...
Kaži lepo svom savetniku plemenitog prezimena da iako nema ni diplomu, ni doktorat, niti je čitao desetine podebljih tomova od po 1.000 strana to mu uopšte ne smeta da bude i dalje je malograđanski tupča koga očepi ko kako stigne ali se isti i dalje guzi.
Pazi, za ono o cemu zaosinuto zuboris, ne bi ti pomogli ni Dr u Hagu, a ni R. Ljusic.
To je, po defoltu, osudjeno na "kurobecanje" / prikriveno_radikalsko mrsomudjenje.
Prosto, povrsno, neuko, priglupo, vulgarno, primitivno, odavno propalo i generalno - anticivilizacijsko!
Da ga hebem, u ovu zemlju bi trebao, po porudzbini, da udari zestoki "srBski teslinski meteorit", promeni sve tacke tezista, odjednom svi "govore srBski da ih citav svet razume!"
Jadan PR manipulator Tesla! Da dobije fabriku sijalica u Ceskoj? A mogao je i u - Srbiji!
U Srbiji bi "jednoruki Jack" trebao da se zove "jednoruki Tesla"!
Pridjes, ubacis zeton i ocekujes "tajno oruzje"!
Mnogo smesno.
Ima jedna druga stvar, koja opet pokazuje opsednutost / patologiju / srBske iscasenosti.
Ako je "njihovo" Kosovo - "nista, - totalno nebitno / lazljivo / prevarantsko / otimacko" - zato mu "srBstvujusci naZiJonski grgoljasi" posvecuju ultimativnu, nesmanjujcu paznju / interes?
Danas kad vidim kome pripada - nasmejem se veselo (secajuci se svih grgoljenja / zakletvi / pretnji).
Kroz deset godina smejacu se grohotom.
Kroz 15 godina, kad premrem - zabolece me "organ" za Srbiju.
Doduse - "on" me je boleo kinichki za Srbiju jos '67-'68g.
Malo li je?
A Kosovo?
Ono treba da pripada onima koji zive tamo.
Neki profesor koji zivi u svetu, pise o nama / istrazuje nas - dobija poene / status u svetu. To je OK. Pa i neki "profesor" sa BU.
Samo mi nije jasno, - a sto bi oni pretendovali da nesto menjaju u kosovskoj realnosti?
Koga je briga za "prasnjave knjige" van realnog zivota?
I sta kazes - "prenuo?"
Mislim da ti je slovo "e" - visak.
...