jok, mislim na Ujedinjeno Kraljevstvo SHS
hvala na ispravci kolega i ispricavam se velikobritancima i sjevernoircima
Nema na cemu! Uvek na usluzi preciznosti!

Posted 26 June 2009 - 13:01
jok, mislim na Ujedinjeno Kraljevstvo SHS
hvala na ispravci kolega i ispricavam se velikobritancima i sjevernoircima
Posted 26 June 2009 - 14:50
Primetio sam da neki ljudi nečitaju uvodni post već samo naziv teme, i ništa dalje od toga ne vide. Dakle, ponekad treba žrtvovati svojih 5+ sekundi i pročitati i šta piše unutra. nadam se tako ne čitaju i knjige na moderan način (ja sam malo zastareo, priznajem a i tako su me neki na forumu već okarakterisaliKad je rech o korishcenju termina "Kosovo", mislim da ga koriste skoro svi mediji u Srbiji. Tako da tvoje pitanje ne mozhe biti upuceno samo B92, bio u pravu ili ne.
Posted 26 June 2009 - 15:06
I tebe molim da svojih 5+ sekundi vremena žrtvuješ da pročitaš uvodni post u kome upravo piše tvoja citirana konstatacija (u malo izmenjenoh formi) koje sam svestan i sa kojom se slažem (i to tamo piše).Ne videh u zakonima o javnom informisanju i radiodifuziji ni jedan clan koji obavezuje javna glasila da se "bore za suverenitet".
Da, u kontekstu objavljene vesti o otvorenom autoputu u Albaniji (opet moraš da pročitaš uvodni post da bi znao o čemu se radi) reč Srbija koju je trebalo upotrebiti umesto Kosovo koštala bi istovetan broj sekundi. Naravno, ako pročitaš uvodni post, postoji i pitanje da li to B92 smatra da se Albanija graniči sa Srbijom ili sa tzv. Kosovom? A o mogućoj tezi kako se ustvari mislilo na Kosovo i Metohiju ali da su se štedele sekunde (i mastilo, prostor na web stranici...) takođe ima poređenje sa autoputem kroz Rumuniju... Piše i to da znam da B92 nije niti jedini niti predvodnik u ovoj perfidnoj antidržavnoj igri...Za sada je cilj medija da informisu, a kada se kaze "Kosovo" jasno je na sta se misli. "Metohija" je dodatna sekunda, a sekunde kostaju
Posted 26 June 2009 - 15:19
Posted 26 June 2009 - 15:26
Posted 26 June 2009 - 16:02
Beše neki kredit iz Fonda za razvoj ? Državni ?B92 je mogao da kaze i da je autoput izgradjen ka Republici Kosovo, B92 ne finansira drzava i B92 nije u obavezi da sprovodi umobolnu drzavnu politiku zatvaranja ociju. Uostalom, licemerno je da neki medij zatvara oci zato sto mali od palube Sundjerbob Jeremic lupa gluposti na sve 4 strane sveta.
Ne svidja ti se? Promeni kanal.
Posted 26 June 2009 - 16:13
Beše neki kredit iz Fonda za razvoj ? Državni ?
Posted 26 June 2009 - 16:16
Umobolna državna politikaBiće i bespovratna pomoć od ministarstva kulture, oglašavanje vlade u medijima koji rade na način koji ministar oceni kao "kvalitetan".
A, iz koje stranke beše ovaj ministar kulture?![]()
Posted 26 June 2009 - 16:33
Beše neki kredit iz Fonda za razvoj ? Državni ?
Posted 26 June 2009 - 16:40
That's an understatement.Umobolna državna politika
Posted 26 June 2009 - 16:52
Posted 26 June 2009 - 16:59
Breaking news:
Nalazimo se u 21. veku, a Kosovo je nezavisna država (na veliku žalost srBova, srBadžija i srBujuščih).
Da li je to problem?
Posted 26 June 2009 - 17:07
Mora da je mnogo lepo biti glup i ne shvatati odnos uzroka i posledica.Mora da je mnogo lepo kad si moderator, pa možeš sa visine da nazivaš pogrdnim imenima ostale učesnike foruma.
Posted 26 June 2009 - 17:12
Ne, onaj sa razumnom kamatom, koji su svi mediji dobili. Ne pokrećem temu, nego je odgovor koleZi gore.jel taj kredit bespovratan? aj kaži da se svi radujemo.
ili je onaj o kome si pokušao da pokreneš temu na nekom drugom mestu, pa su te pojedini diskutanti argumentima otresli kao sa šljive?
Posted 26 June 2009 - 17:16
Navlačiš me na Jelačića, vidim