Jump to content

Photo
- - - - -

Odbrana i poslednji dani

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
219 replies to this topic

#16 Vesna

Vesna
  • Sleepers
  • 18,721 posts

Posted 26 September 2009 - 00:53

ok, sad mi je jasno da se nadmudruješ sa mnom. moj, naravno.

ako misliš da je cook pogrešno protumačen ili neopravdano banovan, način koji si izabrao da polemišeš o tome je vrlo nedelotvoran. nije se jednom dogodilo da je moderacija promenila odluku, ali slaganje sa banovanim, naročito na temi koja je prepuna homofoba, nikako nije pravi put.

#17 Псеудо

Псеудо
  • Members
  • 6,917 posts

Posted 26 September 2009 - 01:15

ok, sad mi je jasno da se nadmudruješ sa mnom. moj, naravno.

ako misliš da je cook pogrešno protumačen ili neopravdano banovan, način koji si izabrao da polemišeš o tome je vrlo nedelotvoran. nije se jednom dogodilo da je moderacija promenila odluku, ali slaganje sa banovanim, naročito na temi koja je prepuna homofoba, nikako nije pravi put.

Ovo mi nije prvi Sizifov posao koji činim u životu, a ni poslednji. Vidim da sama tumačiš postove kako tebi odgovara, ne bi li izvukla još nekog homofoba između redova. Način moje reakcije na banove je moja stvar, ako sam prekršio neko pravilo, sankcioniši me u skladu sa propizicijama. Izigravanje baba-roge ne bi li me navela da ustuknem i poljubim ti prečasne administratorske skute u diskusiji sa mnon nije pravi put.

#18 Vesna

Vesna
  • Sleepers
  • 18,721 posts

Posted 26 September 2009 - 01:16

ok, kako god.

#19 Gjergji

Gjergji
  • Members
  • 6,202 posts

Posted 27 September 2009 - 21:56

ok, kako god.

He´s way too good :ph34r:

#20 Vlads

Vlads
  • Members
  • 242 posts

Posted 28 September 2009 - 09:39

de su Ostojini kamikazi postovi?

#21 He - Man

He - Man
  • Members
  • 6,589 posts

Posted 29 September 2009 - 20:00

To može da znači i nedeljenje mišljenja moderacije po pitanju srazmere težine ''prekršaja'' i odrezane kazne. ''Malo širine'', imao je običaj da kaže pokojni korisnik cook koji je, izgleda, čitao udžbenik iz biologije, a ovaj Forum (ili bar PDF Politika i društvo) će uskoro biti u situaciji u kojoj će Vesna i još nekoliko ljudi klimati glavom jedni drugima i na kraju sebe sami banovati.

Siris dezinformacije. :) To je Kezmanova misao!

Inace, ne mogu da verujem zbog cega je Cook banovan. Poznajuci njega, kapiram da mu je bilo dosadno i covek dosao malo da se zeza. Kakve je sve frontove preziveo na PDF-u sport, a pao je na pederima. :ph34r: :D

#22 vilhelmina

vilhelmina
  • Members
  • 11,937 posts

Posted 03 October 2009 - 01:24

Zasto samo klub homofoba/icara? Ovde ima tusta i tma zenomrzaca, rasista, nacionalista, mrzitelja svih vrsta....

Edit<: Navikla da sortiram djubre, sta ces :ph34r:

Edited by vilhelmina, 03 October 2009 - 01:27.

#23 Shedou

Shedou
  • Members
  • 2,502 posts

Posted 03 October 2009 - 01:50

Zasto samo klub homofoba/icara? Ovde ima tusta i tma zenomrzaca, rasista, nacionalista, mrzitelja svih vrsta....

Edit<: Navikla da sortiram djubre, sta ces :ph34r:

To je regular everyday djubre. Ovo "djubre" je "in".

#24 vilhelmina

vilhelmina
  • Members
  • 11,937 posts

Posted 03 October 2009 - 10:29

To je regular everyday djubre. Ovo "djubre" je "in".

Jos kad bi mogli da ih recikliramo kao limenke, pa zaradimo neku kintu :ph34r:

#25 Beonegro

Beonegro
  • Members
  • 21,452 posts

Posted 08 October 2009 - 08:32

Kuče se svakako zezao na pogrešnom mjestu i u pogrešno vrijeme, ali se priključujem inicijativi da se razmisli o mogućnostima za rehabilitaciju, momak nije ni zloban ni ekstreman, a mnogo je zabavan.

#26 AirBall

AirBall
  • Members
  • 20,451 posts

Posted 08 October 2009 - 11:12

Slazem se sa Beonegrom, ukoliko postoji mogucnost dajte banovanima mogucnost da pisu makar na sportskom forumu...

S kim cu da se svadjam, ako ih sve banujete :ph34r:

#27 dee jay

dee jay
  • Members
  • 6,685 posts

Posted 08 October 2009 - 12:46

Slazem se sa Beonegrom, ukoliko postoji mogucnost dajte banovanima mogucnost da pisu makar na sportskom forumu...

S kim cu da se svadjam, ako ih sve banujete :ph34r:

+1

#28 Impromptu

Impromptu
  • Members
  • 57,443 posts

Posted 08 October 2009 - 12:52

Dajte čoveku jednu aboliciju. I meni nedostaje, a imao sam nesuglasica s njim...

#29 McLeod

McLeod
  • Members
  • 59,009 posts

Posted 08 October 2009 - 13:27

Zna da uveseli, narocito na kladzi :ph34r: A i ovo sto se stalno vraca znaci da mu nedostaje forum :)

#30 Vesna

Vesna
  • Sleepers
  • 18,721 posts

Posted 08 October 2009 - 13:41

Kuče se svakako zezao na pogrešnom mjestu i u pogrešno vrijeme

poenta.