Jump to content

Photo

Enterijeri

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
54 replies to this topic

#31 highlanderka

highlanderka
  • Members
  • 3,150 posts

Posted 27 February 2014 - 23:17

....moje gnezdo iz snova i  decak koji nas demantuje, za citanje je svako mesto dobro:

Attached Files

Edited by highlanderka, 27 February 2014 - 23:19.

#32 highlanderka

highlanderka
  • Members
  • 3,150 posts

Posted 28 February 2014 - 07:00

Nisam alava na imovinu, tako mi se slozilo u ovom mom dugom zivotu, kad je bilo prilike za bogacenje, imala sam druge prioritete i ne kajem se. Medjutim, volim stvarcice koje me okruzuju i cuvam ih. I tako, pre 5 dana odlazem cashe za vodu (3 komada = 300 rsd, ne moze jeftinije) i ne znam sta se dogodilo tek, oborim malenu kristalnu vazicu za ljubicice i djurdjevak, prosto je izletela iz ormancica i u velikom luku pala na plocice u kuhinji, razbila se u milion komada. Vaza obicno ne stoji u tom delu i nemam pojma kako se tu nashla i ne mogu da razumem kako se dogodilo da bukvalno izleti kao da je izbacena iz katapulta, Kako god, najtuznije mi je bilo dok sam cistila krhotine, cak i tada su komadici kristala odavali tako nezan i tanan zvuk da sam se rasplakala i mrzela sebe ceo dan. Nije u pitanju gubitak materijalnog dobra vec to sto je nisam sacuvala a dato mi je da uzivam u njenoj lepoti, jedva 8 cm jako dobrog kristala, savrsheno jednostavna, neponovljiva. I nema je vishe.

#33 highlanderka

highlanderka
  • Members
  • 3,150 posts

Posted 07 March 2014 - 15:51

....slatko.....

Attached Files

• Attached File  cute.jpg   39.31KB   7 downloads

Edited by highlanderka, 07 March 2014 - 15:51.

#34 oljica za čaj

oljica za čaj
  • Members
  • 121 posts

Posted 07 March 2014 - 18:48

Kutak po mojoj meri:

c83d71e518881edf30f6a00fea0d083d.jpg

#35 Mimix

Mimix
  • Members
  • 572 posts

Posted 07 March 2014 - 21:07

@Highlanderka

U vezi male kristalne vazice...Naci ces jos lepsu,bolju,8,5cm jako,jos lepseg kristala,savrseno jos jednostavniju I jos neponovljiviju... :)

#36 highlanderka

highlanderka
  • Members
  • 3,150 posts

Posted 07 March 2014 - 23:54

@Highlanderka
U vezi male kristalne vazice...Naci ces jos lepsu,bolju,8,5cm jako,jos lepseg kristala,savrseno jos jednostavniju I jos neponovljiviju... :)

Ukoliko vash post nije ironija, hvala na lepim zeljama, tesko da ce se ostvariti, ova je koshtala cca 70 e u neka davna vremena a to je danas, u ovoj zemlji, veliki novac. Bilo bi mi malo neprijatno da toliko (ponovo) potroshim samo zato da bi mi ljubicice i djurdjevak lepshe izgledali. Jedno malecko remek delo je unishteno mojom nepaznjom i to mi je dovoljna kazna.

Edited by highlanderka, 07 March 2014 - 23:57.

#37 Mimix

Mimix
  • Members
  • 572 posts

Posted 08 March 2014 - 11:20

Nije ironija,samo me podseca na nesto sto se meni davno dogodilo...Naime,ja sam covek koji se emotivno vezuje za neke sitnice koje nekom drugom ne bi puno znacile,pogotovo sto najcesce I nisu neka velika vrednost u materijalnom smislu,pa mogu da razumem taj osecaj kad iznenada ostanes bez necega sto volis... I tako,desilo se da sam imao sat za koji sam smatrao da je prosto idealan za mene,cak I nije bio previse skup,oko 100 nekadasnih maraka,koji sam izgubio. Totalno isfrustriran,mesecima sam trazio da kupim isti takav,ali bezuspesno. Kraj te potrage se desio u nekoj prodavnici gde mi je prodavac nudio vrlo slicne satove,ali ne I isti. U jednom trenutku,sav ozlojedjen,rekao sam da nikada necu naci isti takav,kakav sam imao,a on me pogleda I rece - naci ces bolji...

Mnogo mi se svidela ta recenica,nekako je jednostavna I pozitivna...

#38 highlanderka

highlanderka
  • Members
  • 3,150 posts

Posted 02 April 2014 - 18:34

Mozda ce nekog obradovati: znate one ruzne, bele fleke od mokih chasha i vaza sa cvecem a na nameshtaju? imala sam nekoliko takvih fleka u stanu i potroshila ozbiljan novac na uvozna sredstva za odrzavanje nameshtaja a bez ikakvog rezultata. Danas sam isprobala recept sa Pintresta, bez vrelikih ovekivanja: pomesha se sirce (jabukovo, u mom slucaju) i ulje (hladno cedjeno suncokretovo, vrlo je masno a verovatno moze i neko drugo ulje), promesha se malo da bi se dobila emulzija i to se lepo utrlja u podrucje fleke. Radila sam sa cistom pamucnom krpom i u roku od 1 minuta fleka je nestala kao da je nikad nije ni bilo. Mnogo mi se dopalo pa sam ispolirala sav nameshtaj u jednoj sobi. Sacekala sam sat, ddva i suvom, pamucnom krpom ponovo preshla sve povrshine da bih skinula eventualnu masnocu koje i nije bilo zapravo. Uzivam u blistavim povrshinama i pokushavam da ne izracunavam koliko sam novca potroshila u poslednjih 20 godina na razne emulzije od kojih me je bolela glava a nameshtaj bio lepljiv i mutan. 

Edited by highlanderka, 02 April 2014 - 18:36.

#39 frle034

frle034
  • Members
  • 17 posts

Posted 08 May 2014 - 08:59

Ja volim potkrovlja....

polskapragueflatsatticf.jpg

#40 alberto.ascari

alberto.ascari
  • Members
  • 28,756 posts

Posted 08 May 2014 - 22:56

Ja volim potkrovlja....

polskapragueflatsatticf.jpg

Ovo mi je komšiluk ;)

#41 highlanderka

highlanderka
  • Members
  • 3,150 posts

Posted 09 May 2014 - 05:57

Kada bih mogla da biram, mislim da bih odabrala Hobit kucicu:

Attached Files

Edited by highlanderka, 09 May 2014 - 05:59.

#42 pivac

pivac
  • Members
  • 83 posts

Posted 15 September 2014 - 08:10

Beograd

IMG_3882.jpg

#43 martita

martita
  • Members
  • 18 posts

Posted 17 September 2014 - 11:10

A kako bi vam se dopao ovakav kutak za citanje? Malo mi knjige i voda ne idu zajedno, ali deluje primamljivo :)

Attached Files

#44 pivac

pivac
  • Members
  • 83 posts

Posted 17 September 2014 - 15:59

minimalizam

ALU-stolarija-slajder.jpg

#45 martita

martita
  • Members
  • 18 posts

Posted 22 September 2014 - 12:11

ovakva kombinacija boja mi se mnogo dopada, bez-krem sa crvenim ili bordo detaljima:

pvc-prozori-vrata.jpg