Jump to content

Photo
- - - - -

Odbojka

• Please log in to reply
4657 replies to this topic

#16 McLeod

McLeod
  • Members
  • 59,009 posts

Posted 26 March 2009 - 22:58

I tako prate pravi navijaci Zvezdu :ph34r: Salim se, ali ono, mnogo mi je drago sto je ovakvo finale, dva grada koji vole i razumeju odbojku, bice sjajno! I nadam se Radnicki dolazi do prve titule, posto ih se Vojvodina nauzimala :)
  • 0

#17 cook

cook
  • Members
  • 5,752 posts

Posted 27 March 2009 - 13:32

I tako prate pravi navijaci Zvezdu :ph34r: Salim se, ali ono, mnogo mi je drago sto je ovakvo finale, dva grada koji vole i razumeju odbojku, bice sjajno! I nadam se Radnicki dolazi do prve titule, posto ih se Vojvodina nauzimala :D

:)
  • 0

#18 McLeod

McLeod
  • Members
  • 59,009 posts

Posted 27 March 2009 - 15:58

Nista protiv Zvezde i tebe, samo ono.. malo mi je bezveze da mi i Kraljevo, sto pratimo cele sezone svaku tekmu, znamo svakog igraca u svakom timu, se koljemo ovako medjusobno, i onda recimo dodje Zvezda, a da Bg ljudi veze nemaju ni da je Zvezda u finalu, ne znaju ni svoje igrace, a kamoli tudje.. to je tuga.
  • 0

#19 cook

cook
  • Members
  • 5,752 posts

Posted 27 March 2009 - 16:03

Nista protiv Zvezde i tebe, samo ono.. malo mi je bezveze da mi i Kraljevo, sto pratimo cele sezone svaku tekmu, znamo svakog igraca u svakom timu, se koljemo ovako medjusobno, i onda recimo dodje Zvezda, a da Bg ljudi veze nemaju ni da je Zvezda u finalu, ne znaju ni svoje igrace, a kamoli tudje.. to je tuga.

a jbga, ja navikao da se ukljucujem samo kad je finale i to uglavnom odlucujuca utakmica :ph34r:
  • 0

#20 McLeod

McLeod
  • Members
  • 59,009 posts

Posted 27 March 2009 - 16:53

Pa znam. Nije odbojka toliko ni atraktivan sport. Ja pratim jer su mi tri prvotimca Radnickog komsije, druzimo se, sve super. A i jer smo dobri. Recimo basket, iako smo u vrhu ove nase srpske lige ne pratim, nije mi to dovoljan kvalitet... a Zvezda ima prosek gledalaca 100 u odbojci tokom sezone, i onda uzme titulu...
  • 0

#21 McLeod

McLeod
  • Members
  • 59,009 posts

Posted 19 April 2009 - 19:21

Idemo Radnickiiiiiiiiiiii!!!! 2-0, jos jedan korak i titula dolazi u Kragujevac!!!
  • 0

#22 blastersk

blastersk
  • Members
  • 1 posts

Posted 06 May 2009 - 12:58

na moju zalost a vasu srecu uzeste titulu!
iako je dobro za region da titula ode jednom iz ns-a ili bg-a, izricito sam navijao za vojvodinu!
ali sta da se radi...

dogodine cemo valjda mi (ribnica) da vas dobijemo kao one prve sezone :ph34r:
ove sezone je bilo gusto, i u finalu i u 1/2 finalu. valjda ste naucili uvideli iz proslih sezona.
voleo bih da kraljevo i kragujevac stvore pravo odbojkasko rivalstvo (mada je vec stvoreno), sa kulturnim igracima i pravom odbojkaskom publikom!!

jedva cekam utakmice reprezentacije u jezeru!

pozdrav iz kraljeva
  • 0

#23 McLeod

McLeod
  • Members
  • 59,009 posts

Posted 06 May 2009 - 13:54

Pa, sa Vojvodinom je bilo malo drugacije nego sa Ribnicom. I zbog finala od prosle godine kada smo olako izgubili od Zvezde, pribojavao sam se pete utakmice. Dok sa Ribnicom i posle startnog brejka sam bio siguran da prolazimo, posto je to neiskusan sastav. Mada stvarno igraju tamo neki igraci koji su omiljeni u Kragujevcu, poput Mijalkovica, koji je inace bio na proslavi titule u Kragujevcu, i Radovana Gavrilovica, koji je takodje bio sa zenom i detetom na sve tri utakmice u Kragujevcu...
  • 0

#24 1jeAhonen

1jeAhonen
  • Banned
  • 2,042 posts

Posted 12 July 2009 - 18:29

Sjajan uspeh kako komentatori kazu B tima odbojkasica koje su u finjalu pobedile domacice Turkinje i zbrisale ih u pet setova.... Mogli smo ponovo da vidimo da izbor Terzica nije najadekvatniji i da na klupi B time sede takve majstorkinje odbojke da nije cudo sto u dva dana imamo tri medalje od zenske odbojke na svetskoj sceni.... Molnar, Malagurski, Medic...a tek Pucarevic, Pantovic itd itd...
  • 0

#25 DonJuan

DonJuan
  • Members
  • 21,299 posts

Posted 12 July 2009 - 20:27

Sjajan uspeh kako komentatori kazu B tima odbojkasica koje su u finjalu pobedile domacice Turkinje i zbrisale ih u pet setova.... Mogli smo ponovo da vidimo da izbor Terzica nije najadekvatniji i da na klupi B time sede takve majstorkinje odbojke da nije cudo sto u dva dana imamo tri medalje od zenske odbojke na svetskoj sceni.... Molnar, Malagurski, Medic...a tek Pucarevic, Pantovic itd itd...

E gledao sam mec i zaista je neverovatno ono sto su uradili danas. Onaj komentator ih je na pola meca mec otpisao i dodelio im srebro, ali su uspele da se dignu iz pepela. Ja bih ovom tvom spisku dodao i prelepu Ninu Rosic. Fantastican libero, nekoliko sjajnih intervencija kada je bilo najbitnije. Moj glas za NINU ROSIC.
  • 0

#26 1jeAhonen

1jeAhonen
  • Banned
  • 2,042 posts

Posted 12 July 2009 - 20:44

Sjajno mada sam ja tradicionalno opredeljen za Brizitku *nije sve u lepoti(mada je simpaticna)...a istini za volju svaka repka ima neku lepoticu..recimo ova Neslihan...ha
  • 0

#27 cook

cook
  • Members
  • 5,752 posts

Posted 13 July 2009 - 18:15

Sjajno mada sam ja tradicionalno opredeljen za Brizitku *nije sve u lepoti(mada je simpaticna)...a istini za volju svaka repka ima neku lepoticu..recimo ova Neslihan...ha

sto se tice tekme nisam pratio a u vezi boldanog istina je da svaka repka ima po par lepojki al obicno najjaca lepojka medju njima igra na poziciji korektora :ph34r:

Edited by cook, 13 July 2009 - 18:15.

• 0

#28 1jeAhonen

1jeAhonen
  • Banned
  • 2,042 posts

Posted 18 July 2009 - 00:40

naše pobediše Španjolke...dobro guraju! :ph34r:
  • 0

#29 Contractor

Contractor
  • Members
  • 22,737 posts

Posted 02 September 2009 - 10:17

Danas počinje EP, a naši prvu igraju sutra. Tako su se grupe pogodile da smo mi sigurno u polufinalu, ako prodjemo grupu kao prvi. :ph34r:

Spoiler! --Click here to view--

• 0

#30 McLeod

McLeod
  • Members
  • 59,009 posts

Posted 02 September 2009 - 10:25

Terzic?!?! Jao zemljo, otvori se da propadnem, da me nema vise! Ej, ok, nece igrati sigurno, ali stvarno mi nije jasno sta vide u tom decku i ko ga gura. Znaci dve sezone koliko igra standardno u Zvezdi ga gledam u Hali, on je totalni antitalenat za odbojku, na prijemu je prosecan, servis mu je nikakav, da smecuje ne zna! Strasno. A i Stankovic umesto Bjelice mi se ne svidja, mada je Bjelica dosao u sukob sa selektorom...

Sto se tice grupa i prognoza, mozemo biti optimisti, ocekujem i nadam se najvisem plasmanu. Grupa po imenima nije laka, ima dosta dobrih igraca tu, ali cini mi se da su i Bugari i Cesi u padu, tako da ne bi trebalo da bude velikih problema.
  • 0