Naučite posebnu vrstu masaže vagine!
Posted 01 July 2009 - 01:30
Joj, pojasni ovo molim te
Gde bre da se makne?
Posted 01 July 2009 - 01:38
Posted 01 July 2009 - 01:46
Pa kako ti nije jasno? Malo se makne. Znaci blagi pokret zadnjicom prema naprijed. To je prije udaranja. Kasnije dodje udaranje. Je li to vjezbas?1. Muškarac u rodnicu potisne samo vrh penisa i zatim se makne
Joj, pojasni ovo molim te
Gde bre da se makne?

Posted 01 July 2009 - 01:50
Pa kako ti nije jasno? Malo se makne. Znaci blagi pokret zadnjicom prema naprijed. To je prije udaranja. Kasnije dodje udaranje. Je li to vjezbas?
U sta udaras?
U rodicu

Posted 01 July 2009 - 01:58

Edited by zvezdasDOgroba, 01 July 2009 - 02:12.
Posted 01 July 2009 - 02:05
Pa kako ti nije jasno? Malo se makne. Znaci blagi pokret zadnjicom prema naprijed. To je prije udaranja. Kasnije dodje udaranje. Je li to vjezbas?
U sta udaras?
Ni meni ovo nije bilo jasno u prvom momentu.

Čitam - stavi ga, pa se makne... Gde se makne, koju pzdumaterinu!? Reko - garant je za crnce samo (iako je na rvatskom). Ono - meteš diku (otud metodika), ostaviš ga metutog, pa se makneš do kujne po pivo.

Posted 01 July 2009 - 02:07
Ja polako počinjem da sumnjam da je ovaj tonio neki bot, pa kad mu dođe period on aftomacki pošalje post
Ova njegova deponofilija se polako pretvara u *udaranje* u zdrav razum
Posted 01 July 2009 - 02:09

Posted 01 July 2009 - 02:19
Ovo ko da je neki Bosanac pisao upustva. U Bosni se fale grmalji: kad ja svoju odradim podviruje se po 2 dana da nije sta ostalo. Uz naravno pratece roktanje. Koje nije nijedan lingvist, specijalista za Balkanske jezike uspio rastumaciti sta znaci taj karakteristicni roktaj. Da nije tonio prebjeg iz okoline Kiseljaka?Ni meni ovo nije bilo jasno u prvom momentu.
![]()
Čitam - stavi ga, pa se makne... Gde se makne, koju pzdumaterinu!? Reko - garant je za crnce samo (iako je na rvatskom). Ono - meteš diku (otud metodika), ostaviš ga metutog, pa se makneš do kujne po pivo.
Posted 01 July 2009 - 02:24
Ma pricajte vi sta ocete, toniove teme su najbolje
![]()
Ćuti, idem sad u zlo doba da probam ovo.

Valjda sam zapamtio sve... Kako beše... Šest blagih udaraca, četiri snažna; Pet blagih i pet snažnih pokreta; Četiri blaga i šest snažnih... Pogodiću valjda, bem ga...
Samo da me ne izbaci da spavam opet na kauču, 'zem je konzervativnu...

E, da... Ko zadeponijao ovo, 'bog da nikad ne dobio/zapamtio masažu. Ebalo vas misionarsko taka-tuka, taka-tuka...

Edited by CTPAX, 01 July 2009 - 02:30.
Posted 01 July 2009 - 02:32
Nemoj da zaboravis tacku jedan. Kao ono i stavis ga i ne stavis ga. Bem li ga nije cudo sto nam se kolega zvezdas zbunio. Ja cu prvo da na suho probam i da brojim. Jbg zamisli da mi se zena u po frke pocne smijati: koji ti je qratz jbt, jesi pobudalio?Ćuti, idem u zlo doba da probam ovo.
![]()
Valjda sam zapamtio sve... Kako beše... Šest blagih udaraca, četiri snažna; Pet blagih i pet snažnih pokreta; Četiri blaga i šest snažnih... Pogodiću valjda, bem ga...
Posted 01 July 2009 - 02:34

PS. Idem ja sad... Ako se ne vratim do petka, otvorite mi prigodni topic na PB-u. I neka admin upiše rukom 8888 postova koje nikad ne dosegnuh...

Edited by CTPAX, 01 July 2009 - 02:40.
Posted 01 July 2009 - 02:38
Ako se ne vratim do petka
gde baš do petka ...

Posted 01 July 2009 - 03:07
gde baš do petka ...
90 udaraca, a pokrete i da ne pominjemo!
zna CTPAX šta radi, treba tu vremena ...
Posted 01 July 2009 - 06:37
Od kad se hebanje zove masaza? nikako mi nije spojivo sa filozofijom udaranja?
Gde si, masiraš li šta.
ili
U, al bi masirao nešto.