Inače, ne verujem u meru zabrane napuštanja boravišta u zemlji Srbiji

Posted 03 June 2009 - 13:31
Posted 03 June 2009 - 13:33
Ni ja, ali ovde postoji veliki pritisak javnosti, koji nece tek tako lako prestati.Inače, ne verujem u meru zabrane napuštanja boravišta u zemlji Srbiji
Posted 03 June 2009 - 16:24
Ni ja, ali ovde postoji veliki pritisak javnosti, koji nece tek tako lako prestati.
Posted 03 June 2009 - 17:55
Isto.Iskreno se nadam da je tako.
Posted 03 June 2009 - 19:52
Neki od građana Sente sa kojima je razgovarala ekipa B92 kažu da već godinama trpe samovolju ovog sveštenika.
Posted 03 June 2009 - 21:15
Igrom slučaja sam malo upućeniji u ovoj slučaj i ovo je zapravo suština svega... U toj grupici ljudi koji su protestvovali su ljudi koji su u otvorenom sukobu sa popom, a sukob je nastao oko prava stanovanja u kući na groblju. Međutim, to je bila samo kap u punoj čaši pošto Senćani mahom zameraju (eufemizam) popi da je lopina. U prilogu se čuje nešto i o tom aspektu priče, ali to nije artikulisano na pravi način. Taj isti Mlađen je poznat po tome da dere vernike i šakom i kapom (ovce šiša na veliko), pa tako sahrana sa sve prethodnim i potonjim radnjama košta i do 20ak hiljada. Vernici ga izbegavaju jer previše politizira i težak je namćor, pa se broj vernika koji redovno odlaze u crkvu veoma osuo. Naravno, za sve to vreme popa gradi dvospratnicu među svojima - u Veterniku.
Posted 03 June 2009 - 22:06
A malo bi ih i jahao --- mislim, popove !Joj shto bih voleo da dozhivim ponovni dolazak na vlast, pa da lichno idem od pope do pope i konfiskujem im bmw-ove i trospratnice, sve uz citat o kamili i iglenim ushima.
Stoka jedna bradata, repata, djavolja, jareca sorta (da se posluzhim njihovim rechnikom)!
Posted 04 June 2009 - 10:06
Joj shto bih voleo da dozhivim ponovni dolazak na vlast, pa da lichno idem od pope do pope i konfiskujem im bmw-ove i trospratnice, sve uz citat o kamili i iglenim ushima.
Stoka jedna bradata, repata, djavolja, jareca sorta (da se posluzhim njihovim rechnikom)!
Posted 04 June 2009 - 10:15
Posted 04 June 2009 - 10:37
Tvoja otvorena mržnja prema popovima te često automatski diskvalifikuje iz mislene rasprave. Popovi jesu pošast za džepove "vernika" ali svako od njih može da odbije plaćanje ili da ako mu se ne sviđa cena a uslugu plati u patrijaršiji gde je cena niža. Vidiš, tvoji kada su došli na vlast nisu gledali od koga uzima i koliko uzima pa ih svrstavam u još nižu kategoriju. Za sve one koji ne znaju, komunjare su najgori soj. Oni veruju da je konfiskacija pošteno zarađenog novca normalna stvar i prisilom teraju svakoga ko ima dve košulje da jednu da onome što nema. Popovi nikoga nisu stajali glave dok su komunjare skinuli poprilično. Nema ničeg goreg kad radiš ceo život za nešto a onda dođe "Marks" i sve ti uzme. Posle se busaju u grudi i hvale kako su oni to napravili.
Posted 04 June 2009 - 10:41
Posted 04 June 2009 - 10:46
Svrha ispravljenog teksta je ... .Iako se generalno slazem da su komunjare prilicno gadan soj, to sto su bili protivu vracari, popova i ostalih prodavaca magle moze da im bude samo pozitivan poen. Daleko bilo da ih to opravdava za ostalo sto su radili. Ali ako neko mrzi vracare (bele magove, popove, hodze, rabine... i ostale `zatucaonike plebsa`) ne diskvalifikuje ga iz misaone rasprave. Sto nije slucaj sa onima koji doticne vracare (i ostale) uzimaju za ozbiljno...
Edited by Capt.Primetime, 04 June 2009 - 10:48.
Posted 04 June 2009 - 11:02
Cekaj, ti si tvrdio da "popovi nisu nikoga stajali glave", pa ti ja izvadih par gadnih koljaca za dva minuta. Nisam morao ni do Afrike da silazim, gde milioni dobijaju AIDS jer im popovi propovedaju da je kurton greh. A ni u prosle vekove ne morah da idem, gde takodje "popovi nisu nikoga stajali glave". Ocito to tvoje emotivno stanje glede "komunjara" utice na rasudjivanje. A verovatno i na ten, dobices bore od tolike mrznje.Vidiš Arture, kada uporedimo pojedinačne i sporadične primere
Posted 04 June 2009 - 11:12
zanemarimo li na cas sistemsku gresku, dobar broj komunista, bar koje sam ja poznavao, je bio i prilicno demokraticniji od mnogih danasnjih navodnih demokrata......Iako se generalno slazem da su komunjare prilicno gadan soj, to sto su bili protivu vracari, popova i ostalih prodavaca magle moze da im bude samo pozitivan poen. Daleko bilo da ih to opravdava za ostalo sto su radili. Ali ako neko mrzi vracare (bele magove, popove, hodze, rabine... i ostale `zatucaonike plebsa`) ne diskvalifikuje ga iz misaone rasprave. Sto nije slucaj sa onima koji doticne vracare (i ostale) uzimaju za ozbiljno...
Posted 04 June 2009 - 11:19
Ma da Srbija je u Africi. Ono što ti misliš je da ja smatram da su popovi savršeni pa da ti onda budem zicer sa zadovoljstvom. Ono što sam ja rekao je da su komunjare mnoge ljude, poštene ljude, radne ljude stajali glave a da pritom to smatraju za normalno i da to tako treba. Da bilo je popova "koljača", bilo ih je u četnicima poprilično samo što ovaj mnogi su pre toga okačili mantiju o klin. Ako ne vidiš razliku između onoga što su radile komunjare i onoga što popovi rade danas onda ti ja stvarno ne mogu pomoći. Ja ne volim većinu popova, ne volim ono što radi crkva danas i što je radila nekad, ali definitivno komunjare su za 50 godina svog postojanja toliko sranja napravili da mi ovi popovi ali i oni prethodni izgledaju kao mala deca.Cekaj, ti si tvrdio da "popovi nisu nikoga stajali glave", pa ti ja izvadih par gadnih koljaca za dva minuta. Nisam morao ni do Afrike da silazim, gde milioni dobijaju AIDS jer im popovi propovedaju da je kurton greh. A ni u prosle vekove ne morah da idem, gde takodje "popovi nisu nikoga stajali glave". Ocito to tvoje emotivno stanje glede "komunjara" utice na rasudjivanje. A verovatno i na ten, dobices bore od tolike mrznje.