Jump to content

Photo
- - - - -

Andy Murray

• Please log in to reply
1946 replies to this topic

#16 moke

moke
  • Members
  • 2,958 posts

Posted 18 March 2009 - 12:53

pa AO nije osvojio, nego ispao bas tamo gde je i trebao ispasti na grand slamu a slicno ce i na ostalim ove godine. Murray je odlican igrac o tome nema govora ali boljih ima... njegova trenutna pozicija (ATP No. 4) jednostano nije realna obzirom da je do iste dosao ne toliko rezultatom i vrhunskom igrom koliko iskoristvsi momenat povreda i ne igranja otalih igraca.

:ph34r: pozicija broj 4 je i više nego realna, pogledaj samo broj poena koji odvaja murraya od ostatka družine. što reče federer skoro, parfraziram: 'u top 10 je postalo lako ući, u top 4 đavolski teško.' uostalom ovo je fan topik, ne trebaju nam nikavi objektivni analitičari ovde, naročito oni koji kude andyja. :)
  • 0

#17 moke

moke
  • Members
  • 2,958 posts

Posted 18 March 2009 - 13:04

ah andy murray, kosa mu je boje vrhova škotskih planina okupanih u polarnoj svetlosti... telo mu je poput strune, njegova prividna lenjost je kul kao u njujorškog hipstera, njegove trenerke su bolje nego što ima semjuel l. džekson. njegova devojka je lepa u britaniji, on ima psa koji će mu pomoći da osvoji wimbledon, a uskoro će andy imati i vozačku dozvolu.
  • 0

#18 Contractor

Contractor
  • Members
  • 22,737 posts

Posted 18 March 2009 - 13:08

ah andy murray, kosa mu je boje vrhova škotskih planina okupanih u polarnoj svetlosti... telo mu je poput strune, njegova prividna lenjost je kul kao u njujorškog hipstera, njegove trenerke su bolje nego što ima semjuel l. džekson. njegova devojka je lepa u britaniji, on ima psa koji će mu pomoći da osvoji wimbledon, a uskoro će andy imati i vozačku dozvolu.

:ph34r: :)
  • 0

#19 LidAl

LidAl
  • Members
  • 2,966 posts

Posted 18 March 2009 - 13:35

:D :ph34r: :D :D :) :D

Taman htedoh da napišem par reči o MEndiju (čak je i na MTF pre par nedelja pokrenuta tema napišite nešto lepo o teniseru kog ne volite) i da naglasim šta mi se sviđa u njegovoj igri, sad sasvim ostadoh bez teksta... :D

Edited by LidAl, 18 March 2009 - 13:36.

• 0

#20 ivana23

ivana23
  • Members
  • 4,897 posts

Posted 18 March 2009 - 14:05

:ph34r: :D :)
  • 0

#21 Ridjis

Ridjis
  • Members
  • 37,708 posts

Posted 18 March 2009 - 14:39

pa AO nije osvojio, nego ispao bas tamo gde je i trebao ispasti na grand slamu a slicno ce i na ostalim ove godine. Murray je odlican igrac o tome nema govora ali boljih ima... njegova trenutna pozicija (ATP No. 4) jednostano nije realna obzirom da je do iste dosao ne toliko rezultatom i vrhunskom igrom koliko iskoristvsi momenat povreda i ne igranja otalih igraca.

Уопште се не слажем. Који су то бољи?
Шта је ово са Ендијем или га људи превише оспоравају или га превише дижу. Испао је на АО од Нанда и то 3-2 а лако је могао и број 1 да доживи исту судбину против истог противника.
  • 0

#22 blesica

blesica
  • Members
  • 621 posts

Posted 18 March 2009 - 15:03

Meni je iskrena da budem malko čudan taj tenis koji igra Andy. Nekako me smori to njegovo mlaćenje loptice. Brz je svaka mu čast, ima i momente od kojih zastane dah jer stiže nemoguće, ali uglavnom mi je dosadan. I Simona bih svrstala u sličnu kategoriju, uz dodatak da je on smarač za medalju.
  • 0

#23 Ridjis

Ridjis
  • Members
  • 37,708 posts

Posted 18 March 2009 - 15:31

Meni je iskrena da budem malko čudan taj tenis koji igra Andy. Nekako me smori to njegovo mlaćenje loptice. Brz je svaka mu čast, ima i momente od kojih zastane dah jer stiže nemoguće, ali uglavnom mi je dosadan. I Simona bih svrstala u sličnu kategoriju, uz dodatak da je on smarač za medalju.

Ma ок то да л је досадан или није, укуси су различити тако да неком може да се свиђа или не али некако најмање објективности кад је у питању Енди.

Узгред добро дошла :ph34r:
  • 0

#24 djordja

djordja
  • Members
  • 8,095 posts

Posted 18 March 2009 - 16:16

:ph34r: :D :)
  • 0

#25 moke

moke
  • Members
  • 2,958 posts

Posted 18 March 2009 - 22:42

evo jedna prikladna pesma... youre the best, around, nothings gonna ever keep you down...
  • 0

#26 enamat

enamat
  • Members
  • 7,507 posts

Posted 18 March 2009 - 22:48

Boze, Moke, sta ce Fed da kaze na ovo tvoje izdajnicko ponasanje? :ph34r:
  • 0

#27 moke

moke
  • Members
  • 2,958 posts

Posted 18 March 2009 - 22:48

andy na twitteru
  • 0

#28 moke

moke
  • Members
  • 2,958 posts

Posted 18 March 2009 - 22:56

Boze, Moke, sta ce Fed da kaze na ovo tvoje izdajnicko ponasanje? :ph34r:

dogovorili smo se da probamo da viđamo i druge ljude...
  • 0

#29 alexa7

alexa7
  • Members
  • 11 posts

Posted 18 March 2009 - 23:05

Zdravo,

Kakva divna balada :ph34r: . Moram priznati da mi je ranije Murray bio mnogo antipatican. Nije da sam sada njegov fan, ali mi ne "smeta" toliko. Bolje da se podigne kvalitet igre u vrhu, da uzivamo u kvalitetnom tenisu, nego da gledamo nesto kao sto je WTA danas.

Zaista je za pohvalu sto se izborio sa tolikim pritiskom i nacionalnim ocekivanjima, te dosao u sadasnju formu, gde moze bekonacno da trci i stize otpisane lopte.

Jeste malo dosadno, doduse.
  • 0

#30 moke

moke
  • Members
  • 2,958 posts

Posted 18 March 2009 - 23:14

Zdravo,

Kakva divna balada :) . Moram priznati da mi je ranije Murray bio mnogo antipatican. Nije da sam sada njegov fan, ali mi ne "smeta" toliko. Bolje da se podigne kvalitet igre u vrhu, da uzivamo u kvalitetnom tenisu, nego da gledamo nesto kao sto je WTA danas.

Zaista je za pohvalu sto se izborio sa tolikim pritiskom i nacionalnim ocekivanjima, te dosao u sadasnju formu, gde moze bekonacno da trci i stize otpisane lopte.

Jeste malo dosadno, doduse.

zdravo, fino rezonuješ za jednog sedmogodišnjaka. :ph34r: dobrodošao na forum i naročito na ovaj trenutno najvreliji topik...
  • 0