Jump to content


Photo

jos jedna teorija zavjere


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
4 replies to this topic

#1 nautilus

nautilus
  • Members
  • 877 posts

Posted 14 March 2003 - 19:01

Poprilicno je besmisleno ubiti nekoga samo zbog toga sto ti preti hapsenje ili zato sto hoces izazvati haos, vlast u Srbiji je tako organizovana da ce se uvijek pojaviti neko drugi kao VD.nesto mora biti iza svega toga.
S obzirom da se javno mjenje polako zadnjih mjeseci okretalo u desno( pri tom ne mislim na DSS koji su jos uvjek demokratska stranka , nego mislim na radikale) , mozda su radikali bjesni zbog odlaska vodje u Hag pomislili u jednom trenutku da uz pomoc odredjenih struktura mogu doci na vlast,ako nikako drugacije onda i drzavnim udarom.
Uvjek iza atentata mora postojati nekakva politicka podrska ili nekakva igra.Uvodjenjem vanrednog stanja i iznenadjujuce brzom reakciom i vojske i policije ali i skoro svih partija , koji su podrzali uvodjenje vanrednog stanja drzavni udar je izbjegnut.http://www.srs.org.yu/a1site/konferencija.htm
I potrebna je snaga, Legija( Ulemek, lukovic, Cema , Sareni, koji god da nadimak koristi) ima snage da zauzme jednu ili dvije drzavne institucije ali nema snagu za 10 zgrada, a izostala im je podrska cak i JSOa.
Ako se bilo sta od ovoga dokaze, pa makar i mali dio , trebalo bi zabraniti rad SRS.

#2 nonick

nonick
  • Members
  • 1,843 posts

Posted 14 March 2003 - 20:28

off

ti nisi novi, dobro bi bilo malo reda ..Tromotorac je vec otvorio topic.

#3 Badguy

Badguy
  • Members
  • 529 posts

Posted 14 March 2003 - 20:48

Legija i ekipa su daleko mocniji od bilo kog politicara. Nije mi jasno kako neko moze da misli da je neko _unajmio_ legiju. Ili mu dao _nalog_. Pobogu, pa vecina opozicionih politicara bi rado izvrsila felacio Legiji, bez posebne kontrausluge.

#4 Tromotorac

Tromotorac
  • Members
  • 5,480 posts

Posted 14 March 2003 - 20:56

Legija je usluzni servis. Tip ima 34 godine, i ako ima ispecen zanat, to ne znaci da je svestrani genije. Da ne mislis mozda da je on sastavio ono pismo?

Legija je deo vece slike. Da je on alfa i omega, zasto bi sad morao da se skriva i da bezi? Pa ne ide to tako. On je do nedelje bio "ugledan gradjanin koji se odaziva na sve sudske pozive" a nakon Zoranove smrti je begunac br. 1.

Ja sam naveo bar 6 ljudi ili grupacija koje uzivaju mnogo vece beneficije atentata od Legije. I kratkorocno i dugorocno.

#5 DIRTY

DIRTY
  • Members
  • 675 posts

Posted 14 March 2003 - 21:03

Legija je sa Cecom bio na Breginom koncertu u Vrscu. Tom prilikom je odgurnuo sluzbeno lice kako bi doticnoj dodao vetar u prsa. Sad bi bilo veoma glupo damu neupitati: di ga je Legija? Naravno, uz zasluzen policiski tretman! Divljac koju pominjete u kontekstu desne politicke opcije a u mom recniku se vode kao ratni zlocinci ili njihovi saradnici vec osecaju tihu vatru. Uskoro ce mo je pojacati!