Da ce nama starijima pomoci da se vratimo i u mladost i prisetimo i mi nekih lepsih vremena,da saznamo nesto sto nismo znali,da i mi zajedno sa mladima prodjemo sve to ponovo,da pokusamo da makar ovde za pocetak pokrenemo jednu lepu akciju vracanja nekih visih i boljih vrednosti kao sto su fer pley i posteno navijane i uvazavanje protivnickih i navijaca i timova a d ne bude ni tuce ni vredjanja koje sada preovladava na nasim sportskim terenima.
Da naucimo mlade da vole svoje klubove onako istinski da ne vole zarad nekog interesa,da im prenesemo ljubav prema klubu onakvu kakvu mi godinama gajimo.
Da ispricamo neke lepse stranice nasih zivota i lepse stranice sporta da ispricamo kako zasto i zbog koga smo poceli da navijamo i zasto volimo svoje klubove i sta ti klubovi znace nama.
Iskreno zelim da ovaj topic zazivi da svi ucestvuju u njemu bez obira za koji klub navijaju da se osvim klubovima pise sa prostora bivse juge i svim vaznijim sportovima,o reprezentacijama ,o dogadjajima sa navijackih gostovanja da pokazemo omladini kako smo mi nekada isli na gostovanja gde je druzenje bilo na prvom mestu gde smo bili bukvalno kao ono u tri musketara svi za jednog jedan za sve.
Da ne davim vise zelim vam svima dobre i lepe komentare da se prisetimo svega sto je nekada bilo lepo na radost svi nas.
Zelim vam svako dobro i da se ta stara vremena vrate i u stvarnom zivotu.
Edited by Contractor, 30 April 2010 - 09:41.