Eh, di me nađe

Odavno se spremam da predložim ovako nešto, mada ne bi bilo loše da se u ovo uključi i
matična kuća - ili da se napravi neki turnir(i) ili neka izložba (za neku Noć muzeja, godišnjicu, ili sličnu zgodu). Proba to svakako zaslužuje jer je definitivno najjači topic na forumu, fenomen sam za sebe - topic koji će nadživeti forum.
Nastala vrlo spontano, Proba nas je održala, njojzi hvala. Obiljem duhovistosti ova tema nam je pomogla da prebrodimo neke od najbizarnijih trenutaka zajedničkog života. Počela je kao greška, a ispostavila se kao prava stvar. Ovo je svakako prilika da se podsetimo i nekih od doajena ovog topica, koji su žarili i palili svojevremeno i odamo im priznanje za njihov rad. U tom smislu, a imajući u vidu i onu nesrećnu međuforumsku šizmu nastalu formiranjem komšijskog foruma, ovaj topik može da ima i istorijsku ulogu pomirenja. Ko zna, možda nam se ponovo pridruže egzilanti, ova tema je "pogodno tle za dijalog"

Ili što bi Toma reko: moja ruka visi u vazduhu...
Što se tiče mene, moram priznati da je Proba uvek prva stvar koja se pregleda čim se ulogujem. Shodno inspiraciji ponekad i sam nešto metem. A dobrih stvari ima, prosto ne znam odakle da počnem... od legendi Bate, Marvina, Straha i inih sokola, pa do kvalitetnih postova "slučajnih prolaznika"...

Ko sme uvek da vas pogleda u oci?

- "Tomo, zaboravio si walkman!"
i razni serijali poput "torbe", "ratka&radovana"... ma idi... pun vagon...