Ok.Ali osnovna stvar u toj stvari je dokazati da je on njega hteo da ubije na taj nacin.To sto je vitlao oko necije glave bakljom moze da se tretira i kao da je hteo da nanese teske telesne povrede recimo.A zasto bas da je pokusao da ga ubije?i Kako dokazati da je imao nameru da ga ubije?
Time sto je rekao da nije znao da je pandur, tj. da je mislio da je grobar (pa da, ok je ubiti grobara al' nije pandura)... Znaci bio je svestan sta radi, i zeleo je da to uradi, nego mu se zalomilo da je rec o panduru (to sto je masa urlala `inspektore` o chem govore svedoci, to nema veze). Takodje, sam debil je priznao da je nabio baklju u usta Trajkovicu. Pa da, obicno tako nesto uradis s namerom da nekog ne povredis i ne ugrozis mu zivot. Sutra kad bih, recimo, pucao na tebe al' eto ne ubijem te nego dobijes prostrelnu ranu mogu da se vadim sa time da ja i nisam hteo da te ubijem nego samo da te malko mucim, je l' da?
Teske telesne povrede nastaju u kafanskim tucama kad nekog klepnes pa isti padne i debelo se povredi, medjutim kad slomis flasu pa mu je nabijes u stomak jos kako da ce da ti sude za pokusaj ubistva, kakva god da je tvoja namera bila.
Inace ja mislim da je osnovnu gresku naparavilo tuzilastvo sto ga nije teretilo za pokusaj nanosenja teskih telesnih povreda (inace cuo sam da su Trajkovicu nanesene lakse telesne povrede).
Pa da, njega su zapravo samo mazili a velikomucenik Uros ga je branio sopstvenim telom, i od silne ljubavi zvanicni lekarski zapisnik kaze - Trajković je zadobio teže telesne povrede - kontuziju grudi i glave, povrede gornjih i donjih ekstremiteta i opekotine prvog i drugog stepena - 2. decembra. - a posledice te neizmerne ljubavi iskazane u 5% sprzene koze, ostecenog centra ravnoteze i ostalih ljubavnih muka a iz reci `trpnog objekta` se mogu videti @
http://www.b92.net/i...p;nav_id=321202 ... Ne smem ni da pomislim sta po tebi nije pokusaj i sta su 'teske telesne povrede'...
Edited by incognito, 04 March 2009 - 16:27.