Promena moderatora
Posted 07 April 2010 - 20:51
Demokratija mozhe da bude ok samo ako se kombinuje s zdravim razumom, ovde nema tog drugog (i kljuchnog) sastojka.
Posted 07 April 2010 - 20:52
Ti popizdeo zbog sedam dana a neko popije trajni ban pa se ne zali.
šta ću kad sam sitna duša. Što bi rekli - mali, pakostan i ćelav....
Posted 07 April 2010 - 20:52
Dobro to sve, nego zasto ja tebi toliko smetam ? Vrlo rijetko ti se obracam, dok si ti izgleda opsjednut sa mnom. Ja sam bre obican covek, malo ubijam vreme na forumu tokom radnog vremena, cak i previse i eto trudicu se da to svedem sto je moguce manje, jer mogao bih raditi pametnije i korisnije stvari. Ne znam tacno kakvi su to krajiski forumi, jel znas neki, da preporucis ?Glasao sam naravno ne.
Moderatori su, u principu, i najkvalitetniji diskutanti na forumu. Medjutim, sirotom aleku to je tesko da shvati, a nece da ode na nekakav krajiski forum, gde mu je zapravo mesto.
Ja nisam spominjao nikakva imena, odakle tebi ti zakljucci ?Glasao za opciju NE naravno. Što bi se menjala moderacija?Zato što drže na dizgine sve nacionaliste (kao ova tries trojka) DWS-a i Vladana(mada ne direktono) naziva psihopatama zato što im nije nije do zgloba na stopalu.
Posted 07 April 2010 - 20:55
dolje foteljasi!
tesko vojsci s vojnik sejkom i forumu s prizon brejkom!

Posted 07 April 2010 - 20:55
Dobro to sve, nego zasto ja tebi toliko smetam ? Vrlo rijetko ti se obracam, dok si ti izgleda opsjednut sa mnom. Ja sam bre obican covek, malo ubijam vreme na forumu tokom radnog vremena, cak i previse i eto trudicu se da to svedem sto je moguce manje, jer mogao bih raditi pametnije i korisnije stvari. Ne znam tacno kakvi su to krajiski forumi, jel znas neki, da preporucis ?
Ja nisam spominjao nikakva imena, odakle tebi ti zakljucci ?
Zato što se i iz aviona vidi na koga si mislio.A i 'vako ti imaš vel'ke probleme sa njima dvojicom.I čim uđeš u klinč sa njima uvek iziđeš sa par modrica.
Posted 07 April 2010 - 20:56
Sto da se menja nesto sto valja, nije pristrastno, objektivno i dosledno svojim odlukama. Naravno zaboravio sam da dodam i fleksibilnost ka preispitivanju odluka i uvazavanju misljena puchanstva.
Nikad nisu svi zadovoljni, ali kome je sve potaman, nek popije kafu, a i oni drugi.
Eto, sto bi se ti entuzijasti menjali.

Posted 07 April 2010 - 20:57
samo za shadow-a:
baš ste tolerantni

Posted 07 April 2010 - 21:00
jel daje neke rezultate?
Posted 07 April 2010 - 21:00
Probacu da skiciram.
Osoba A je bez majke i oca. Ja joj se konstantno obracam sa "ubogo siroche". Njoj/njemu to smeta. Ja se pravdam da je to sasvim normalno i takoreci lirsko/prozna kategorija. I nastavljam...
ceniš da moderatorima ne smeta da ih nazivaju bagrom?
iskoristiću tvoj citat:
End of skitza.
Posted 07 April 2010 - 21:05
Hvala.
Posted 07 April 2010 - 21:06
ceniš da moderatorima ne smeta da ih nazivaju bagrom?
iskoristiću tvoj citat:
Po kom logichkom sledu je ispalo da ja "cenim"?
BTW Ajde neka napishe bagra josh par puta pa da vidimo shta ce da se desi...
Vesna, ukoliko do sada nije jasno da sam protiv bilo kakve vrste uvreda i da se gnusham nekulture i prostakluka onda reci pa da to stavim u potpis.
Ovaj Dzonijev stih il je nechitljiv, il je nerazumljiv (u pitanju je rana verzija hrvatskog) il niko ne obraca paznju, shto je sramota prema Dzoniju...
Posted 07 April 2010 - 21:08
Ja sam glasao DA.
Razlog, postojanje tzv Belih Medveda, tolerisanje psihopatskih pisanja i potpuno besmisleno sticenje politike SAD po svaku cijenu, kao da je to njima nesto potrebno, kao da nisu vec dovoljno mocni, pa im treba jos zastita moderacije.
Kalimero

Posted 07 April 2010 - 21:12
Smeta. I molim da se kvazi-tolerancija ne primenjuje na meni. Dakle, bagra ste a sad molim ban, jal privremeni jal doživotni.
Hvala.
Samobanuj se. to ti je bolje. Ne vredjas nikoga, a i dalje su ti otvorena vrata da se mozda vratis. Uzmi 10-ak dana odmora, odbroji do 1001 i lepo se vrati, bez previse buke.
Posted 07 April 2010 - 21:14
Smeta. I molim da se kvazi-tolerancija ne primenjuje na meni. Dakle, bagra ste a sad molim ban, jal privremeni jal doživotni.
Hvala.

Mazohista: Muci me molim te.
Sadista: Necu!
Posted 07 April 2010 - 21:23

Dobra je moderacija, mislim moze da bude i gora