Jump to content


Photo

Masoni/Slobodni zidari/Iluminati/Tajna društva


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
105 replies to this topic

#31 angelia

angelia
 • Members
 • 15,569 posts

Posted 31 July 2009 - 07:15

Dobro, ali kad se vec ceramo, ceracemo se do kraja: ti u onom postu nisi navela iluminate nego samo masone/sl. zidare :D


Imas pravo ali zato sto sam mislila da je ostatak nabrajanje - ti si ubacio ekvivalente :D
eh volim fanove D Brown koji misle da znaju "the powers to be" :ph34r:

ps druga recenica se odnosi na kreatora naslova :)

Edited by angelia, 31 July 2009 - 07:16.


#32 Contractor

Contractor
 • Members
 • 22,737 posts

Posted 31 July 2009 - 07:32

ako se ja dobro secam te lekcije iz istorije ( :ph34r: ) iluminati nisu masoni/slobodni zidari...znaci ili je nabrajanje ili ekvivalenti - nemoze i jedni i drugi

U pravu si, treba da stoji masoni/slobodni zidari/crnotravci. Ovako se sve uklapa u priču i nadam se da je jasnije. :)

#33 John Finn's Wife

John Finn's Wife
 • Members
 • 3,242 posts

Posted 31 July 2009 - 10:47

Ju bože kakvim se vi trivijalnostima bavite na mestu gde se mogu saznati odgovori na najveća pitanja. Neshvatljiv mi je takav nedostatak radoznalosti.

Ja bih postavila par pitanja, pa da krenem od aktuelnih: Rastko, ko je izmislio svinjski grip?

#34 CTPAX

CTPAX
 • Members
 • 10,503 posts

Posted 31 July 2009 - 11:57

Jesu slobodni zidari zidari koji nisu uhapšeni, ili zidari koji se nisu ženili? :ph34r:

Btw, podseti me... Jel ima neko nekog slobodnog zidara za doraditi mi krov na vikendici?

#35 John Finn's Wife

John Finn's Wife
 • Members
 • 3,242 posts

Posted 31 July 2009 - 12:46

Ako može meni jedan slobodan iluminat da mi uvede industrijsko osvetljenje na gajbi.

#36 Prag 011

Prag 011
 • Members
 • 2,647 posts

Posted 31 July 2009 - 12:48

Jesu slobodni zidari zidari koji nisu uhapšeni, ili zidari koji se nisu ženili? :ph34r:

Btw, podseti me... Jel ima neko nekog slobodnog zidara za doraditi mi krov na vikendici?

Ja sam znao izvrsnog keramičara - Velju.A da li je slobodan zidar?Ne znam mislim da je keramičar,ustvari izfugovao je i neke zidove.

Edited by Prag 011, 31 July 2009 - 12:49.


#37 Vesna

Vesna
 • Sleepers
 • 18,721 posts

Posted 31 July 2009 - 13:07

nema tu ni z od zidara.
fuguju se već postavljenje pločice, a zidovi se gletuju. :ph34r:

#38 misko1

misko1
 • Banned
 • 2,099 posts

Posted 31 July 2009 - 13:10

Ja sam znao izvrsnog keramičara - Velju.A da li je slobodan zidar?Ne znam mislim da je keramičar,ustvari izfugovao je i neke zidove.


da pitas Velju zasto je obustavljen projekat hadronskog kolajdera i da ga pitas ko ce da bude sledeci Papa, i ko sputava Sevojno u kupu UEFA. ali onako iskusno, izokola. on ce se naravno u pocetku praviti lud, kao nemam ja pojma, ja samo postavljam plocice i to...

ali posle trece/pete rakijice, mozes da saznas i ono o cemu nisi ni slutio... :ph34r:

#39 angelia

angelia
 • Members
 • 15,569 posts

Posted 31 July 2009 - 17:10

Ju bože kakvim se vi trivijalnostima bavite na mestu gde se mogu saznati odgovori na najveća pitanja. Neshvatljiv mi je takav nedostatak radoznalosti.

Ja bih postavila par pitanja, pa da krenem od aktuelnih: Rastko, ko je izmislio svinjski grip?

a tema je osmisljena dubokoumno pa smo je uznemirili trivijalnostima....sta mogu dosadni detaljista :ph34r:

Ajde bre svinjski grip i tako dalje...sve je to jucerasnja tema. Mene interesuje gde su mali zeleni? ili sivi koje god boje da su... :)

nema tu ni z od zidara.
fuguju se već postavljenje pločice, a zidovi se gletuju. :D


Zidar ne gletuje zidove :D zidar ih zida

#40 Rahel

Rahel
 • Members
 • 5,435 posts

Posted 31 July 2009 - 19:54

Zidar ne gletuje zidove :ph34r: zidar ih zida


Onda, zidari zidaju, a masoni gletuju, jel može tako? Mada, slobodni zidari mogu valjda da rade šta hoće, pa i da gletuju, zato su slobodni, je li.

#41 angelia

angelia
 • Members
 • 15,569 posts

Posted 31 July 2009 - 20:06

Onda, zidari zidaju, a masoni gletuju, jel može tako? Mada, slobodni zidari mogu valjda da rade šta hoće, pa i da gletuju, zato su slobodni, je li.


:ph34r: Aj kad kazes neka gletuju ali posto ja to nisam znala ja uzela bila nekog molera ... muke sa zidovima sam imala posle...od sada uzimam samo slobodne zidare

#42 Rastko Pocesta

Rastko Pocesta
 • Members
 • 171 posts

Posted 31 July 2009 - 20:16

sutra u 18:37, ako dobijes MASONI, a ako ne dobijes opet MASONI su ti namestili igru jer su provalili da sam ih provalio. tako otprilike ide ta logika sa masonima i zaverama... :ph34r:Ne,Masoni,nego Iluminati.Masoni konobarisu Iluminatima.

#43 Rastko Pocesta

Rastko Pocesta
 • Members
 • 171 posts

Posted 31 July 2009 - 20:26

MOĆ BROJA 11

-Ben Hur(1959),Titanik(1997),Gospodar prstenova:Kraljev povratak(2003) su dobili 11 Oskara,i svaki od njih po jednu za "Najbolju sliku."
-U numerologiji 11 je prvi od "Master Numbers"
-Dva američka filma se zovu:"Ocean's eleven"

1.Maj:Navodno dan rada i sećanje na radničke žrtve u SAD u 19.veku.

Ustvari,1.Maj je slavljen zato što je 1.Maja rođen g.Vejšaupt,i zato što je na taj dan osnovao "Suvereni red Iluminata."

Linkoln i Kenedi Abraham Linkoln bio je izabran za Kongres 1846. a Džon Kenedi tačno 100 godina kasnije 1946. Linkoln je postao predsednik 1860. a Kenedi 1960. Broj slova u prezimenima oba predsednika je sedam. I jedan i drugi su bili borci za ljudska prava a žene su im izgubile bebe dok su boravile u Beloj kući. Oba predsednika su ubijena u petak. I jednom i drugom pucano je u glavu. Linkolnova sekretarica prezivala se Kenedi a Kenedijeva Linkoln. I jednog i drugog ubio je južnjak. Predsednici koji su u Belu kuću ušli posle ubistva Linkolna i Kenedija su južnjaci sa presimenom Džonson. Endru Džonson, Linkolnov naslednik rođen je 1808. a Lindon Džonson, koji je nasledio Kenedija, tačno jedan vek kasnije 1908. Ubica Abrahama Linkolna Džon Vilks But rođen je 1839. a Li Hari Osvald, čovek koji je ubio Kenedija, iznenađujućih sto godina kasnije 1939. I jedan i drugi atentator imali su tri imena sa ukupno 15 slova. Linkoln je ubijen u teatru koji se zvao Kenedi dok je Džon Kenedi ubijen u kolima marke Linkoln. But je pobegao iz pozorista a uhvaćen je u skladištu.Osvald je pobegao u skladištu i uhvacen je u pozorištu. i jedan i drugi ubijeni su pre suđenja. I za kraj: nedelju dana pre smrti Linkoln je bio u Monrou u državi Merilend; nedelju dana pre no što je ubijen, Kenedi je bio sa Merilin Monro.

#44 Rastko Pocesta

Rastko Pocesta
 • Members
 • 171 posts

Posted 31 July 2009 - 20:32

Da li je sve unapred određeno, ili se dopušta i slučajnosti da nam kroji sudbinu? Kako se mogu objasniti neverovatne podudarnosti koje su odredile životni put, pa i smrt, dvojice američkih predsednika .Ako dublje posmatramo naše živote, primetićemo čudne podudarnosti koje kao da ukazuju na nešto što do tada nismo razumeli. Ako malo „vratimo film“ i prisetimo se kako smo upoznali neke osobe, videćemo da nas je neka nevidljiva sila navodila upravo na te susrete u određenim periodima života. Možda je sasvim obična, neplanirana šetnja bila neophodno potrebna da bismo sreli i upoznali osobu sa kojom ćemo ostati u kontaktu možda celog života. U svojoj astrološkoj praksi, susretao sam se sa velikim brojem ljudi koji su mi često govorili: “Da se nisam udala za ovog čoveka, život bi mi sigurno bio drugačiji... Da sam upisao fakultet koji sam želeo, ko zna gde bih sada bio?!...” i sl. Ipak, ostaje samo jedno veliko: “Šta bi bilo da sam...” Karma, odnosno prošli životi su veoma bitni za razumevanje ovakvih događaja, jer sve što nam se dešava u ovom životu, samo je odraz naših osobina i svesti iz nekog prethodnog. Kad već govorimo o “slučajnostima”, evo jednog interesantnog primera, pa procenite sami da li je sve samo slučajnost. Kao u ogledaluDvojica američkih predsednika, Abraham Linkoln i Džon F. Kenedi, imali su više nego slične sudbine koje su se u nekim detaljima gotovo neverovatno podudarale. Abraham Linkoln je izabran za predsednika 1860. godine, a Džon Kenedi 1960, dakle tačno u razmaku od sto godina i to baš šezdesete. Abraham Linkoln je izabran za kongres 1846. godine, a Kenedi opet sto godina kasnije i to tačno 1946. godine.
Imena Lincoln i Kennedy imaju po sedam slova i obojica su bili borci za ljudska prava. I Linkolnova i Kenedijeva supruga su izgubile dete dok su živele u Beloj kući. Obojici predsednika je pucano u glavu, a još je neverovatnije što su obojica ubijeni u petak!
Linkolnova sekretarica se zvala Kenedi, a Kenedijeva - Linkoln. Predsednici su bili južnjaci i obojicu su nasledili južnjaci. Imena njihovih naslednika imala su po šest slova, a obojici je prezime bilo Johnson. Andrew Johnson je nasledio Linkolna, a rođen je 1808, a Lyndon Johnson je nasledio Kenedija. Rođen je sto godina kasnije od Andrewa, 1908. godine.
Astrologija daje odgovore na sva pitanja za koja nemamo logične odgovore, jer ono što mi ne vidimo - vide zvezde. Čak i bez položaja planeta se može uočiti mnogo naizgled slučajnih pokazatelja, zbog čega stičemo utisak kao da neko odozgo spaja, razdvaja i plete nevidljivu mrežu naših sudbina. Ipak, budite sigurni u jedno: kad puno pokazatelja govori o istoj stvari, onda nema sumnje da je upravo to moralo da se dogodi, baš na takav način! Sedan dana pre ubistva, Linkoln je bio na odmoru u Monrou, Maryland, a Kenedi je sedam dana pre ubistva bio na odmoru sa Marilyn Monroe.
Da li su ovakve podudarnosti slučajne, ili neka viša sila vuče konce? A ako neko time i upravlja, opet možemo postaviti pitanje, zašto? Čemu tolika podudarnost sudbina i nisu li Linkoln i Kenedi, u stvari, jedna ista osoba?
Upoređivanjem horoskopa dvojice predsednika, poklopili su se neki aspekti, s obzirom na njihovu vrlo sličnu sudbinu.
Čemu ista priča?S obzirom na to da su obojica ubijeni iz vatrenog oružja, u 8. kući (način smrti) su imali planetu Mars (ubistvo) i to obojica u izgonu. Linkolnov Mars je bio u Vagi, a Kenedijev u Biku. I jedan i drugi Mars su bili povezani sa Mesecom. Kenedijev Saturn se nalazio u izgonu u Raku, na 27. stepenu i imao je egzaktnu opoziciju sa Linkolnovim Mesecom koji se takođe nalazio na 27. stepenu u izgonu, u znaku Jarca. Uran u horoskopu Kenedija se nalazio na 23. stepenu Vodolije, baš na istom mestu gde se nalazilo Linkolnovo Sunce, takođe na 23. stepenu Vodolije. Fortuna (tačka sreće) se i kod jednog i kod drugog nalazila u znaku Jarca. Postoje i druge podudarnosti, ali su navedeni podaci više nego dovoljni da bismo se zapitali kako je sve ovo moguće. Da li se stvarno radi o istoj osobi koja dva puta proživljava istu sudbinu? Ako i jeste tako, možemo pitati zašto, ali odgovor treba tražiti dugo i na nekom višem nivou.
A sada još neverovatnije!
Ubica predsednika Linkolna, John Wilkes Booth, rođen je 1839. godine, a ubica Džona Kenedija, Lee Harvey Oswald rođen je tačno sto godina kasnije, 1939. godine! Obojica su poznata po svoja tri imena, a zbir njihovih triju imena, u oba slučaja je petnaest. Zatim, Linkoln je umro u pozorištu “Kennedy”, a Kenedi - u automobilu marke “Lincoln”! Linkolnov ubica John Wilkes Booth pokušao je da pobegne iz pozorišta i bio je uhapšen u zgradi, a Kenedijev ubica Lee Harvey Oswald pokušao je da pobegne iz zgrade, a uhapšen je u pozorištu. I Oswald i Booth ubijeni su pre suđenja.
I jedan i drugi rođeni su sa vazdušnim znakom i podznakom, Linkoln kao dupla Vodolija, a Kenedi kao Blizanci - Vaga. I jednom i drugom, Mesec se nalazi u zemljanim znacima, Linkolnu u Jarcu, a Kenediju u Devici.<<nehipnoticka regresija Kuda idemo nakon smrti? >>

#45 angelia

angelia
 • Members
 • 15,569 posts

Posted 31 July 2009 - 21:20

sa zidara na zvezde :ph34r:

btw Ocean's eleven - jedan je remake - i uostalom sta ima toliko bitno u njemu?

A i:

<<nehipnoticka regresija Kuda idemo nakon smrti? >>


:) :D

Sta si ti pio danas?