Jump to content


Photo

Iznenadite partnera/partnericu erotskom masažom


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
3 replies to this topic

#1 tonio11

tonio11
  • Members
  • 59 posts

Posted 30 October 2009 - 21:42

Priuštite senzualnu masažu tijela koja je idealan uvod u seksi igrice. „Senzualna masaža potiče ljubavnike da budu velikodušni jedno prema drugom

1. Osigurajte prostor
Krevet je možda idealna lokacija za seks, no za masažu i nije toliko prikladan. Potreban vam je prostor koji nije toliko mekan. Ako nemate tvrdi madrac, prebacite se na pod. No, osigurajte da vašem partneru ipak bude mekano – deke i jastuci osigurat će udobnost.

2. Obvezan rekvizit – ulje
Osim što će ugrijati i omekšati vaše ruke, ulje omogućuje da vaše ruke klize niz tijelo vašeg partnera. Postoji li bolji način za opuštanje ukočenih mišića? No, isto tako pripazite koje ulje koristite – neka se brzo upijaju, druga nakon nekog vremena počinju se mrviti, a treća nisu nimalo glatka. Okrenite se prirodi – ulje od jasmina je idealno za senzualnu masažu. Prije nego ga umasirate, bocu ugrijte u toploj vodi.

3. Stvorite mirnu atmosferu
Glazba ugodnih nota, posebice prikladna je takozvana chill out glazba, prigušeno svijetlo, odsjaj voštanica, no pripazite i na sebe. Ako imate dugu kosu, zavežite je u rep kako ne biste škakljali partnera. Također odjenite udobnu odjeću koja će vam olakšati masiranje. A ako je vaš dragi zimi zimogrozan, pokrijte one dijelove tijela koje u tom trenu ne masirate.

4. Odaberite jednu točku
Ako nemate dovoljno vremena, fokusirajte se na određenu točku tijela kako bi unatoč pritisku vremena, mogli opustiti barem jedan dio tijela – donji dio leđa, ramena, vrat…Jednostavno ga pitajte koji dio bi trebali izmasirati.

5. Uhvatite se posla
- jednu ruku glatko pritisnite na vašeg partnera, dok drugu pritisnite na nju i rotirajte polagano
- držite prste zajedno, palčeve paralelno i s njima masirajte dugim i nježnim pokretima
- najbolji pokret za masiranje bicepsa i sličnih dijelova tijela, je jednostavno lagano štipanje kože s palčevima i kažiprstima
- za opuštanje umornih mišića jednom rukom masirajte bez prstiju s jakim stiskom, dok ćete drugom rukom trljati kožu

6. Fokusirajte se na osjećaje
Različiti smo, pa nam tako i različite stvari pričinjavaju zadovoljstvo. Pitajte svog partnera što mu se sviđa i tijekom masaže se fokusirajte upravo na to.

#2 incognito

incognito
  • Members
  • 7,771 posts

Posted 31 October 2009 - 04:38

Iznenadite parntera - kad vas pita na koji to forum toliko cesto idete i zasto, posaljite ga/je na neku tonijevu temu. They're in for a shock!

#3 mrd

mrd
  • Members
  • 18,143 posts

Posted 31 October 2009 - 04:43

Iznenadite parntera - kad vas pita na koji to forum toliko cesto idete i zasto, posaljite ga/je na neku tonijevu temu. They're in for a shock!


opet si me preteko.
Obezbedite prostor za tastu. Pustite je sexualno zadovoljenje sa mlecnim putem.
Posted Image
Od sexualnog zadovoljstva vise nikad nece da vam prigovara, a i ako prigovara, nije ni bitno. Niko je nece cuti.

#4 Madam Mim

Madam Mim
  • Members
  • 14 posts

Posted 02 November 2009 - 13:30

Dečki, čemu foliranje? Ne postoji frajer koji se ne loži na dobru erotsku masažu. :ph34r: