Zadnju informaciju od prije par godina koju sam cuo da je radio kao taksista. Moz bit suplja, rekla-kazala ali znam momka iz Sa koji ga je sreo par puta u Utrechtu i kaze da je radio to.1. Kako bre radi? Shta radi?
2. Kako da ne...

Zašto ga ne želi staviti u usta?
Posted 20 April 2009 - 00:35
Posted 20 April 2009 - 00:38

vratite se na temu.

Posted 20 April 2009 - 00:54
A da, izvinjavam se. Tema je prati ili ne prati. That is the question! Pa cekam postavljaca teme jos da obrazlozi hoce li se ne daj Boze koza istrati od prevelikog pranja.momci, trolujete...
vratite se na temu.
Edited by Rotterdamac, 20 April 2009 - 00:56.
Posted 20 April 2009 - 01:04
Ne, ne, tema govori o tome kako zenama, koje bez razloga oko mnogo cega prave problem, smeta evo i ova sitnica. Kupaj se, tusiraj, peri zube, presvlaci... sad ovo. Pa dokle vise?A da, izvinjavam se. Tema je prati ili ne prati. That is the question! Pa cekam postavljaca teme jos da obrazlozi hoce li se ne daj Boze koza istrati od prevelikog pranja.
Posted 20 April 2009 - 01:10
E moj prijatelju srusi mi se muska filozofija ko kula od karata. Uvjek su me ucili da pravi muskarac mirise na luk,znoj i rakiju.Ne, ne, tema govori o tome kako zenama, koje bez razloga oko mnogo cega prave problem, smeta evo i ova sitnica. Kupaj se, tusiraj, peri zube, presvlaci... sad ovo. Pa dokle vise?
edit: sve, sve ali vidi mu naslova teme.

Edited by Rotterdamac, 20 April 2009 - 01:15.
Posted 20 April 2009 - 10:02
E moj prijatelju srusi mi se muska filozofija ko kula od karata. Uvjek su me ucili da pravi muskarac mirise na luk,znoj i rakiju.
edit: sve, sve ali vidi mu naslova teme.

pa bash naslov buni. ja sam kontala da ce krenuti spika zashto nece da ga stavi iako je opran

Posted 20 April 2009 - 11:41
![]()
pa bash naslov buni. ja sam kontala da ce krenuti spika zashto nece da ga stavi iako je opran
Ima i takvih?
Možda bih se trebao zamisliti s kakvim sam to djevojkama imao 'posla' pošto je SVAKA poželjela i stavila u usta... Nisam nešto primjetio da su gledale kad je opran i sl...
Bit će da je stvar u onoj - tiha voda brege dere...

Posted 20 April 2009 - 11:49
napominjem da je noga redovno prana, nokti uredno odsjeceni...
ko moderira ovaj forum?
zna li on dje je deponija?
Posted 20 April 2009 - 12:01
ko moderira ovaj forum?
zna li on dje je deponija?
JA! Nego sam tolerantna jos malo ...
Posted 20 April 2009 - 12:41
Ma kakva deponija? Nemoj majke ti. Pa taman da saznamo neke detalje. Mozda se postavljac teme javi sa obrazlozenjem. Naime poenta jos nije izvucena.JA! Nego sam tolerantna jos malo ...

Posted 20 April 2009 - 12:54
cudom se ne mogu nacuditi...JA! Nego sam tolerantna jos malo ...

izgleda da mu se poenta, iako propisno oprana, jos nije mrdnula iz gaca...Ma kakva deponija? Nemoj majke ti. Pa taman da saznamo neke detalje. Mozda se postavljac teme javi sa obrazlozenjem. Naime poenta jos nije izvucena.
Posted 20 April 2009 - 12:57
izgleda da mu se poenta, iako propisno oprana, jos nije mrdnula iz gaca...

Posted 20 April 2009 - 13:14
Ma kakva deponija? Nemoj majke ti. Pa taman da saznamo neke detalje. Mozda se postavljac teme javi sa obrazlozenjem. Naime poenta jos nije izvucena.
Detalje ces sigurno moci da saznas i na deponiji. Ja verujem da ce se poenta pokazati tek tamo.

Posted 20 April 2009 - 21:20
Zadnju informaciju od prije par godina koju sam cuo da je radio kao taksista. Moz bit suplja, rekla-kazala ali znam momka iz Sa koji ga je sreo par puta u Utrechtu i kaze da je radio to.
koje - taksirao ili prao muda?
na istom sajtu se preporucuje dalmatinska (crnogorska) metoda oralnog uzitka:
"Najbolje će biti ako legnete na leđa, ruke stavite ispod potiljka i prepustite se onome što će vam činiti"
Edited by Cro-boy, 20 April 2009 - 21:47.
Posted 20 April 2009 - 22:15
Ima i takvih?
Možda bih se trebao zamisliti s kakvim sam to djevojkama imao 'posla' pošto je SVAKA poželjela i stavila u usta... Nisam nešto primjetio da su gledale kad je opran i sl...
[/qu
Nije da se hvalis, cisto da se zna