PS izvinjavam se ako sam pogresio topic ali nisam znao gde da postavim ovo.
Posted 17 May 2009 - 08:23
Posted 17 May 2009 - 11:38
Posted 17 May 2009 - 18:32
Posted 18 May 2009 - 21:31
Posted 18 May 2009 - 22:12
I ja imam pudlu, mužjaka. Koliko dugo to traje ? Moraš ga odvesti ponovo kod veterinara, ako je predugo. Ima li promena u ponašanju, jede li, je li nervozan/agresivan ?
Posted 18 May 2009 - 22:14
Izgleda kao da je podrepna zlezda koja mora sa vremena na vreme da se cedi.Koliko se secam za to su veterinari nekada davali neki pronizon ili tako nesto.Pogledaj da li ispod repa ima crvenilo ili neku izraslinu.Te zlezde mogu da prerastu u tumur ako se ne cede kada se napune.ljudi, potrebna mi je pomoc,....moj ljubimac ( francuska pudla ) od pre par dana ima problem......njuska zadnjicu, grize rep,vazda dahce i ima ogroman libido
.....bio kod veterinara, on je posumnjao na upalu nekih zlezda pored anusa i dao lokalne antibiotike, ali nista ne vredi,....ja se mislim da nije prostata...pre par godina je nadjeno da ima uvecanu prostatu ali nisam hteo da ga dam pod noz....pas ima 9 godina.....
PS izvinjavam se ako sam pogresio topic ali nisam znao gde da postavim ovo.
Posted 19 May 2009 - 10:10
Nemoj da se brineš, verovatno je žlezda, što reče Magripa, da je nešto ozbiljno, ponašao bi se drukčije, kunjao bi, odbijao hranu, i slma traje jedno nedelju dana,....jeste nervozan, stalno gricka rep i njuška zadnjicu,.....normalno jede i pije vodu, nema povišenu temperaturu,....imao je on slične probleme čini mi se pre jedno godinu dve dana,...i onda su neki veterinari preporučivali da mu se operiše prostata, te videli tumor na UZu,...te ovo te ono, .....ja nisam baš bio rad da ljubimca bacam pod skalpel tek tako, i onda sam dvonedeljnom terapijom ( antibiotici ) rešio stvar,.....videću sutra pošto idemo na kontrolu,...možda je ovo samo na nervnoj bazi
.....
Posted 19 May 2009 - 20:39
Posted 20 May 2009 - 12:12
Posted 21 May 2009 - 08:52
one piece of advice: idi trazi second opinion. kad su operacije u pitanju, nikad nemoj verovati samo jednom veterinaru.
Posted 10 October 2009 - 11:49
Posted 10 October 2009 - 12:05
Posted 10 October 2009 - 13:00
Јавићу свакако. Пуно ти хвалаKod veterinara, ali odmah - to je jedini savet koji mogu da ti dam. Po opisu uopšte ne deluje bezazleno. Svakako treba proveriti i na štenećak ili parvovirozu - ne znam da li je pas vakcinisan protiv zaraznih bolesti. U svakom slučaju, poseta veterinaru sigurno nije na odmet, iako se nadam da nije ništa strašno. Javi šta se dešava