Postao si prava "pomajka", za ocekivati je da ce poceti da te slijediti svuda, snimi.
Jes a to me pomalo i plaši da se ne navikne mnogo na mene.
Upravo sam ga puštao da hoda dole po sobi. Kako ga pustim, tako gleda da se popne na što višu tačku može. Za sada visina leta mu je prilično niska i još uvek nije dovoljno snažan da bi mogao da postigne neku veću visinu. Gledaću da ovo radim svaki dan i da ga polako uvežbam za ono što ga čeka. Sloboda i njegovo parče neba.

Mesto koje u sobi najviše voli je krilo od prozora. Kako ga tu stavim smiri se i zaspi.
Baš voli visinu
Sigurno ste do sada i sami primetili da je i u prirodi veoma teško približiti se ovakvim pticama. Bilo to svraka, vrana, gavran ili neka druga grabljivica. Očiti primer je kada idete negde kolima i kada ih ugledate da stoje na putu, nema šanse da će ove ptice čekati da se skroz približite autom, pre nego što ona napravi uzletanje. Stignete na nekih 50 m i one uzleću. Dok je kod recimo goluba skroz drugačije. Ponekad i prikočite da ga ne udarite.
Još jedan dokaz da su ove ptice poput Edgara visoko inteligentne životinje i da znaju da se čuvaju.