Jump to content

Photo
- - - - -

Kucica za psa

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
4 replies to this topic

#1 gently5210

gently5210
  • Members
  • 231 posts

Posted 14 November 2009 - 03:35

Pozdrav dobri ljudi.Imam kucova koji ima 20 meseci,u pitanju je mesanac labradora koji ima 30kg.Moramo ga dati jer ne mozemo da vise brinemo o njemu.Nasli smo kome cemo,e jedino su ostale slatke muke a to je kakvu kucicu da mu uzmemo?Radi se o tome da je on kao mali zamalo uginuo pa se plasim da mu imunitet ne bude slabiji a i do sada je ziveo u toplom stanu a ne napolju u kucici.Kakvu mi kucicu preporucujete,kojih dimenzija i gde je mogu nabaviti???

#2 kapetanm

kapetanm
  • Members
  • 3,153 posts

Posted 15 November 2009 - 00:10

Pokusaj vecu, oblozenu iznutra, ja sam svojevremeno pravio sa krovom koji se demontira, radi lakseg ciscenja. Ulaz neka ne bude na sredini kucice, a mora biti dovoljno velika da se pas okrece u njoj + 20%. Takodje , malo odignuta od tla ( neke nozice ).

Posted Image

Posted Image

#3 gently5210

gently5210
  • Members
  • 231 posts

Posted 15 November 2009 - 10:22

Tako nesto sam i imao na umu.Znate li gde mogu da nabavim takvu,po internetu su prakticno sve iz jednog odeljka i na zemlji

#4 kapetanm

kapetanm
  • Members
  • 3,153 posts

Posted 15 November 2009 - 17:36

Pa pomuci se malo, bice ti sladje. Za nogice, raseci neku gredu i zaakucaj odozdo. Gotove mislim da imas u Uradi sam prodavnici na Karaburmi.pogledaj

Edited by kapetanm, 15 November 2009 - 17:39.

#5 Ridjis

Ridjis
  • Members
  • 37,708 posts

Posted 17 November 2009 - 15:05

Pokusaj vecu, oblozenu iznutra, ja sam svojevremeno pravio sa krovom koji se demontira, radi lakseg ciscenja. Ulaz neka ne bude na sredini kucice, a mora biti dovoljno velika da se pas okrece u njoj + 20%. Takodje , malo odignuta od tla ( neke nozice ).

Posted Image

Posted Image

Моја тј мога пса :ph34r: је слична као ова на слици с тим што нисмо оставили могућност отварања крова. Димензија не могу тачно да се сетим, мислим да је око 90х70х60