Posted 31 July 2009 - 20:32
Da li je sve unapred određeno, ili se dopušta i slučajnosti da nam kroji sudbinu? Kako se mogu objasniti neverovatne podudarnosti koje su odredile životni put, pa i smrt, dvojice američkih predsednika .Ako dublje posmatramo naše živote, primetićemo čudne podudarnosti koje kao da ukazuju na nešto što do tada nismo razumeli. Ako malo „vratimo film“ i prisetimo se kako smo upoznali neke osobe, videćemo da nas je neka nevidljiva sila navodila upravo na te susrete u određenim periodima života. Možda je sasvim obična, neplanirana šetnja bila neophodno potrebna da bismo sreli i upoznali osobu sa kojom ćemo ostati u kontaktu možda celog života. U svojoj astrološkoj praksi, susretao sam se sa velikim brojem ljudi koji su mi često govorili: “Da se nisam udala za ovog čoveka, život bi mi sigurno bio drugačiji... Da sam upisao fakultet koji sam želeo, ko zna gde bih sada bio?!...” i sl. Ipak, ostaje samo jedno veliko: “Šta bi bilo da sam...” Karma, odnosno prošli životi su veoma bitni za razumevanje ovakvih događaja, jer sve što nam se dešava u ovom životu, samo je odraz naših osobina i svesti iz nekog prethodnog. Kad već govorimo o “slučajnostima”, evo jednog interesantnog primera, pa procenite sami da li je sve samo slučajnost. Kao u ogledaluDvojica američkih predsednika, Abraham Linkoln i Džon F. Kenedi, imali su više nego slične sudbine koje su se u nekim detaljima gotovo neverovatno podudarale. Abraham Linkoln je izabran za predsednika 1860. godine, a Džon Kenedi 1960, dakle tačno u razmaku od sto godina i to baš šezdesete. Abraham Linkoln je izabran za kongres 1846. godine, a Kenedi opet sto godina kasnije i to tačno 1946. godine.
Imena Lincoln i Kennedy imaju po sedam slova i obojica su bili borci za ljudska prava. I Linkolnova i Kenedijeva supruga su izgubile dete dok su živele u Beloj kući. Obojici predsednika je pucano u glavu, a još je neverovatnije što su obojica ubijeni u petak!
Linkolnova sekretarica se zvala Kenedi, a Kenedijeva - Linkoln. Predsednici su bili južnjaci i obojicu su nasledili južnjaci. Imena njihovih naslednika imala su po šest slova, a obojici je prezime bilo Johnson. Andrew Johnson je nasledio Linkolna, a rođen je 1808, a Lyndon Johnson je nasledio Kenedija. Rođen je sto godina kasnije od Andrewa, 1908. godine.
Astrologija daje odgovore na sva pitanja za koja nemamo logične odgovore, jer ono što mi ne vidimo - vide zvezde. Čak i bez položaja planeta se može uočiti mnogo naizgled slučajnih pokazatelja, zbog čega stičemo utisak kao da neko odozgo spaja, razdvaja i plete nevidljivu mrežu naših sudbina. Ipak, budite sigurni u jedno: kad puno pokazatelja govori o istoj stvari, onda nema sumnje da je upravo to moralo da se dogodi, baš na takav način! Sedan dana pre ubistva, Linkoln je bio na odmoru u Monrou, Maryland, a Kenedi je sedam dana pre ubistva bio na odmoru sa Marilyn Monroe.
Da li su ovakve podudarnosti slučajne, ili neka viša sila vuče konce? A ako neko time i upravlja, opet možemo postaviti pitanje, zašto? Čemu tolika podudarnost sudbina i nisu li Linkoln i Kenedi, u stvari, jedna ista osoba?
Upoređivanjem horoskopa dvojice predsednika, poklopili su se neki aspekti, s obzirom na njihovu vrlo sličnu sudbinu.
Čemu ista priča?S obzirom na to da su obojica ubijeni iz vatrenog oružja, u 8. kući (način smrti) su imali planetu Mars (ubistvo) i to obojica u izgonu. Linkolnov Mars je bio u Vagi, a Kenedijev u Biku. I jedan i drugi Mars su bili povezani sa Mesecom. Kenedijev Saturn se nalazio u izgonu u Raku, na 27. stepenu i imao je egzaktnu opoziciju sa Linkolnovim Mesecom koji se takođe nalazio na 27. stepenu u izgonu, u znaku Jarca. Uran u horoskopu Kenedija se nalazio na 23. stepenu Vodolije, baš na istom mestu gde se nalazilo Linkolnovo Sunce, takođe na 23. stepenu Vodolije. Fortuna (tačka sreće) se i kod jednog i kod drugog nalazila u znaku Jarca. Postoje i druge podudarnosti, ali su navedeni podaci više nego dovoljni da bismo se zapitali kako je sve ovo moguće. Da li se stvarno radi o istoj osobi koja dva puta proživljava istu sudbinu? Ako i jeste tako, možemo pitati zašto, ali odgovor treba tražiti dugo i na nekom višem nivou.
A sada još neverovatnije!
Ubica predsednika Linkolna, John Wilkes Booth, rođen je 1839. godine, a ubica Džona Kenedija, Lee Harvey Oswald rođen je tačno sto godina kasnije, 1939. godine! Obojica su poznata po svoja tri imena, a zbir njihovih triju imena, u oba slučaja je petnaest. Zatim, Linkoln je umro u pozorištu “Kennedy”, a Kenedi - u automobilu marke “Lincoln”! Linkolnov ubica John Wilkes Booth pokušao je da pobegne iz pozorišta i bio je uhapšen u zgradi, a Kenedijev ubica Lee Harvey Oswald pokušao je da pobegne iz zgrade, a uhapšen je u pozorištu. I Oswald i Booth ubijeni su pre suđenja.
I jedan i drugi rođeni su sa vazdušnim znakom i podznakom, Linkoln kao dupla Vodolija, a Kenedi kao Blizanci - Vaga. I jednom i drugom, Mesec se nalazi u zemljanim znacima, Linkolnu u Jarcu, a Kenediju u Devici.<<nehipnoticka regresija Kuda idemo nakon smrti? >>