Jump to content

Photo
- - - - -

Duša balkanska => Play it again, Sam!

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
2387 replies to this topic

#1 misko1

misko1
  • Banned
  • 2,099 posts

Posted 02 December 2009 - 00:35

sto se tice misljenja koje je OK sve dok ne predje u otvoreno vredjanje - sta mislis, da ja javno kazem: "zene nisu sposobne da budu dobri naucnici" (recenica koja nikog otvoreno ne vredja) - ti ces reci da je to OK, jer je to moje misljenje i drugi to tako treba da prihvate? (bez obzira na posledice koje takvo misljenje moze imati na big scale). vidis, ni tu se necu sloziti - nisu sva misljenja ista.

pa i nisu sposobne, sta ti nije jasno? koliko ti znas poznatih naucnica? kao sto nisu sposobne da vode ozbiljan biznis. previse se emotivno ulazu i kada se ispostavi da nisu bile u pravu jednostavno pocnu da placu kao neke placipicke. one su samo dobre za kuvanje, mada su i tu muskarci bolji.

zasto samo stalkujete Aleka, izjede nas ljubomora!

:ph34r: :) :D

Edited by misko1, 02 December 2009 - 00:36.

#2 angelia

angelia
  • Members
  • 15,569 posts

Posted 02 December 2009 - 00:39

pa i nisu sposobne, sta ti nije jasno? koliko ti znas poznatih naucnica? kao sto nisu sposobne da vode ozbiljan biznis. previse se emotivno ulazu i kada se ispostavi da nisu bile u pravu jednostavno pocnu da placu kao neke placipicke. one su samo dobre za kuvanje, mada su i tu muskarci bolji.

:ph34r: :) :D

Moraces da se potrudis da budes originalniji da privuces paznju :D

#3 estel

estel
  • Members
  • 1,079 posts

Posted 02 December 2009 - 00:40

daj bre misko, moras to malo suptilnije, pa da ja odreagujem :) gledaj aleka i uci se :ph34r:

#4 XXL

XXL
  • Members
  • 18,731 posts

Posted 02 December 2009 - 00:50

Misko jbt, gdje se pojavis uvijek u nevakat? Nisi sam na forumu, hebo te ja. :ph34r:

#5 mrd

mrd
  • Members
  • 18,143 posts

Posted 02 December 2009 - 00:53

:) :D :D

A ko ce ovde da nam kaze sta ko ima pravo, ako muskarci bolje kuvaju?
:ph34r:

#6 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 02 December 2009 - 00:57

...

Ja sam rastao uz pricu o Robin Hudu. I bas ga volio. Nekako me Mango podsjeca na njega. Zato je volim ...

Mislim da gresis.
Koliko sam ja citao - u nekoj verziji legende o R. Hudu, aka Aleku, vene mu je otvorila Maid Mariana, aka mango, gde je on iskrvario na smrt!
Isto ce se destiti Aleku, ako ga mango i dalje bude "branila".

Steta sto u to vreme, u Engleskoj, nisu znali za votku.

Evo casu ledene, u desnoj ruci, sa dve kocke leda i kolutom limuna dizem u zdravlje 4umskih dama i Rotterdamca!

Normalno, u levoj ruci je cigareta.

...

#7 XXL

XXL
  • Members
  • 18,731 posts

Posted 02 December 2009 - 01:04

...

Evo casu ledene, u desnoj ruci, sa dve kocke leda i kolutom limuna dizem u zdravlje 4umskih dama i Rotterdamca!

Normalno, u levoj ruci je cigareta.

...

Evo vala Kinice, brate forumski i ja dizem cashu u cast lijepih forumskih dama i tvoje zdravlje. Nije votka, ali je 40 gradi. I cigaru haman i ne gasim. Nekako mi ide uz viski, majka mu stara.

#8 elpida

elpida
  • Members
  • 138 posts

Posted 02 December 2009 - 01:11

Kako je ova tema zanimljiva za citanje
Rotterdamac, Kinik mogu li vam se pridruziti sa casom domaceg (srpskog vina)
Nije 40 gradi, ali moze da prodje :ph34r:

#9 XXL

XXL
  • Members
  • 18,731 posts

Posted 02 December 2009 - 01:16

Kako je ova tema zanimljiva za citanje
Rotterdamac, Kinik mogu li vam se pridruziti sa casom domaceg (srpskog vina)
Nije 40 gradi, ali moze da prodje :ph34r:

Srpskog? Koje je jbt to srpsko? Mozes naravno, da smo zivi i zdravi, jos godina sto. I da je pesme i vina i da nas cuva Bog.

Youtube Video ->Original Video

#10 muras

muras
  • Members
  • 11,247 posts

Posted 02 December 2009 - 01:18

heh ovamo za neku zemsku, kada se udala po cetvrti put, rekose: "dosad je izdrla tri muza..."

...nesto se zabrinuh za prezivljavanje forumske dijaspore.

#11 Kinik

Kinik
  • Members
  • 43,426 posts

Posted 02 December 2009 - 01:22

...

Time
Kralj Alkohol

...

#12 elpida

elpida
  • Members
  • 138 posts

Posted 02 December 2009 - 01:26

...

Time
Kralj Alkohol

...

shvaticu ovo kao "da" :ph34r:

#13 acajou

acajou
  • Members
  • 3,671 posts

Posted 02 December 2009 - 01:37

Gde je votka[inace odlican izbor,hvala Kiniku] tu moze i Clapton...

#14 XXL

XXL
  • Members
  • 18,731 posts

Posted 02 December 2009 - 01:39

heh ovamo za neku zemsku, kada se udala po cetvrti put, rekose: "dosad je izdrla tri muza..."

...nesto se zabrinuh za prezivljavanje forumske dijaspore.

Ma ne boj se ti za dijasporu jarane. Svake se godine prinakupi nesto para, dodje dijaspora, malo se razleti po familiji, pa onda kod zubara. Prave navlake, popravljaju osmijeh, jer je sve kod nas jeftinije. E, a kako svi imaju problema onda zaredaju po ''kafama'' da im se gleda u sudbu gorku, hodje prave zapise da ih drze dok ne dodju ponovo za godinu, stigne se i do manastira sv.Vasilija Ostroskog. U Sarajevu daju sadaku, idu pale svijece kod sv.Ante u crkvi u starom dijelu grada. I onda kad se vrate opisuju dozivljaje i fale nekog zubara, hodju koji sve ''pogadja'', daje vodu u kojoj je zapis i obavezno: ma bila sam ti kod bioenergeticara, pravo mi je pomogao. :ph34r:

#15 muras

muras
  • Members
  • 11,247 posts

Posted 02 December 2009 - 01:47

Ma ne boj se ti za dijasporu jarane. Svake se godine prinakupi nesto para, dodje dijaspora, malo se razleti po familiji, pa onda kod zubara. Prave navlake, popravljaju osmijeh, jer je sve kod nas jeftinije. E, a kako svi imaju problema onda zaredaju po ''kafama'' da im se gleda u sudbu gorku, hodje prave zapise da ih drze dok ne dodju ponovo za godinu, stigne se i do manastira sv.Vasilija Ostroskog. U Sarajevu daju sadaku, idu pale svijece kod sv.Ante u crkvi u starom dijelu grada. I onda kad se vrate opisuju dozivljaje i fale nekog zubara, hodju koji sve ''pogadja'', daje vodu u kojoj je zapis i obavezno: ma bila sam ti kod bioenergeticara, pravo mi je pomogao. :ph34r:

ma sve je to lijepo & fino jarane...nego nudi li ko tamo spas od mango vocaka?