On pise za jednu malu grupu ljudi ono sto oni zele da cuju.
Stoga, piše ono što većina ne bi želela da čuje?

Posted 27 August 2009 - 17:13
On pise za jednu malu grupu ljudi ono sto oni zele da cuju.
Posted 27 August 2009 - 17:28
Jedan neprijatelj manje.
Posted 27 August 2009 - 17:38
Vjerujem da ce Srbija dobije prave novine koje ce kriticki da se odnose prema vlasti, kriminalu, korupciji itd Medijskog sredstva koje propada, a uredjuje ga Petar Lukovic, nije mi najmanje zao. On pise za jednu malu grupu ljudi ono sto oni zele da cuju. To nema veze sa promjenama u drustvu, niti je njemu cilj da se one dogode. Efekat njegovog pisanja je u sustini kontraproduktivan.
Pored toga E-novine su se ponijele izuzetno neprijateljski prema bosanskim Srbima, tako da je ovo u stvari jedna dobra vijest za sve Srbe preko Drine. Jedan neprijatelj manje.
Posted 27 August 2009 - 17:45
Posted 27 August 2009 - 17:58
Posted 27 August 2009 - 18:10
Posted 27 August 2009 - 18:22
Posted 27 August 2009 - 18:37
Posted 27 August 2009 - 18:53
Sta ti tu ima zanimljivo. Ako nekoga zelis da unistis sta da ocekujes od njega zauzvrat, podrsku ?zanimljivo je razmišljanje ovakvih likova iz tzv. republike srpske:
1. bitno je samo šta kaže većina koju usmerava nazi elita od postanka te tzv. republike
2. ako samo pokušaš da spomeneš dodikove pajace očekuj da te njegovi obožavaoci proglase neprijateljem
"Onih". Mislis na milion ljudi koji tamo zive. Sve si rekao time najvise o sebi. Postoji topik o BiH i mozes tamo da izrazis svoje stanoviste o RS, ratu itd.a šta drugo i očekivati od onih čija je "republika" nastala na genocidu?
Edited by alek33, 27 August 2009 - 18:57.
Posted 27 August 2009 - 19:54
Kako kako koji?oglašivači, kako, koji?
Edited by st.maurice, 27 August 2009 - 20:47.
Posted 27 August 2009 - 22:15
Sta ti tu ima zanimljivo. Ako nekoga zelis da unistis sta da ocekujes od njega zauzvrat, podrsku ?
"Onih". Mislis na milion ljudi koji tamo zive. Sve si rekao time najvise o sebi. Postoji topik o BiH i mozes tamo da izrazis svoje stanoviste o RS, ratu itd.
Ja sam samo rekao zasto ne podrzavam te nazovi novine, tj portal. Oni ne podrzavaju "mene", pa ni ja njih. Da dodam jos, Lukovicev rjecnik i njegovo pljuvacko novinarstvo je dno dna i ne vidim da je dalo bilo kakve rezultate. Cak sta vise i neke ideje koje su u redu sroza na taj nacin. Sa jedne strane Kurir, sa druge Lukovic, ludilo opste.
Posted 27 August 2009 - 22:55
Ama ljudi, mašimo poentu. Briga me za ukuse i kvalitet, raspravljalo se već o tome... Poenta koja ovde svima promiče je da li postoje finansijski pritisci i ko ih sprovodi. Da li neko zna o tome nešto da kaže? Zabole me da li je neko nekoga doživljava kao prijatelja ili kao neprijatelja...
Edited by incognito, 27 August 2009 - 22:56.
Posted 28 August 2009 - 13:22
....
Posted 28 August 2009 - 14:02
Kakvi finansijski pritisci? To sto neko nece da se oglasava kod njih? Pa evo ja kad bih imao firmu ne bih voleo da se oglasavam na takvom mestu (obzirom na brojnost i strukturu publike), nema veze sta Saper ili Tadic misle o tome. Internet portal je vrlo jeftina stvar ako hoces da radis neprofitno. Zakup servera sa dovoljnim protokom i storage-om kakav je potreban portalu posecenom poput e-novina je reda $100-$200 mesecno, i to da bude komotno za svakog posetioca kao i da ne bude usporenja i pucanja. To mogu bez ijednog jedinog banera da finansiraju sami urednici, pisci i sta vec sa nekim simbolicnim solidarnim donacijama. Eventualno mogu da naprave shop sa majicama, soljama, upaljacima i tako to pa da citaoci na taj nacin doniraju odrzavanje sajta (ali nikako da traze live kesh koji oni mogu bez ikakve kontrole da strpaju sebi u dzepove). Dakle, ako je njima cilj samo da sire kriticku misao putem internet portala nema zime za njih.
Posted 28 August 2009 - 14:24
citiat nekog od kolega skorpiona?E sad mi je jos draze sto propadaju, bice manje ljudi kao ti...