Jump to content


Photo

Kako ga izluditi s predigrom!


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 tonio11

tonio11
  • Members
  • 59 posts

Posted 23 April 2010 - 23:12

Predigra snova br.1: Mješavina tradicionalnog i modernog

Umjesto ustaljenog postupka predigre: ljubljenje, draženje i skok u krevet odlučite se za nešto drugačije. Odite prije s posla, kako bi prije partnera stigli doma i napravili zapaljivi ambijent. Skuhajte slastan ručak, pobrinite se za dobru butelju vina koje će probuditi vaše osjećaje. Zapravo zvuči kao tipičan način zavođenja koji poznajemo iz romantičnih filmova ali u realnom životu to uglavnom ne radimo. Kao što muškarci zaboravljaju na kavalirstvo tako su i žene uglavnom premalo zavodljive. Nemojte se obući u trenerku nego obucite lijep donji veš i nešto drugačije.

Na seksi opravicu obucite nešto nezamjetljivo tako da od početka ne zan šta ga čeka. Za ručak neka ga čeka fino jelo a vi ste naravno desert. U stan postavite i upalite mirisne svijeće a umjesto na krevet odvedite ga u predsoblje. Ljubite se tamo gdje već dugo niste na podu, u kuhinji, na pultu... Budite spontane i odazivajte se na njegove reakcije. Umjesto nježnih poljubaca radite strastvene i divlje, ovaj put vi budite ta koja diktira scenarij. Stavite mu lisice i pokažite svoju pohotu - muškarci i sto vole packe.
Predigra snova br. 2: Odvedite ga u prirodu!

Ovo je najostvarljivije za ljetnih dana. Uputite se na obalu, potražite komadić plaže samo za vas. Iznenadite ga novim seksi bikinijem koji više otkriva nego skriva. Male gaćice, tangice i tvrde bradavice koje se naziru ispod mokrog gornjeg dijela su nešto što svakom muškarcu pomuti pamet. Možete se odlučiti i za nudističku varijantu i skočiti u valove potpuno goli. Ono što će se događati u moru ili na ručniku ovisi samo o vašoj pohoti i požudi. Ukoliko ste daleko od mora povedite ga na neku livadu ili zapuštenu njivu i pripremite piknik: vaše tijelo neka bude pladanj s kojeg će jesti.

Zajednički odlazak na planinu može biti cijelodnevna predigra snova. Ne vjerujete? Obucite kratke hlačice ili suknjicu koju će vjetar ponekada zadići. Naravno namjerno hodajte ispred njega, odjednom ga iznenadite i odvucite u neki usamljeniji kutić šume ili na osamljenu klupicu.
Predigra snova br. 3: Napaljujte ga u javnosti!

S tim ćete postići da brzo želi kući, jer neće moći izdržati. Dražite ga u kabini za presvalčenje na bazenu, poslije i u samom bazenu. Jacuzzi je isto idealan za ovakvu predigru jer mjehurići sakrivaju stavri koje se događaju pod vodom. U sauni budite pažljivi: igrajte se ako ste sami no ne riskirajte previše među ljudima.

I još jedan filmski savjet: napaljivanje u punom restoranu. Obucite košulju ili majicu da se dobro vidi dekolte, oblizujte usnice te s nogom dodirujte njegovo spolovilo. Ukoliko sjedite u nekom mračnijem kutku priuštite si vruću predigru, ali znajte da će vaša večera sigurno biti brzo gotova!

#2 Kit Louch

Kit Louch
  • Members
  • 3,226 posts

Posted 03 May 2010 - 18:21

E moj Tonio, kome je jos do predigre na ovu krizu?