Danas na mail dobijem obavestenje da imam novu PM na forumu b92. Ulogujem se i imam sta da vidim. Neka budala koja verovatno misli da moze da zaradi lovu na staru izlizanu foru sa upoznavanjem, uspela je da se probije i do ovog foruma i da posalje poruku sledece sadrzine :
"Hello
My name is miss judith.i saw your profile today(forum.b92.net) and became intrested in you,i will also like to know more about you,and i want you to send a mail to my email address so that i can give you my picture for you to know whom l am.Here is my email address (judith_20095@yahoo.co.uk) .i believe we can move from here.I am waiting for your mail to my email address above.Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life) please send me mail to my e mail address.
Please rpely me with my email address here
(judith_20095@yahoo.co.uk) "
I ja sad kao treba da se upecam i da pocnem da razmenjujem mejlove dok ne krene na neku foru da trazi neke pare. Imao sam i ranije slicna iskustva , ali su takvi spamovi dolazili u glavnom direktno na mail adresu , nikada kao PM na neki forum

Negde sam procitao podatak da se ljudi u Americi u ogromnom broju primaju na ovakve stvari i da im je lakse uzeti pare neko detetu bombonu. Oko 80% slucajeva se zavrsi uspesno izvedenom prevarom.
Verovatno nisam jedini koji je ovo dobio jer se takve poruke u glavnom automatski salju na veliki broj adresa, ali nisam video da je jos neko pomenuo.
Molim moderatore da obrate paznju i ako ikako mogu da sprece ovakve poruke, da ne smaraju bez veze.
Evo napravio sam i sliku da ne bude da izmisljam