Jump to content

Photo
- - - - -

Učenik pretukao profesoricu

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
647 replies to this topic

#646 mrd

mrd
  • Members
  • 18,143 posts

Posted 30 June 2012 - 16:24

Evo i update za onu decu iz autobusa.

The students will be transferred to a special alternative education program because the district is legally required to give the students an education. Each student will also be required to complete 50 hours of community service with senior citizens.

Klein could not be reached for comment Friday. However, police have said Klein did not want the boys to face criminal charges.

Edited by mrd, 30 June 2012 - 16:30.

#647 RaleRale

RaleRale
  • Members
  • 1,304 posts

Posted 30 June 2012 - 16:54

Potpuno tacno, bas na toj empatiji treba raditi. Taj roditelj, koji se bunio za ocenu, nije ni jednog trenutka razmislio o tome gde je dete ucilo skolu tih 66.6 dana, kad je bio van skole. Zasto bi dete.

Mi matori smo krivi, deca placaju.

taj roditelj...sigurno postoji bolja reč za tako nešto!
a ti mrde,ne brini brigu.nisi ti kriv što u srbiji vlada nezakonje.
moj savet je:JUST RELAX :)

Edited by Rale84, 30 June 2012 - 16:59.

#648 mrd

mrd
  • Members
  • 18,143 posts

Posted 30 June 2012 - 17:08

Ma znam "roditelj", ali se nista nece promeniti, dok se ne stane i ne razmisli sta se radi. Ova tema i one druge nacionalne/nacionalisticke teme imaju jednu istu nit, to je ta negativna energija, gde se uvek krivac nalazi negde drugde. Za ove frajere, koji podrzavaju nezakonje na kosovu, ovi koji smatraju da su zlodela pocinjena u rs, opravdana time, sto su srbi ignorisani, kao konstitutivan narod, ili sto su u hrvatskoj izasli iz skupstine, pa su im drugi krivi, to je sve jedan isti problem, dok ne rese nezakonje, i silu u svojoj avliji, nece moci nista da urade u tudjoj.

Ovim sam se pasosom rasplinuo, po obicaju, ali je u svim tim diskusijama evidentna jedna te ista slepost, gde se ne vidi problem u sebi, ili se isti ignorise, vec se za sve prikazuje svoje delovanje kao reakcija i sistem odbrane. Nista se nece promeniti, dok mi sami, pojedinci, ne vidimo sta radimo.

Ja sam at ease, ali kao sto vidis i u sredjenim drustvima ima problema i ako cutimo nece se ti problemi resiti. Ona zena rece da smatra da ta deca ne treba krivicno da se gone, True/False, nit je crno, nit je belo, treba ih kazniti toliko da im to bude neprijatno iskustvo iz koga ce izvuci pouku.

edit:

Zaboravih, ovo poslednje sa zakletvom, pa srbija ne da ide napred u buducnost, vec tone u srednji vek.

Edited by mrd, 30 June 2012 - 17:23.