Stvarno ja sta god procitam neko prica o rock muziki ili takve neke gluposti... moje pitanje je da li jos ima pravi srbina da slusaju narodnu muziku?

Da li iko slusa narodnu muziku?
Started by
djeneral drazo
, Jan 20 2003 23:01
12 replies to this topic
Posted 20 January 2003 - 23:01
Posted 20 January 2003 - 23:20
"Tandrrrchak... tandrrrrrchak... vreetenooo "
Lun
alias Tarmi Ricmi also known as "Ratnik za ljubav"
Lun
alias Tarmi Ricmi also known as "Ratnik za ljubav"
Posted 21 January 2003 - 11:32
E pa eto, bar negde postoji mesto na kome se moze diskutovati o rock muzici i uopste pravim muzickim vrednostima, s obzirom da se od ove usrane ruralne kulture zastupljene preko svake mere u vidu Zamova i Grandova ne moze vise disati! Pricajte vi o narodnoj muzici, bilo izvornoj bilo novokomponovanoj, ako zelis, ali na Pinku.
Posted 06 February 2003 - 21:28
Ja slusam cetnicke pesme kad god odem na Ravnu goru.
Posted 07 February 2003 - 10:41
Centicke su zakon!!!!! Fuck ESTRADA!!!!!
Posted 07 February 2003 - 21:20
Najjaca je "U sumici kolibica mala".
Posted 08 February 2003 - 13:17
Pa brate otkad pravi Srbi postaju to ako slusaju - TURSKI MELOS!?Nasa narodna muzika je turski melos, jer ipak je 500 god. ipak previse...A prava nasa muzika je npr. muzika iz Zone Zamfirove,onda Toma Zdravkovic (starogradkse boemske),pa cak i Darko Rundek na poslednjem albumu ("Ruke":wink:ima dosta etno zvukova.
Posted 08 February 2003 - 14:37
Pa brate _UrOsHe, samo da znas - muzika iz Turske (mada treba reci da narodnjaci forsiraju Teheran a ne Istambul) je domaca taman koliko i ona iz Zone Zamfirove.
Sta vise, kladim se da su Sxaban, Sxabanoti, Dzukacxki sindikat, Dragana Mirkoviq itd daleko omiljeniji od Biljane R. ili Balkanike (mada se i oni djuture, bez da trepnes, takodje mogu klasifikovati u domaca muzicka g0vna). A cije uticaje trpi melos iz Zone ako ne turske, majketi?
Sta vise, kladim se da su Sxaban, Sxabanoti, Dzukacxki sindikat, Dragana Mirkoviq itd daleko omiljeniji od Biljane R. ili Balkanike (mada se i oni djuture, bez da trepnes, takodje mogu klasifikovati u domaca muzicka g0vna). A cije uticaje trpi melos iz Zone ako ne turske, majketi?
Posted 17 February 2003 - 02:24
Diskutant:
Biljane R.
????????????????/
Da nisi mozda hteo da kazesh "Biljna -Bilja- K." ili ti jednom recju Krstic
Posted 07 March 2003 - 07:40
Mislim da je Biljana nezasluzeno zavrsila u pomenutoj grupaciji domacih muzickih gomana.
Posted 07 March 2003 - 17:56
da! cesto bivam primorana da narodnjake slusam po raznim autobusima, prodavnicama, trafikama i slicnim mestima. sasvim dovoljno da me potseti gde zivim ...
Posted 12 March 2003 - 05:46
Prki:
Diskutant:
Biljane R.
????????????????/
Da nisi mozda hteo da kazesh "Biljna -Bilja- K." ili ti jednom recju Krstic
Da, da.
Posted 14 March 2003 - 18:36
Turbo folk nije narodna muzika.