elem, tačno tako - od tog trenutka nezvanično, a nešto kasnije i zvanično puca tikva izmedju njih dvojice.
Posted 01 November 2012 - 19:29
Posted 01 November 2012 - 20:12
ne mogu da nadjem neke zamerke Verkovom gradonačelnikovanju, legende koje kruže i ekipa koju oko sebe skuplja ti tera mučninu uz stomak/ - ali, alternativa je nikakva tj narodnjaci i stara socijalistička ekipa koje smo još 96 proterali.
Posted 01 November 2012 - 20:55
Sad, glede te odbrane vlasti, ne znam, ja je lično ne bi branio /iako ne mogu da nadjem neke zamerke Verkovom gradonačelnikovanju, legende koje kruže i ekipa koju oko sebe skuplja ti tera mučninu uz stomak/ - ali, alternativa je nikakva tj narodnjaci i stara socijalistička ekipa koje smo još 96 proterali.
Posted 01 November 2012 - 21:04
nisi dobro pročitao moj post. Pišemo isto.
Posted 01 November 2012 - 21:52
Dobro, ali to baš nije isto. Nemati zamerku na nešto ili ne želeti braniti nešto, nisu iste stvari. Više sam se fokusirao na "zamerke", jer mi se čini da sam jednom prilikom pročitao da si iz Kragujevca, pa mi beše čudno da nemaš zamerku, a živiš u gradu. Ja sam letos boravio dva meseca u Kragujevcu i našao sam hm..., brdo zamerki.
Nothing personal indeed.
Mada, možda bi perkos mogao da nam kaže više o policiji, to su mahom njegovi zemljaci.
Zaista, o čemu se radi u toj gunguli?
Posted 01 November 2012 - 23:02
E sad, kako, dal je moglo više u to ne ulazim, prosto, mogu samo da spekulišem, samo konstatujem.
Edited by chilli, 01 November 2012 - 23:23.
Posted 02 November 2012 - 00:07
Edited by steins, 02 November 2012 - 00:09.
Posted 02 November 2012 - 00:58
PS
Novosadjanin koji zna za Bukurovac - šta je sledeće da će neki Subotičanin da se interesuje za Ramaću...
![]()
![]()
Posted 02 November 2012 - 08:19
A šta fali Ramaći? Kontam da se s Ramaćkih visova vidi cela Gruža ko na dlanu, mada nisam bio. Znam za Bukorovac, ter'o sam bicikli tuda.
A i Subotica je predivan grad, možda najlepši u zemlji.
Edited by steins, 02 November 2012 - 08:20.
Posted 02 November 2012 - 08:35
Mada, možda bi perkos mogao da nam kaže više o policiji, to su mahom njegovi zemljaci.
Zaista, o čemu se radi u toj gunguli?
Edited by perkos, 02 November 2012 - 08:35.
Posted 02 November 2012 - 17:13
PS
Novosadjanin koji zna za Bukurovac - šta je sledeće da će neki Subotičanin da se interesuje za Ramaću...
![]()
![]()
Posted 02 November 2012 - 22:56
sa policajcima ne pričam iz principa ali od nekih poreznika(isto zemljaci)saznao sam da su dobili naloge odozgo da udare na sve koji iole imaju veze sa lokalnom vlašču jer se sprema napredna opcija da preuzme komandu nad Kragujevcom
lokalna vlast je izabrana voljom građana Kragujevca i to prilično ubedljivo i njena smena uz pomoć policije nije dobar posao
Posted 07 May 2013 - 19:08
Posted 08 May 2013 - 07:47
Odgovoran je onaj koji je uostalom najodgovorniji za sve što se radi u Kragujevcu. U poslednje vreme se zavukao u mišju rupu i nema ga nigde. Razlog nije ovaj put bez dozvole, već odbijanje molbe jedne kragujevačke porodice za pomoć grada u lečenju njihove teško bolesne devojčice. Devojčica je nažalost preminula, a ovaj bahati despot je verovatno osetio određenu dozu stida zbog toga i častio nas svojim odsustvom iz javnosti.
Inače, tuda sam prošao stotinu puta i nigde ne vidoh suženje sa tri trake u jednu, suženje koje je "opasno za vozače" - kao da su vozači idioti koji ne vide (sasvim ok postavljenu) signalizaciju koja upozorava na prestanak puta rezervisanog za saobraćaj motornih vozila (sa dve, a ne tri trake). Mislim da je ludost rušiti put i već sagrađen nadvožnjak, ali u ludačkoj zemlji na rubu bankrota, ni to me ne bi iznenadilo.
Posted 08 May 2013 - 08:58
Odgovoran je onaj koji je uostalom najodgovorniji za sve što se radi u Kragujevcu. U poslednje vreme se zavukao u mišju rupu i nema ga nigde. Razlog nije ovaj put bez dozvole, već odbijanje molbe jedne kragujevačke porodice za pomoć grada u lečenju njihove teško bolesne devojčice. Devojčica je nažalost preminula, a ovaj bahati despot je verovatno osetio određenu dozu stida zbog toga i častio nas svojim odsustvom iz javnosti.
Inače, tuda sam prošao stotinu puta i nigde ne vidoh suženje sa tri trake u jednu, suženje koje je "opasno za vozače" - kao da su vozači idioti koji ne vide (sasvim ok postavljenu) signalizaciju koja upozorava na prestanak puta rezervisanog za saobraćaj motornih vozila (sa dve, a ne tri trake). Mislim da je ludost rušiti put i već sagrađen nadvožnjak, ali u ludačkoj zemlji na rubu bankrota, ni to me ne bi iznenadilo.