Jump to content


Photo

Novi fenomenalni položaji u seksu


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
17 replies to this topic

#1 tonio11

tonio11
  • Members
  • 59 posts

Posted 05 December 2009 - 11:51

Igra loptom
Kako to izvesti: Lezite leđima na veliku loptu za pilates (ili za plažu), raširenih nogu s oba stopala oslonjena na pod, zabacite glavu i prstima uprite o pod. Neka vam dragi klekne među noge i uđe u vas. Kad je jednom u vama i počinje se ritmički kretati, može ili ostati cijelo vrijeme na koljenima, ili ispružiti tijelo preko vašeg i oduprijeti se rukama o pod s obje strane kao da radi sklekove......

Usporeni užitak
Kako to izvesti: Kad je vaš dragi već uzbuđen, suzdržite se i nemojte se odmah upustiti u odnos. Cilj vam je postići vrhunac služeći se njegovim najintimnijim dijelovima kao osobnom seksi igračkom. Evo nekoliko načina kako to učiniti. Lezite na njega tako da ste vi gore, ali umjesto da mu dopustite da uđe u vas, samo klizite gore dolje po njegovu udu. Ili se smjestite uz njega, obujmite mu penis dlanom i stimulirajte klitoris glavićem. A kad ste na rubu da svršite, dajte mu to do znanja…

Igra mrežastim čarapama
Kako to izvesti: Dočekajte dragog u crnim mrežastim čarapama, a onda ih zavodnički svucite i navucite preko jedne ruke. Namažite mu penis s nekoliko kapljica lubrikanta, a potom mu šakom s navučenom čarapom prelazite po osjetljivom rubu glavića. Kako se on jače uzbuđuje i ukrućuje, dodajte više lubrikanta jer bi ga inače mrežasto tkivo čarape moglo grepsti. Dovedite ga do vrhunca okrećući ruku u čarapi oko glavića, dok mu golim dlanom prelazite gore dolje po penisu......
Zašto će se njemu svidjeti: Gola ruka na penisu glatko će mu kliziti po koži, a rebrasta struktura mrežastih čarapa nadraživat će mu superosjetljivi rub glavića, onako kako to još nikad nije doživio. Osim toga, do ludila će ga dovesti već sama pomisao da mu preko intimnih dijelova klizi zavodljivi komad odjeće koji asocira na zločeste cure i prljavi seks. A svaki put kad spusti pogled i vidi što radite, sjetit će se da su to one iste mrežaste čarape koje su prije samo nekoliko trenutaka bile na vašim nogama.

Strast ukrašena šlagom
Kako to izvesti: Neka se vaš dragi udobno izvali na leđa pa ga limenkom šlag pjene pošpricajte od pupka do gronjeg dijela bedara (nije loše prethodno prekriti krevet ručnikom). Polako ližite šlag s njegova tijela, počevši od dijelova neposredno iznad i ispod onog najintimnijeg, i to tako da jednom liznete, onda ga poljubite u usta usnicama umrljanim šlagom, a onda se opet spustite ispod pojasa. Poližite sav šlag s tijela osim onog koji mu pokriva penis i testise. Ugodite mu i uzmite ga u usta tek kad se počne previjati i stenjati od želje.
Zašto će se njemu svidjeti: Vaš vrući jezik koji liže hladni šlag oko njegova međunožja uzbudit će ga i stimulirati, ali i natjerati da traži još. Svaki put kad ga poljubite u usta, očajnički će željeti da ga opet dodirnete jezikom ondje dolje. Osim toga, poljubac u trenutku vatrenog uzbuđenja naglašava osjećaj bliskosti, a to mu dodatno pojačava libido.

Ljuljačka
Kako to izvesti: Zauzmite ‘pseći’ položaj - spustite se na laktove i koljena, a vaš dragi neka klekne iza vas. Neka vam onda omota široki ručnik oko bokova i čvrsto uhvati oba kraja tako da vam može podignuti bokove i stražnjicu te upravljati vašim tijelom dok ulazi u vas.
Zašto će se njemu svidjeti: Uz pomoć ove improvizirane erotske praćke, on preuzima kontrolu nad kutem i dubinom penetracije, kao i ritmom kojim to radi, a to godi dubokom muškom porivu da drži sve konce u svojim rukama. Na taj način ući će u vas dublje nego inače, doživjet će snažniju stimulaciju penisa, a k tome i dodatno uzbuđenje zato što je u seksualno nadmoćnom položaju.

Vrući hot-dog
Kako to izvesti: Uvucite se s dragim u vreću za spavanje od mikrofibre ili se omotajte mekanom dekom od mikrofibre. Lezite oboje na bok i dok je on iza vas, isprepletite noge s njegovim i pustite da uđe u vas stežući vas oko struka i pritišćući prsa uz vaša leđa.
Zašto će se njemu svidjeti: Dok vodite ljubav u malenom, ali mekanom prostoru ispod deke, on će ući u vas dublje nego obično. S obzirom na to da mu je velik dio tijela priljubljen uz važu kožu, a ruke su mu slobodne da vam miluju grudi ili one najosjetljivije točke, osjećat će duboku povezanost s vama i reagirat će i na najsitniju kretnju. Ali glavni bonus je mikrofibra - baršunasta, paperjasto lagana tkanina zadržava svu vašu tjelesnu toplinu i tako stvara neobično ugodno, toplo okruženje u kojem je njegova koža osjetljivija, a i njegovi i vaši mišići podatniji.

Obasut kapljicama
Kako to izvesti: Počnite tako da zajedno s dragim stanete pod vrući tuš. U jednom trenutku, dok on stoji leđima okrenut prema tušu, čučnite pred njega. Naizmjence mu ližite penis jezikom i blago stežite glavić usnicama, a istodobno mu mokrim dlanom milujte testise. Dok mu vrela voda klizi niz leđa, iza testisa i po udu, vaša još vrelija usta zagrijat će mu vršak penisa.
Zašto će mu se svidjeti: Ova erotična kombinacija uključuje dvije vrste vlažnosti - onu vaših usta i vode. Vaš partner također uživa u dvije vrste pritiska na intimnom dijelu: vaše usnice na osjetljivom i nadraženom glaviću te vaš dlan na testisima. Svi ti osjeti potresaju mu tijelo u isti mah i pretvaraju nešto što je počelo kao obično tuširanje u eksplozivni seksualni doživljaj.

#2 down with the sickness

down with the sickness
  • Members
  • 8,325 posts

Posted 05 December 2009 - 16:10

:ph34r:

#3 Shedou

Shedou
  • Members
  • 2,502 posts

Posted 05 December 2009 - 18:34

Evo priznajem....chekam na ove tonioelevenove postove ko kad sam bio klinac na novi broj Alan Forda.

#4 kapetanm

kapetanm
  • Members
  • 3,153 posts

Posted 05 December 2009 - 20:25

Ali glavni bonus je mikrofibra - baršunasta, paperjasto lagana tkanina zadržava svu vašu tjelesnu toplinu i tako stvara neobično ugodno, toplo okruženje u kojem je njegova koža osjetljivija, a i njegovi i vaši mišići podatniji.

Svi ti osjeti potresaju mu tijelo u isti mah i pretvaraju nešto što je počelo kao obično tuširanje u eksplozivni seksualni doživljaj.


Zašto ovo ne ide pod književnost i literaruru ?

#5 misko1

misko1
  • Banned
  • 2,099 posts

Posted 05 December 2009 - 23:53

:ph34r: :) :D

#6 Shedou

Shedou
  • Members
  • 2,502 posts

Posted 06 December 2009 - 10:37

poezija.....


"bash je dziber ko ne koristi m-fiber"

#7 cyberwor/L/d

cyberwor/L/d
  • Members
  • 12,762 posts

Posted 06 December 2009 - 15:19

Ovaj Tonio je veliki cistunac - vise brine za fleke na carsafima nego za bezbednosne aspekte. Pa sto ne rece narodu da ne (na)sedaju na loptu dok prvo malo ne istreniraju da odrzavaju balans na njojzi? Inace moze da bude fenomenalno smehotresno (sa naglaskom na 'tresnuti'). :ph34r:

Ocekujem da nas Tonio uskoro poduci o sladostrasti u vodenom krevetu. Sevap bi bio! :)

#8 down with the sickness

down with the sickness
  • Members
  • 8,325 posts

Posted 06 December 2009 - 19:19

Ovaj Tonio je veliki cistunac - vise brine za fleke na carsafima nego za bezbednosne aspekte.


Dobro si primetila, razocharanje :ph34r: , ja samo chekam kad ce da pochne sa savetima kako da se skidaju fleke. Tonio me sve vishe podseca na Olivera Mlakara.

Kak'e bre fleke kad udari krv u glavu i u ..... dole, ko josh razmishlja o flekama. Pravi mushkarci josh iskoriste zavesu da obrishu ludaka o nju :) .

#9 steins

steins
  • Members
  • 7,357 posts

Posted 07 December 2009 - 14:48

Kak'e bre fleke kad udari krv u glavu i u ..... dole, ko josh razmishlja o flekama. Pravi mushkarci josh iskoriste zavesu da obrishu ludaka o nju :ph34r: .



...a oni obrazovani i lavabo da se zaperu,...after..... :)

#10 cyberwor/L/d

cyberwor/L/d
  • Members
  • 12,762 posts

Posted 07 December 2009 - 15:05

Pravi mushkarci josh iskoriste zavesu da obrishu ludaka o nju :ph34r: .

Auuu, jes´ ti video nekad svedske zavese? :)

#11 down with the sickness

down with the sickness
  • Members
  • 8,325 posts

Posted 07 December 2009 - 21:37

Auuu, jes´ ti video nekad svedske zavese? :)



Pa nisam :ph34r: , ako nije sramota da se prizna. Chuo sam za shvedski astal, za IKEA, Volvo, ABBA ...... ali za zavese nisam.

Edited by down with the sickness, 07 December 2009 - 21:38.


#12 cyberwor/L/d

cyberwor/L/d
  • Members
  • 12,762 posts

Posted 07 December 2009 - 22:07

Pa nisam :ph34r: , ako nije sramota da se prizna. Chuo sam za shvedski astal, za IKEA, Volvo, ABBA ...... ali za zavese nisam.

Pa gotovo da nema zavesa. A u svakom prozoru lampa! :)

#13 Vesna

Vesna
  • Sleepers
  • 18,721 posts

Posted 07 December 2009 - 22:12

biće da komšije uživaju. :ph34r:

#14 acajou

acajou
  • Members
  • 3,671 posts

Posted 07 December 2009 - 22:26

Ne,nego hoce da pokazu da su iznad toga da ljudima zavire u stan...cak iako su u stalnom iskusenju. :)
Borba sa djavolom :ph34r:

#15 down with the sickness

down with the sickness
  • Members
  • 8,325 posts

Posted 08 December 2009 - 02:43

Pa gotovo da nema zavesa. A u svakom prozoru lampa! :ph34r:


Pa dobro ....... posluzice i stolnjak.