Predivno. Kako je priroda mocna! Kako malo rachuna vodimo o njoj.
Edit: Jesi li zvao nekoga? Moj savet ti je da pozovesh katedru za biologiju u BG, tamo ima sjajnih ljudi koji su pravi zaljubljenici u prirodu. Najbolje bi za Edgara bilo da ga pregledaju i shto pre presele negde gde mozhe da umre prirodnom smrcu; i to shto pre, dok se nije previshe navikao na hranjenje iz ruke.
Josh jedan edit: ako se ti slazhesh, naravno, evo ja imam predlog da moderatori iskontaktiraju TVB92, od ovoga mozhe da se napravi jedan lep, lep prilog (pricha kako je pronadjen, kako je postao miljenik foruma, kako si ga mazio i pazio, i zatim operacija udomljavanja, sve kao na animal planet). 
Jesam zvao sam malo pre dr Sašu Marinkovića koga mi je juče Rahel preporučila. Sjajan čovek
Rekao mi je da to što ga sada trenutno moram kljukati, da će to trajati možda samo dan dva dok ne skonta da može i sam da jede. Rekoh mu da je vodu počeo sam da pije i on mi kaže da je onda sigurno da će vrlo brzo početi i hranu sam da uzima, samo dok to ne skonta. Kljuca on pomalo sada i sam, ali mislim da to još nije dovoljno, jer hranu onako samo protrese i ispada mu iz kljuna. Ja se nadam da će skontati da treba da počne da je guta. Kaže da slobodno mogu da nastavim da mu dajem sve ono što jedem i ja i da kod hrane za njih nije nikakav problem, jer oni bukvalno sve jedu.
Ono što je mene interesovalo je koju količinu hrane treba da mu dajem u odnosu na njegovu veličinu, s obzirom da je sada veličine goluba. dr Saša Marinković mi je rekao da je za njega dovoljno od 60 do 100 grama hrane dnevno. Da će biti potrebno oko 2 do 3 nedelje da ga hranim i da će onda biti spreman da poleti i ode na slobodu.
Voleo bih da mi ovo uspe i da će Edgar poleteti kao Skywalker
Da će za svoj život pronaći nekog svog soulmat-a. Ovo kažem, jer ove ptice za života imaju trajnog partnera i ne menjaju ga.
Što se tiče tvb92 ja se slažem. A u svakom slučaju ako Edgara kamerom ne isprati devedeset dvojka, ja sigurno hoću
So. Stay Tune