Jump to content


Photo

Seksualni položaji za postizanje vaginalnog orgazma!


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
3 replies to this topic

#1 tonio11

tonio11
  • Members
  • 59 posts

Posted 06 February 2010 - 17:00

Otkrite svoj omiljeni položaj, koji će vas najlakše odvesti do vaginalnog orgazma!
Pri vaginalnoj stimulaciji maternica se digne. Za vrijeme vaginalnog orgazma vaginalni otvor postaje potpuno opušten. Ponekad se mogu dogoditi takvi grčevi za vrijeme orgazma da izguraju penis van.

Žena gore

U položaju kada je žena gore, ne uživaju samo žene jer kontroliraju tempo nego i muškarci koji mogu gledati partnericino tijelo. Taj položaj vole muškarci koji se vole igrati s ženskim grudima za vrijeme seksa. Neke žene ne vole taj položaj jer muškarac ima pogled na njihovo tijelo, pa one koje nisu zadovoljne svojom figurom ne rado pristaju na to. No zapamtite da muškarci u tim trenutcima nemaju nikakavu kritiku na vaše tijelo. Pri ovom položaju partnerica većinu svoje težine stavi na koljena. Postoji i varijanta da je svo opterećenje na preponama. Osim mogućnosti draženja klitorisa, žena se lako može okrenuti na način da joj partner gleda u leđa. U takvom položaju postojim mogućnost draženja klitorisa o partnerove testise.

Muškarac gore

Takav položaj je za postizanje vaginalnog orgazma vrlo dobar, zato što dolazi do duboke penetracije te dolazi do velikog trenja. Neprekidno trenje u kombinaciji s pritiskom u vagini dovodi do vrlo ugodnog draženja unutrašnjosti vagine. Kod nekih žena orgazam uzrokuje proiranje debelog ili širokog penisa, jer je bolje "napune". Druge više vole dulji penis koji draži osjetljiv dio vrata maternice, koji se nalazi u unutrašnjosti vaginalnog kanala. Partnericu možete namjestiti tako da njene noge dignete na svoja ramena kako bi bili u mogućnosti dublje penetrirati.

Bočni položaj

Vjerovali ili ne, mogućnost postizanja vaginalnog orgazma je kod žena u takvom položaju ovisna od njenog hormonalnog ciklusa. Bočni položaj je vrlo udoban i učinkovit, jer omogućava draženje točno određenih točaka unutar vagine koji se ne stimuliraju drugim položajima.



Od iza

Najsenzualniji položaj od iza u kojem žena lako doživi vaginalni orgazam, je taj kada žena leži na trbuhu i lagano raširi noge, kako bi partneru koji će leći na nju omogućila penetraciju. U takvom položaju dolazi do draženja prednje vaginalne stijenke, na kojoj se nalazi G točka.
S vibratorom do vaginalnog orgazma

Neke žene vaginalni orgazam lakše postižu s vibratorom nego s partnerom. Razloga za to je više. Ključna stvar pri tome je što žena sama bira veličinu i oblik te sama kontrolira dubinu i brzinu penetracije.

Vaginalni orgazam ne može doseći svaka žena, no Freud je tvrdio da bi ga svaka odrasla i zrela žena trebala doživjeti. One koje ga doživljavaju kažu da je u usporedbi s klitorisnim orgazmom vaginalni puno više zadovoljavajući.

#2 XXL

XXL
  • Members
  • 18,731 posts

Posted 06 February 2010 - 18:22

Žena gore

U položaju kada je žena gore, ne uživaju samo žene jer kontroliraju tempo nego i muškarci koji mogu gledati partnericino tijelo. Taj položaj vole muškarci koji se vole igrati s ženskim grudima za vrijeme seksa. Neke žene ne vole taj položaj jer muškarac ima pogled na njihovo tijelo, pa one koje nisu zadovoljne svojom figurom ne rado pristaju na to. No zapamtite da muškarci u tim trenutcima nemaju nikakavu kritiku na vaše tijelo.

To ti ozbiljno?


[attachment=68550:DEBELA_ZENA.jpg]

#3 pospanko

pospanko
  • Members
  • 1,094 posts

Posted 06 February 2010 - 18:55

Rotterdamac, to nesto iz privatne arhive ili...? :ph34r:

#4 XXL

XXL
  • Members
  • 18,731 posts

Posted 06 February 2010 - 19:31

Rotterdamac, to nesto iz privatne arhive ili...? :ph34r:

Da, ono gore sam ja prije odlaska na fitnes.