Jump to content


Photo

Otkrijte vruće točke seksualnog užitka


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
2 replies to this topic

#1 tonio11

tonio11
  • Members
  • 59 posts

Posted 18 December 2009 - 23:26

Poznavanjem točki na tijelu koje pružaju veliki užitak i promjenom standardnih seksualnih položaja možete doći do još boljeg užitka.

Njene vruće točke

C-točka: To je točka koju poznajete, zovemo je klitoris. Savjet za one koji ne znaju: tražite malu izbočinu na mjestu gdje se spajaju male stidne usnice.

G-točka: Famozna točka koja je maleno područje unutar vagine, nalazi se oko prve trećine vaginalnoe stjenke. Nađite je tako da stavite prst u vaginu, neka dlan bude okrenut prema vama i nježno pritišćite ili kružite dok ne nađete najosjetljivije mjesto. Mjesto možete prepoznati i po drugačijoj strukturi, malo je hrapavije od okolnog tkiva.

AFE-točka: Ovu točku nedavno je otkrio seksolog iz Kuala Lumpura, tako da se o njoj još nezna puno. Nalazi se prekoputa G točke, s unutrašnje strane vaginalnoe stjenke. Stimuliranje tog područja razlikuje se od žene do žene.....

Njegove vruče točke

H-točka: Najosjetljiviji dio muškog tijela je glavić penisa. Mekano, spužvasto tkivo koje uslijed stimulacije nabrekne. Glavić je pun završetaka živaca i jedini je 'krivac' za orgazam kod muškaraca.

F-točka: Ova točka poznata je i pod nazivom frenulum. To je dio na kojem se glavić penisa završava s donje strane i prijelaz na ostatak penisa. Za većinu muškaraca ova točka je izuzetno osjetljiva na dodir, stimuliranjem frenuluma kod muškaraca se vrlo brzo javlja erekcija.

R-točka: To je mjesto koje se proteže s vanjske strane penisa od glavića do središta mošnji, taj dio kože vrlo je osjetljiv a često vrlo zaboravljen dio muške anatomije.

P-točka: To je točka koja se nalazi između mošnji i anusa, naziva se još i perineum. Oralnom ili manualnom stimulacijom ovog glatkog dijela kože jako ćete uzbuditi muškarca. Za vrijeme spolnog odnosa partnerice na taj dio ponekad zaborave.

#2 XXL

XXL
  • Members
  • 18,731 posts

Posted 18 December 2009 - 23:37

AFE-točka: Ovu točku nedavno je otkrio seksolog iz Kuala Lumpura, tako da se o njoj još nezna puno. Nalazi se prekoputa G točke, s unutrašnje strane vaginalnoe stjenke. Stimuliranje tog područja razlikuje se od žene do žene.....

Jbt tonio ti kao da opisujes sadrzaj i raspored u kuhinji.

#3 acajou

acajou
  • Members
  • 3,671 posts

Posted 19 December 2009 - 00:42

:D :D

Tonio majstore care...ma dal si ti isprobao i jednu od ovih tehinka,umorih se od citanja samo za zene,pola ne razumem... :ph34r: :)
imam krizu polnog indentiteta... :D
ovo za muskarce razumem kao malo bolje,bice da je trebalo da se rodim u drugom telu..
mozda je poenta u nazivima? a ,e fgh,mdb,imn...
ko ce se tu snaci...
Tonio hvala ti ko bratu sto si mi otvorio vrata sumnje... :D