Ja ću te braniti svim sredstvimaNikad nije dosta...
p.s. Zasto mi se cini da cu na ovom topiku popiti bar neki ban![]()
Sta ti mislis Ridjise? Imam velike sanse.

Posted 24 December 2009 - 09:01
Ja ću te braniti svim sredstvimaNikad nije dosta...
p.s. Zasto mi se cini da cu na ovom topiku popiti bar neki ban![]()
Sta ti mislis Ridjise? Imam velike sanse.
Posted 24 December 2009 - 09:19
Ja ću te braniti svim sredstvima
Posted 24 December 2009 - 09:19
Posted 24 December 2009 - 09:20
Posted 24 December 2009 - 09:26
Posted 24 December 2009 - 09:44
Posted 24 December 2009 - 10:06
Ridjis, bolje lockuj ovu temu.. Ili da se napravi fun topic i hate topic
Posted 24 December 2009 - 11:47
Posted 24 December 2009 - 12:07
Posted 24 December 2009 - 13:53
Jedan od najodvratnijih klubova po mom subjektivnom misljenju, ali cu ipak navijati za njih protiv smrdljivog Uniteda.
Posted 24 December 2009 - 16:53
П.С: Ја се на овом топику осећам као обичан форумаш и жалићу се другом модератору са хејтовање на фан теми
'ajde da kolegi ne trolujem previše reći ću samo da mu želim rezultate koje je imao Čelzi po otvaranju teme
Posted 24 December 2009 - 17:53
Ja ću navijati za jedan drugi klub koji, o gle čuda i koincidencije, dolazi iz istog grada kao i klub kome je posvećen ovaj topik protiv kluba koji, gle opet čudo i koincidencija, dolazi iz iste zemlje kao klub protiv kojeg si se ti izjasnio u postu na koji se poziva ovaj moj post...Jedan od najodvratnijih klubova po mom subjektivnom misljenju, ali cu ipak navijati za njih protiv smrdljivog Uniteda.
Posted 24 December 2009 - 18:27
Pamtim to kao da je juče bilo.. Finale LŠ. Poluvreme 0:3 kraj 3:3 , kako je to lepa veče bila....A i Liverpul je bio Liverpul a ne Luzerpul
Youtube Video ->Original Video
Edited by Osbourne, 24 December 2009 - 18:27.
Posted 24 December 2009 - 20:44
Ja ću navijati za jedan drugi klub koji, o gle čuda i koincidencije, dolazi iz istog grada kao i klub kome je posvećen ovaj topik protiv kluba koji, gle opet čudo i koincidencija, dolazi iz iste zemlje kao klub protiv kojeg si se ti izjasnio u postu na koji se poziva ovaj moj post...
Posted 30 December 2009 - 16:40
Adriano Galliani Uncovers Milan Transfer Plans
The transfer chief will not be too busy during the transfer window as he underlines intentions to economise...
Milan vice president Adriano Galliani has made public his side's intentions for the January transfer window, speaking out about rumours linking the Rossoneri with several big names on the market.
The controversial Italian has made it clear that his club will be approaching the market tactfully. Goran Pandev was linked with the Rossoneri, but they pulled out of a deal, switching their focus to Standard Liege striker Milan Jovanovic in an attempt not to sour relations with Lazio.
While a look at the market will take place, Galliani was keen to remind the club that major spending would be scaled back.
"Pandev? Our choice was a diplomatic one. We didn't think it would be right to set off negotiations with a player who has just broken his contract with a club," he told La Gazzetta Dello Sport.
"As for Jovanovic, we are working on it, but for next season. We are looking for good players, possibly those on a free transfer."
Salvatore Landolina, Goal.com