Gradjani Srbije nisu jednom izabrali "onog" vodju, vec uvek nepogreshivo biraju pogreshnog. Nema nikakvog "likovanja" i ...... shta vam je to uopshte "likovanje"
, vama bre svi LIKUJU chim vam kazu istinu, mene bash banovashe i to na mesec dana
zboh nekakvog likovanja nad ubistvom neznanog irachkog foto-amatera.
Zar je dijagnozu tako teshko prihvatiti, ako ti doktor kaze da bolujesh od nechega jel' mu ti kazesh - doktore vi LIKUJETE?
Naravno da je normalno baviti se sportom, pa i navijati, zashto da ne, mada mi nije jasno zashto samo za nekog izrazito antipatichnog lika i ruralnu facu kao shto je Djokovic, ali nije normalno zbog toga izgubiti razum.
O, ne, ne biramo uvek pogresne, znamo ponekad izabrati i prave, ali, obicno u takvim slucajevima se pojave "dusebriznici" koji po defoltu prepoznaju "stranog placenika i izdajnika" pa mu smeste atentat. Na veliku zalost, moju, a i mnogih koje znam.
Sto se dijagnoze tice, opet generalizujes. Jesi li ti to pozvan da postavljas dijagnoze a propo navijackih strasti i navijaca uopste? I da li je "tvoja" istina bas ISTINA?
A sto se tice tvog cudjenja zasto Djokovic kad je tako "antipatican i sa ruralnom facom", nemoj se cuditi... ukusi su nesto o cemu ne vredi raspravljati.
Meni Nole, niti je antipatican, niti ima ruralnu facu (a, i da je ima, kakve veze njegova faca ima sa njegovom igrom i njegovim sportskim dostignucima). Sledeci tvoje impresije o ruralnosti necije face, onda je 99% ljudi koji naseljavaju ove prostore (ogranicavam se na Srbiju), debelo ruralno

Edited by Gordana_64, 29 May 2010 - 17:02.