Zoran Djindjic, 12.03.2003.
Posted 14 March 2003 - 00:00
ulozio si sve da spasis nas,
vjecna ti slava i veliko HVALA.
Posted 14 March 2003 - 00:06
pokoj mu dusi.....
Posted 14 March 2003 - 00:13
Nista mu nisam zamerao.
Zoran je zeleo da srpski narod izleci od mitomanije, a na kraju mu je, svojim zivotom i tragicnom smrcu, poklonio mit dostojan modernog naroda.
Slava mu i hvala.
Posted 14 March 2003 - 00:14

Vecna mu slava...i hvala.
Posted 14 March 2003 - 00:38
To je ono sto ja mislim, sazeto doduse.
A ono kako se osecam???
To i nije toliko vazno, pretposatvljam da se tako osecaju mnogi koji su ucestvovali u promenama. I sada je dosao neki BAJA, lupio nam samar i rekao"S`a je bilo, mislili ste da mozete cak i ako ja to ne dam"
Posted 14 March 2003 - 01:34
KAD NAJGORI UBISE NAJBOLJEG OD TVOJIH SINOVA.
Posted 14 March 2003 - 07:55
ovo je bilo toliko licno da ne moze da prestane da boli...
osecam ogromnu prazninu, kao da vise niko nije ni ostao. i nije me sramota da kazem da sam plakao - zbog coveka koji je verovao da svi zasluzujemo bolje i koji je zbog toga nepravedno ubijen, zbog zemlje u kojoj zivim i koje me je [ponovo] sramota, zbog monstruoznog taxiste beotaxija koji je za ubicu rekao 'ruka mu se pozlatila' [dok se sa retrovizora njihao krst], zbog toga sto sam po PRVI put ZAISTA pozeleo da odem i da se nikada nikada nikada ne vratim, zbog toga sto zelim da ostanem ovde...
...
slava mu!
Posted 14 March 2003 - 08:08
- Oscar Wilde
Pocivaj u miru junaku naseg doba......
Posted 14 March 2003 - 08:47
nedostaju mi reci...
u mojoj glavi nesto jos govori da se ovo nije desilo...
izgubili smo velikog coveka.
Posted 14 March 2003 - 08:51
jamie:
dugo mi se nije desilo da ne mogu da razdvojim javu i san, da mi ne uspeva da racionalno sagledam ono sto se desava.
osecam ogromnu prazninu, kao da vise niko nije ni ostao. i nije me sramota da kazem da sam plakao - zbog coveka koji je verovao da svi zasluzujemo bolje i koji je zbog toga nepravedno ubijen, zbog zemlje u kojoj zivim i koje me je [ponovo] sramota, zbog monstruoznog taxiste beotaxija koji je za ubicu rekao 'ruka mu se pozlatila' [dok se sa retrovizora njihao krst], zbog toga sto sam po PRVI put ZAISTA pozeleo da odem i da se nikada nikada nikada ne vratim, zbog toga sto zelim da ostanem ovde...
...
slava mu!
...
slava mu
Posted 14 March 2003 - 09:36
slava mu
Posted 14 March 2003 - 10:55
"dugo mi se nije desilo da ne mogu da razdvojim javu i san, da mi ne uspeva da racionalno sagledam ono sto se desava.
osecam ogromnu prazninu, kao da vise niko nije ni ostao. i nije me sramota da kazem da sam plakao - zbog coveka koji je verovao da svi zasluzujemo bolje i koji je zbog toga nepravedno ubijen, zbog zemlje u kojoj zivim i koje me je [ponovo] sramota..."
-------------------
Vecna slava i hvala za sve sto si ucinio za nas.
Posted 14 March 2003 - 11:29
ne zelim da verujem da je mafija jaca od drzave u kojoj zivim...
pokojniku nikada nisam verovao, nikada se nisam slagao sa njegovom politikom, medjutim uzasnut sam njegovom smrcu...
Slava mu...
Posted 14 March 2003 - 11:31
Posle njega...sada nije ni bitno.
Pocivaj u miru najveca faco koja je ikad krocila Srbijom, neka te andjeli cuvaju, a tvojoj porodici Bog podario ono sto si im ti zeleo i pokusavao ostvariti.
[ Izmena poruke: Ferkonja na dan 2003-03-14 11:35 ]
Posted 14 March 2003 - 11:42