Zašto ga ne želi staviti u usta?
Posted 19 April 2009 - 12:42
Pa i kada se ujutro, prije posla, pošteno istuširate to ne znači da ćete poslijepodne još uvijek mirisati kao ruža. Posebno ako za sobom imate naporan dan, pri čemu vam se predio oko genitalija sigurno nekoliko puta pošteno preznojio, a sigurno ste i nekoliko puta otišli na zahod. Uopće neće biti pogrešno ako svojeg glavonju operete odmah po dolasku kući. Ako ništa drugu, na taj ćete način odmah biti spremni na moguću sasvim spontanu akciju. Naime, bilo bi vrlo smiješno...
Izvor: http://dnevnohr.com/...iti-u-usta.html
Posted 19 April 2009 - 19:39
Net izdanje higijenicara za peti osnovne?
Posted 19 April 2009 - 22:34

Posted 19 April 2009 - 23:22
Ovo meni izgleda vrlo edukativno. Ja mislio dosta jednom sedmicno.Sta je ovo?
Net izdanje higijenicara za peti osnovne?
edit: prvi post i oma ona stvar. Pozdravila te jedna nasa jaranica koja ne uzima rado inkriminisani predmet u usta. A godinama forumasi.
Edited by Rotterdamac, 19 April 2009 - 23:27.
Posted 19 April 2009 - 23:29
Žene su, uglavnom, vrlo osjetljive na osobnu higijenu. Posebno kada se radi o vašem penisu koji može, pogotovo ako ga redovito ne perete - kao što biste to trebali činiti, imati vrlo neugodan miris.
Pa i kada se ujutro, prije posla, pošteno istuširate to ne znači da ćete poslijepodne još uvijek mirisati kao ruža. Posebno ako za sobom imate naporan dan, pri čemu vam se predio oko genitalija sigurno nekoliko puta pošteno preznojio, a sigurno ste i nekoliko puta otišli na zahod. Uopće neće biti pogrešno ako svojeg glavonju operete odmah po dolasku kući. Ako ništa drugu, na taj ćete način odmah biti spremni na moguću sasvim spontanu akciju. Naime, bilo bi vrlo smiješno...
Izvor: http://dnevnohr.com/...iti-u-usta.html
Covjece,
Em prvi post, em prvi topik, em tema o zapiranju i pusenju!
Edited by jelisaveta, 19 April 2009 - 23:31.
Posted 19 April 2009 - 23:41
ipak je ovo XXI vek.

Posted 19 April 2009 - 23:48
Pozdravila te jedna nasa jaranica koja ne uzima rado inkriminisani predmet u usta. A godinama forumasi.
A otkud ti to znas?

Posted 19 April 2009 - 23:52
Pa zna to cijeli forum. Sama izjavila.A otkud ti to znas?
Posted 20 April 2009 - 00:01
mada, iz iskustva znam, da te fine najvise znaju da iznenade

Posted 20 April 2009 - 00:14
Jelisaveta sreco ne vuci me za jezik molim te!e, kad je izjavila... to je druga prica.
mada, iz iskustva znam, da te fine najvise znaju da iznenade

Posted 20 April 2009 - 00:19
Posted 20 April 2009 - 00:22
Sta hoces da kazes? Da ga Dzoni redovno pere kad dodje s posla?
Haha, ma kad je Dzoni ishao na posao?
Posted 20 April 2009 - 00:26
Pa ide sad. Radi u Holandiji. Dodje s posla, opere predmet koji je postavljac teme pomenuo, a mene sramota da pominjem i navali na svoju pirgavu snajku. Nego pusti Dzonija, jesi se ti nasao u onom prvom postu? Ja sam jos crven od sramote. Odakle bese ovaj decko sto je "turio" post? Treba ga zamoliti za jos savjeta. Npr da nam objasni ima li veze sto je moj nozni palac malo zakrivljen na jednu stranu. Ima li to veze sa redovnim pranjem? Jer ni noge ne perem bas cesto.Haha, ma kad je Dzoni ishao na posao?
Edited by Rotterdamac, 20 April 2009 - 00:30.
Posted 20 April 2009 - 00:32
1. Pa ide sad. Radi u Holandiji. Dodje s posla, opere predmet koji je postavljac teme pomenuo, a mene sramota da pominjem i navali na svoju pirgavu snajku.
2. Nego pusti Dzonija, nego jesi se ti nasao u onom prvom postu?
1. Kako bre radi? Shta radi?
2. Kako da ne...
Edited by Schmeling, 20 April 2009 - 00:33.