Jump to content


Photo
- - - - -

Svi predsednikovi ljudi


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
242 replies to this topic

#241 freeforme

freeforme
  • Members
  • 28 posts

Posted 01 September 2013 - 15:00

ovo govedo Vucic je totalno pomahnitalo i otrglo se s' lanca. kako ono zna ko je lopov pre pravosnazne presude?

nek istrazi svog seika nataknem ih obojicu.


Edited by freeforme, 01 September 2013 - 15:03.


#242 st.maurice

st.maurice
  • Banned
  • 14,181 posts

Posted 02 September 2013 - 09:23

31. 08. 2013.

 

Vučić: Istražićemo sve i o jednom od najbogatijih tajkuna, njegovom visočanstvu Đilasu

 

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas kao maliciozne optužbe šefa poslaničke grupe Demokratske stranke (DS) Borislava Stefanovića da širi strah i najavio da će biti "istraženo sve" o lideru DS Draganu Đilasu, koga je označio kao jednog od najbogatijih tajkuna.

 

rrp30h.jpg

 

- Pominjete diskove, Banane i ne znam šta, a da ne naljutite (lidera socijalista i premijera Ivicu) Dačića da vas ostavi da pljačkate Beograd, ali moram da vam kažem da će i to biti istraženo. Biće istraženo sve i o Vučiću i o Dačiću, ali i sve o jednom od najbogatijih tajkuna u ovoj zemlji, njegovom visočanstvu Draganu Đilasu - rekao je Vučić u skupštinskoj raspravi o izboru rekonstruisane Vlade.

 

Vučić je naveo da smeta Đilas i Stefanoviću jer oni hoće da "niko ne sme čak ni da primeti" da su oni najbogatiji i da "imaju monopole na sta hoće".

 

- Nikada vas se nisam plašio, mene vaše bogatsvo ne plaši, nego me inspiriše da po kriminalu i korupciji udarim još jače. Kažete 'ministarstvo straha', valjda zato što sam jedini koji se ne plaši Đilasa, njegovog bogatstva i njegovih medija, i jer sam jedini koji se ne plaši da se obračuna sa kriminalcima i iz vaših i iz naših redova - rekao je Vučić.

 

http://www.blic.rs/V...canstvu-Djilasu

 

1.09.2013

 

Đilas na putu da bude davno prošli

 

Dačić je u Utisku nedelje, odgovorajući na pitanje da li će rekonstrukcija uticati i na vlast u Beogradu, rekao da je Đilas na putu da postane pluskvamperfekat.

 

Ivica Dačić je prethodno govoreci o lideru URS-a Mlađanu Dinkiću rekao da "Dinkić nije aorist, nego plushvamperfekat", a na pitanje novinarke Olje Bećković šta je onda Đilas, odgovorio: "Đilas je na putu da postane isto".

Na pitanje ko će zameniti Aleksandra Antića na mestu predsednika Skupštine grada Beograda, premijer Srbije i lider SPS-a je uz osmeh rekao "o tome će biti odlučeno uskoro".

 

http://www.b92.net/i...1&nav_id=748806

 

Gotovo 9 godina nakon njegovog dolaska u Demokratsku stranku i sa preko milijardu dolara prihoda na racunima privatnih firmi, nazire se kraj?

 

Ironija je da se ovo sve desava na vrhuncu njegove politicke karijere nakon izbora na mesto predsednika Demokratske stranke.


Edited by st.maurice, 02 September 2013 - 09:37.


#243 melankolic

melankolic
  • Members
  • 25,300 posts

Posted 02 September 2013 - 09:44

Gotovo 9 godina nakon njegovog dolaska u Demokratsku stranku i sa preko milijardu dolara prihoda na racunima privatnih firmi, nazire se kraj?

 

Ironija je da se ovo sve desava na vrhuncu njegove politicke karijere nakon izbora na mesto predsednika Demokratske stranke.

 

Ironija je da će konačno radikali zasesti tamo odakle je sve počelo.