Koje diskvalifikacije i koja etiketiranja?
Jbt, šta je uopšte to "ekipa sa Sporta"? Jel vi stvarno mislite da iko, kad se pojavi neki forumaš na nekoj temi, ode da proverava da li taj forumaš piše pretežno na Sportu, pa onda počinje da ga kapira kao "ma to je onaj sa Sporta"?
Kako se uopšte postaje deo "ekipe na sportu"? Tri posta? Pet? Pedeset? Mora da se popije pivo u pabu, pa si onda primljen?
Jbt, vi imate ozbiljan sektaški trip onda (pardon - trip male verske zajednice
).
Boki se sad naljuti zato što se prepoznao među četvoronogima na Probi?!?
Onaj se pojavljuje juče sa pitanjem "a šta ćemo sa postovima u kojima se vređamo mi, navijači sa Sporta".
Jbt, "mi, navijači sa Sporta"?!? Kakvi bre "mi, navijači sa Sporta"? Ako sebe kapiraš SAMO kao "navijača sa Sporta", onda brate stvarno idi na Sport. Koj ćeš da navijaš po Pederima ili Politici i Društvu?
Bilo bi totalno kretenski da ja idem na Toniove topice o maseru ili "G tački" dole na Sexu kao "ja, socijaldemokrata", ili da po homofobiji nastupam kao "ja, ljubitelj džeza".
Kapiraš koliko je besmislena ta samoidentifikacija?
Ovako.Za pristup ekipi sa sporta (konkretnije, ekipi sa pdf-a tenis, koju je i cook pre izvesnog vremena ocenio kao sektu) potreban je samo jedan post

.Potom će uslediti pozdravi dobrodošlice, nekoliko smajlića

, dakle, to je postupak inicijacije.A nakon toga, samo možeš da se opustiš i uživaš.
Kao ekipa sa sporta nismo se deklarisali mi (sa sporta), već su nas u taj genusni pojam ubacili ljudi sa drugih tema, otud i polarizacija.Borimo se protiv homofobije, a mi prvi nismo dovoljno otvoreni za druge ljude (kada ih ne znamo) i razlike među nama samima.Glas za cook-a=homofob, huligan, šta već.Nije u redu.
ne znam, ja nisam primetio da neko vredjao forumase sa sporta osim strahovog posta koji sam ja ovde postovao, gde se ocigledno radi o zezanciji...btw glasali smo za cooka iako navija za cz
Nije bilo uvreda direktnih, već teza kako nije normalno da se zalažemo za pomilovanje, a nismo se upisali na temama o Tatonu, paradi, itd.Ma, bilo je dosta toga.
Edited by M.S.25., 11 October 2009 - 00:44.