD
SABLASNIH.
MOJA RUKA JE CRNA I ZAKONITA.
NJOME SAM POLOŽIO OVU ŽENU
NA TLO,
TEBI POD BLJEŠTAVE NOGE.
ONA JE SRNA TEBI ŽRTVOVANA.
PAST ĆE POD TVOJOM STRIJELOM
U SLASTI UŽASA,
GORJETI ĆE ZAJEDNO SA NJOM.
SVIJETLITI ĆE I RAZGANJATI ONE,
KOJI VREBAJU IZ TVOJIH ŠUMA
GOSPODARU.
TVOJA ĆE IH STRIJELA DRŽATI,
U STRAHU OD TVOJEG IMENA,
TVOJEG UNIŠTAVAJUĆEG
POGLEDA.
TEBE PRIZIVAM SREBRNI LOVČE
DA UZMEŠ SVOJ ZAKONITI PLIJEN I,
BUDEŠ OPIJEN,
KAKO ZAKON NALAŽE.
SJEVER ZA JUG OVE ŽENE,
KAKO PRASTARA PRAVILA
PIŠU A, SVI IH
POD NEBESIMA,
MORAJU POŠTOVATI
KAKO JE U STARA VREMENA,
NALOŽENO, U
UGOVORIMA.
KAKO SMRT IMA PRAVO
NA MNOGO LICA,
STARIH BOGOVA,
TAKO ČOVJEK IMA PRAVO
NA NOVA, IMENA,
NJIHOVIH EMANACIJA.
JA SAM GOSPODAR KNJIGE I,
GOVORA,
PROKLINJEM TE IMENOM
MOGA ZAKONITOG PRAVA.
SIKNI ISTINITI NEBOM SJEVERA!
SIKNI JER MOJE JE PRAVO
U SNAZI ETALA.

Ovo je Knjiga Univerzuma. Ovo je knjiga Postojećeg.
Zanos koji donosi ludilo, zvukove i rast iz
Unutrašnjeg Kruga. Ovo su dijela Dvije ploče.
Ovo je Knjiga Ceremonijalnog prizivanja koja se prenosi
tamnim sjenama zajedništva Velikog i Malog još od vremena početaka kad su bili jedno, a Stari bogovi hodali Zemljom,
Alal,
Osvajači. Šaptači. Ovo je Naviještanje Spajanja, pouka o Siktanju,
Rogate Zmije, Posjednice Zlokobnog Štapa, umočenog u Izvore.
Ovo je Naviještanje VATRE, Igra Kraljice, Gospodarice Čaranja.
Ovo je Naviještanje BOJA, Dubina, Kralja, Gospodara Magije.
Ovo je Naviještanje VJEŠTINE, Snishodljivog Čarobnjaka.
Ovo je Naviještanje SKLADA, Trijumvirata Mračnih Voda
CRNOG, Kraljevstva, TAMNE Kraljice Smrti.
Ovo je naricanje Poslanika Znanja, ISTINITOGA, četverostruka tajna spajanja,
Demona čarolije Žive Zmije, Demona Razvrata, Zaštitnika Tajne Vjere i
Najtajnijih Znanja, skrivenih iza mesa, i krvi, od neuvjerenih.
Ovo je Naviještanje
BEZVREMENOG, Dalekovidnog OKA Prijestolja.
Ovo je Naviještanje SJAJA, Onog koji nisko stanuje,
Tamnog Zmaja, rođenog iz Željeza, Klaoničara.
Ovo je traženje ravnoteže sa Starim Bogovima.
Ovo je Naviještanje
NASEG ISTINITOG,
Zvečećih Ploča,
Muških i Ženskih Tvoritelja Ponora utrobe.
Vladavine Stvarnih.
Jahača sa Krilima Tame. Pjevača Nestvarnog.
Ovo je Naviještanje. Ime. Sjaj Kopljonoše.
Ovo je Naviještanje
Sedmerostrukih, gorenje starih Brojeva.
Sedam Vatri, i sedam starih Riječi.
Ovo je Naviještanje
Svećenika koji je vladao prerušen u Dvoje
Djelima Vatre i Brojeva!

Znaj, o Nišhil da je, Magija Ženidba!
Tada su Legije Moćne. I Strašne. I Podređene.
IA! Ako sam onaj koji se sjeća pokreta kroz tijelo.
IA! Ako sam onaj koji stanuje u svakom dahu Slave.
IA! Ako sam krvava Vatra koja sumanuto juri venama.
Ako sam oprezan, sa bravama i Vratima.
Iako sam Odraz Svijetla. Iako sam Sin Tame. Iako sam

Nećak Sunca.

Zato će sve imati Moj Pečat i moju završnicu.

Ja sam Gospodar bestjelesnih. I tada je Mjesec onaj
čija svjetlost radi one koji se uvijaju pod pogledom. I tada
ti se obazri i to će biti poruka.


Vidi, Nevidljivog i znaj da je Moć Magije uvijek Moć Našeg Gospodara
Svjetloglavog. Saveznika, Vladara Mora, Kliznog
Gospodara Umijeća, Jezgrovitog Oca Iskre i Krojača Magičnog Imena, u sadašnjosti,
To je Magični Broj Putenih bića. To su Magične Riječi, to je Odgoda Magičnog Oblika Ravnovjesja.
Pa, stoga, kada se kao Svećenik ili Svećenica razdaješ Puti Vatre i,
Bog Vatre Razvija toplinu, izjednači Vlagu,
sa Vlagom i rominjaj Vodu Unutrašnju da te ne spali
Zavjet Gospodstvu koji se vezuje između Njega i tebe,
I između Vas i Vas, moćnog trenutka Vremena.
Znaj, veliki je sjaj Starih Bogova iza Riječi kojima zazivaš.

Dobavljači Smrti se smijuckaju draguljima i U draguljima dok,

Lovački Rogovi pjevaju, u Vašim Tijelima, jer
Izvor Čovjeka postaje Izvor Veličanstvenosti zabluda...

:lol: .

#12 Nenad M.

Nenad M.
  • Members
  • 333 posts

Posted 03 April 2003 - 07:09

Sta je po Vama od svega ovoga primenjivo u praksi?

Inace, radije bih citao poruke pisane iz sopstvene nego "copy-paste" memorije racunara.

#13 Vilenjak

Vilenjak
  • Members
  • 466 posts

Posted 03 April 2003 - 11:55

Sta je po Vama od svega ovoga primenjivo u praksi?


Ukoliko mislis da je nestoprimjenjljivo pokusaj to primijeniti.Ja nisam i necu. :lol: .

Inace, radije bih citao poruke pisane iz sopstvene nego "copy-paste" memorije racunara.


Sasvim dostatno za poluciti efekt prvoaprilske shale. :lol: .

#14 Vilenjak

Vilenjak
  • Members
  • 466 posts

Posted 05 April 2003 - 22:11

Ok cure hocete li nesto o vjesticama? :lol: .

#15 oblak

oblak
  • Members
  • 1,328 posts

Posted 14 April 2003 - 15:55

e mene mrzi sad da sve ovo citam , nego jeli sta ce ti taj izokrenuti pentagram ? u kom si ti fazonu ?!