west highland white terrier je lovacki pas, a ne toy dog. besides, to ti prilicno netolernatan, da ne kazem rasisticki stav.grozan je. ako nesto mrzim to su te lajave plisane igracke.

Posted 05 May 2010 - 14:51
west highland white terrier je lovacki pas, a ne toy dog. besides, to ti prilicno netolernatan, da ne kazem rasisticki stav.grozan je. ako nesto mrzim to su te lajave plisane igracke.
Posted 05 May 2010 - 15:51
Posted 05 May 2010 - 15:56
da, da, to planiram za posle selidbe. ali vec razmisljam i proucavam dosta dugo, ocu da budem spremna da uletim kada konacno dodje momenat. jel bila smesna osisana?Govoris da planirate da se selite. Mozda je najbolje da se odluka ostavi kad se preselite. Mi smo naseg Shih Tzu-a posle 7 god iz BG preselili u SF gde su temperature vise, nije joj bilo pravo. Morali smo da je sisamo.
Posted 05 May 2010 - 17:48
Pa prilicno se slazem, ali kad ga vec pomenu cujem od ljudi ovdje da je sve manje dobrih labradora i labradora retrivera u Holandiji. Kao objasnjenje, nije im se krv dugo osvjezavala. E sad ne razumijem se bas toliko, ali znam kako otprilike labrador treba da izgleda, ovdje ih zaista ne vidim puno nesto lijepih. Naprotiv vishe je onih debelih i tromih.grozan je. ako nesto mrzim to su te lajave plisane igracke.
labrador je najbolji pas na svetu po svim karakteristikama. lepoti, pameti, naravi.
e sad tu je problem jer taj pas nije za kucu. naravno, navicice se, ali veruj mi, greota je drzati psa ako nemas dvoriste. mucenje i za sebe i za psa.
naravno, ako zelis psa. ako zelis nesto tipa westie, u tom slucaju preporucujem macku. mnogo je laksa za odrzavanje, ne mora niko da je cuva kada odes na duze + ne mora da se izvodi
Edited by Rotterdamac, 05 May 2010 - 17:49.
Posted 05 May 2010 - 17:58
Posted 05 May 2010 - 18:34
grozan je. ako nesto mrzim to su te lajave plisane igracke.
labrador je najbolji pas na svetu po svim karakteristikama. lepoti, pameti, naravi.
e sad tu je problem jer taj pas nije za kucu. naravno, navicice se, ali veruj mi, greota je drzati psa ako nemas dvoriste. mucenje i za sebe i za psa.
naravno, ako zelis psa. ako zelis nesto tipa westie, u tom slucaju preporucujem macku. mnogo je laksa za odrzavanje, ne mora niko da je cuva kada odes na duze + ne mora da se izvodi
Posted 05 May 2010 - 19:24
Posted 05 May 2010 - 19:27
ono shto si procitao mogu da potvrdim u praksi jer je srednji snaucer bio moj izbor i nisam zazalila ni sekunde.Procitao sam dosta o srednjem snauceru. Meni se isto nesto na izgled ne svidjaju pretjerano, ali kazu za njega da je jedan od najzahvalnijih pasa za drzanje u stanu. Nema jak miris, ne linja se, dvaput sedmicno cesljanje, jednom u par mjeseci shishanje, malo jede, lajanje se da kontrolisati, itd. Ako je sve ovo tacno, onda eto dobrog psa za stana.
Edited by Delester, 05 May 2010 - 19:31.
Posted 05 May 2010 - 19:40
vidim da znas puno...koje je tvoje misljenje o dokovanju repova i krupiranju usiju? snaucerima to rade, u UK je zabranjeno, u USA je dozvoljeno. citala sam da viszlama ako ne dokujes (na 2/3) ga stalno povredjuju pa mora na kraju mnogo ozbiljnija operacija. u UK psi sa dokovanim usima / repovima nisu vise eligible za izlozbe, prepostavljam da u srbiji jesu.
Posted 05 May 2010 - 19:54
Edited by Delester, 05 May 2010 - 19:55.
Posted 05 May 2010 - 19:58
Posted 05 May 2010 - 20:28
da, da, to planiram za posle selidbe. ali vec razmisljam i proucavam dosta dugo, ocu da budem spremna da uletim kada konacno dodje momenat. jel bila smesna osisana?
Posted 05 May 2010 - 20:35
ja znam za australijskog ovcara (i dingaP.S.
Ako idete u Australiju, da li si razmisljala o nekoj izvornoj rasi, posto i oni imaju interesantne rase?
Posted 05 May 2010 - 21:22
ja znam za australijskog ovcara (i dinga
). koje jos imaju?
Posted 05 May 2010 - 21:44