Ljubaznoscu CLANA FORUMA imamo nove slike Arcija iz ZOO Palic:
Nas ClAN FORUMA, koji je Arcija odneo na Palic, obishao je Aricija i snimio ove fotke i kaze: Arci vishe ne dobija antibiotik jer se otok levog oka povukao mada je ostao ugrushak. Arci je u kavezu sa orlom misharom, mada odvojen od njega, pojede 2 misha na dan i sve bi bilo O.K. da Arci nije, ocigledno, jako indisponiran: stalno je na zemlji i ne penje se na granu koja mu je ponudjena. Nas CLAN nije mogao da ga snimi iz drugog ugla jer, ocito, Arci nije hteo da se slika. Nas Clan je pozvan na razgovor sa g. Mesharoshem sutra pre podne. Ja sam sa istim gospodinom pricala u utorak pre podne i tokom razgovora g Mesharosh je pitao da li bi nash CLAN mogao da vrati Arcija - gde?- kad se bude vracao sa odmora. Objasnila sam da sam na odmoru do 02.08 i da o Arciju nema ko da brine dok se ja ne vratim i dala sam mu rec da mu necemo ostaviti Arcija na silu na sta mi je odgovoreno da ako se Arciju ne vrati vid "steta bi ga bilo uspavati". Ta lista za eutanaziju je pomenuta i nasem CLANU u danashnjem razgovoru. Moja baka je govorila "Koga je moliti - nije ga srditi" pa cu se uzdrzati od komentara povodom liste za eutanaziju. Arci je, ocito, zdrav, problem je vid, bez 2 zdrava oka on ne moze da se vrati u svoj rit. Ali moze jos dugo da zivi u nekom privatnom Zoo vrtu kojih ima i cije kontakt adrese imamo. Ako reshimo pitanje ishrane (2 misha na dan - gde to ima da se nadje, kupi?!) moja porodica ce uzeti Arcija kod sebe ako ga niko drugi nece. Nama, koji smo se angazovali da spasemo Arcija koji je, kao vrsta, na listi zakonom zasticenih divljih ptica, potrebno je samo malo vremena da ga zbrinemo. Mi molimo za to vreme.
P.S. Poslednja slika - arci GLEDA levim okom u objektiv, to je bolesno oko a ja imam utisak da on vidi.
Edited by highlanderka, 16 July 2009 - 19:57.