Jump to content


Photo

eRepublik


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 ivanmiletic

ivanmiletic
  • Members
  • 1 posts

Posted 20 April 2009 - 11:02

Poštovani čitaoče, prolazniče, dobro si pročitao. Srbija je okupirana i treba tvoju pomoć i pomoć tvojih poznanika.

O čemu se radi?

Pre godinu i po dana, počela je sa radom interesantna online browser igra Erepublik. Zamišljena kao pre svega masovna igra, u kojoj su pored niza individualnih prosperiteta, svakom igraču omogućena učešća i u organizovanom radu virtuelne države (eDržave), koja po nekom nepisanom pravilu podrazumevaju lično učešće u radu i prosperitetu države kojoj ste i sam pripadnik i u RL-u (real life, eng. stvaran život). Sa tog aspekta, ova igra je lepa kopija političkog, vojnog, kulturnog i ekonomskog prosperiteta kako pojednica, tako i države u kojoj živi i/ili za koju se zalaže.

Iako to sve lepo zvuči "na papiru", u praksi je to mnogo kompleksnije nego što se na prvi pogled čini, baš kao što je i sama igra (Erepublik) mnogo kompleksnija nego što na prvi pogled deluje.

Kako određena populacija igrača iz određenih zemalja jača, tako se vremenom dodaju nove i nove eDržave. Tako je sredinom februara ove godine, na tadašnje zadovoljstvo mnogih zaljubljenika ove igre sa naših prostora, svetlost dana ugledala i država koju su mnogi od nas željno iščekivali da vide na mapi Novog Sveta - e-republika Srbija (eSrbija). Sve bi to bilo sjajno, da dolazak nove države nije podrazumevao i neophodnost uređenog sistema funkcionisanja iste kao i vrlo primamljiva kasa državne blagajne koja je privukla ne samo one koji su želeli da novac iz te kase upotrebe za razvoj nove države, nego i one koji su želeli da se okoriste novcima iz iste.

Sada nam je potrebna pomoć novih igrača više nego ikada. Sada ste nam potrebni baš VI. Da, da - Vi koji čitate ove redove

SRBIJA JE OKUPIRANA od strane nasih zapadnih suseda i treba nam vasa pomoc.Sve zainteresovane ljude pozivam da me kontaktiraju preko pm (jer ako vam posaljem pozivnicu za igru,kada dostignete 6-ti level i vi i ja dobijamo po 5 zlatnika a to je velika kolicina novca u igri ja vam nudim ukoliko se registrujete preko pozivnice da vi dobijete vasih 5g+2.5 sto je 50% od onoga sto ja dobijam za vas napredak).

Molim sve nove igrace da se registruju u Indoneziji regija Java,jer smo pod okupacijom i drzava nema novca za nove igrace.Ako se registrujete posaljite mi pm!Moj nick u igri je ivanmiletic dodajte me za prijatelja kako bi bili u kontaktu.A ako se vec registrujete u Srbiji idite u regiju Sumadija jer jedino ona nije pod okupacijom!

Edited by ivanmiletic, 20 April 2009 - 11:04.


#2 Atreid

Atreid
  • Banned
  • 8,210 posts

Posted 23 April 2009 - 11:02

E, super je ova igrica... :ph34r: ja se primio... al' sam se zajebao pa otisao sam u eSrbiju, sad moram da rintam, da skupim lovu za avionsku kartu da zbrisem iz iste :)